Baktırdım canım troid hormonuma normal çıktı.ya se min
Canim birden aklima geldi sebebsiz diyolarya senin icin.Tsh baktirdin mi hic?
Tiroidin yuksek olmasida gebelige engelde o yuzden soruyorum.Belki gozden kacmistir.1,5 -2 arasi gebelige uygun deger demisti doktorum.
İnşallah da kalırsın canım benim inşallah rabbimiz tez zamanda minigini nasip etsin AMİNNNN insallahhhh bu gece rabbimize yalvaracagim senin için portakales ve tüm isteyenler için allahım kabul etsin inşallah bugece büyük camide olacağım her secdeye varisımda hep sizleri anarak allahım nasip et diye aklımda ve kalbimde olacaksınızBaktırdım canım troid hormonuma normal çıktı.
İnşallah birgün bende hamile kalırım ya
Amiiiinnnn... Kandiliniz mübarek olsun kızlar.. Önümüzdeki ramazanda bebislerimiz yanımızda ya da karnımızda bizimle olurlar Insallah.. Rabbim dualarimizi kabul etsin.. Persembeye kadar bitircem insallah..ARİFE GÜNÜNE KADAR LİSTEYİ BİTİRİYORUZ!!
LİSTEMİZ;
1=ESES50
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)
3=YASEMİN
4=DAMLA_22
5=TUBATESBİH
6=DEBORAH26(özgen)
7=WHİTEROSE00
8=PORTAKALES(burcu)
9= CGPBAS DERYA
10=AYSEYIGIT1453(ayşe)
11=DAMLA2015(öznur)
12=OZNUR65(öznur):
13=ASKIMNASKIYIM(bahar)
14=FIRDEVSCANSUcansu)
15=IRMAK10(merve)
16=GAMZE42
17=MAJESTELERİ
18=KİMYAGER1508(derya)
19=ZEYNEP0682(zeynep)
20=RAVZATUĞBA(tuğba)
21=BUDAGEÇRYAHU(makbule)
22=PAPYONKİLİKLİ
23=SVD1910(hatice)
24=MRYMOGZTRK(meryem)
25=PARLAKKARTANESİ(esra)
26=YAVRUKARTALİM(MERVE)
27=SABİS35(sabiha)
28=ASİLZADE02 (ayşe)
29=KARACAMDN(medine)
30=VESON(tuğba)
31=687403_İGT(gülay)
32=FRDAA(ferda)
33=AMİNAASYAEYMEN (hilal)
34=GAMZELİ ES(Gamze)
35=MYBABY24
36=TSEFEM28(tuğba)
37=NUREFSANİİMMM
38=TİLBE_
39=ASLİİİ1
40=TULAY_20
41=PRENSESS38
42=FULYA3535
43=ME118
44=EGELI
45=ECRIN87
46=_LAVİN_
47=MELİSAYA
48=GNC10(GONCA)
49=EESELL
50=RTV_SEYDA(ŞEYDA)
51=YURİ83 (nuriye)
52=ANKAMİR
53=AYŞEMZUMRAM (halime)
54=SPELL42
55=AVUCDOLUSUDUA (Berfin)
56=MORMENEKSE0101
57=ZEYNEB21
58=VASFİYENUR
59=POEEK
60=HLLAL
61=AVRENİM
62=YSMİNN
Ramazanımızın son listesi olsun ve herkes faydalansın diye böyle bir zorluğa girdik Allah'ım..
Bu güzel günlerin hürmetine yaptığımız duaları kabul et.
"Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
bizi de hayırlısıyla anne baba vasfına layık eyle Rabbim
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN"
kaynak:"mybaby24 ün kaleminden"
Hangi hastaneye gidiosun bende diyarbakrdayim. Diyarbakira gitme sansin varmi hic?canim ozel hastanede ama oyle ektra bi ucreti yoktu Allah var kadin cok ilgili guler yuzlu demekki onunda elinden bu kadar geliyomusistanbulda degilim canm batmandayim ben buralarda bakayim bulabilecek miyim tup bebek dusuncesi bile korkutuyor beni ama ins tup bebek olursa tutar degisik korkular icerisindeyim rabbim hayirli kapilar acain hepimize
evet canim zaten dbakirda gittim dra talip gül prof duydun mu canim. özel muayenesine gittim adliyenin orda bi is merkezi varHangi hastaneye gidiosun bende diyarbakrdayim. Diyarbakira gitme sansin varmi hic?
Canım oruçlu ikensıradaki arklar için 150 şer alıyom
bide bişey sorcam online olanlara acilen
yarın doktora gitcem oruçluyum muyane olcam acaba oruç sakatlanır mı
Ablacım ne olur dua etİnşallah da kalırsın canım benim inşallah rabbimiz tez zamanda minigini nasip etsin AMİNNNN insallahhhh bu gece rabbimize yalvaracagim senin için portakales ve tüm isteyenler için allahım kabul etsin inşallah bugece büyük camide olacağım her secdeye varisımda hep sizleri anarak allahım nasip et diye aklımda ve kalbimde olacaksınız
Rabbimiz hayırlı kılsın ve nasip olsun miniklerimiz ..güzel haberlerini inşallah alacağız bu umutla dualarimdasin :)
Canım benim bol bol salâvat çek peygamber efendimiz ulaştırır inşallahABLALARIM
KRDEŞLERİM
ARKADAŞLARIM;
Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizin kucaklarını tez zamanda doldursun inşallah...
Bana dua etmeyi unutmayın lütfen
İsmim YASEMİN..
Bu Gece adetli olduğum için namaz falan kılamayacağım.
Bu geceyi iyi değerlendirin.
Rabbim sabaha dualarımız kabul olmuş şekilde çıkartsın hepimizi inşallah
Aminnnn
Hayırlı kandiller....
aşılama yaptıran arkadaşlarım aşılamanın maliyeti nedir birde acı oluyormukızlar bişey merak ediyorum aşılama tedavinin hangi aşamasında yapılıyor birde klomenmi kullanılıyor aşılama öncesi
Ben 6 ay klomensiz 6 ay klomenle yumurta takibi yaptirmistim..olumsuz olunca igneyle 4 defa asilama yaptirdim..Devlet 3000 uniteye kadar raporlu igne alma hakki veriyor...yani her denemede 750 unite kullandim ignelere raporla 100 tl odedim...Ozel hastanede tedavi gormedigim icin arastirma hastanesinde sadece doktora 150 lira muayene ucreti veriyordum..asilama icin ayri para odemedim...asilamalarim olumsuz olunca tup bebek tedavisine basladim...kismetse carsamba yumurtalarim toplancak...ozelden de msj atabilirsin canimkızlar bişey merak ediyorum aşılama tedavinin hangi aşamasında yapılıyor birde klomenmi kullanılıyor aşılama öncesi
Asla aci olmuyor alttan muayene gibi bi sey hissetmiyrsun...bugün doktora gittim klomenle yumurtalarım büyüyoama olmu
aşılama yaptıran arkadaşlarım aşılamanın maliyeti nedir birde acı oluyormu
Anladim.Arkadasim batmana tedaviye gidiyor semavi Kurt mus adi.Dunya hastanesindeymis.Bende d.bakirda dunyadogum hastanesine gittim.Omer Yalinkaya ismi.Ben doktordan memnun kaldim klomen verdi o ayda nasip etti Rabbim cok şükürevet canim zaten dbakirda gittim dra talip gül prof duydun mu canim. özel muayenesine gittim adliyenin orda bi is merkezi var
Ablacım ne olur dua et
Ben adet liyim ne namaz kılabilirim ne kuran okuyabilirim.
Sadece dua etcem hepimiz için.
Bugün adetli olmayanlar çok şanslı bu geceyi iyi değerlendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?