Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

ya se min
Canim birden aklima geldi sebebsiz diyolarya senin icin.Tsh baktirdin mi hic?
Tiroidin yuksek olmasida gebelige engelde o yuzden soruyorum.Belki gozden kacmistir.1,5 -2 arasi gebelige uygun deger demisti doktorum.
Baktırdım canım troid hormonuma normal çıktı.
İnşallah birgün bende hamile kalırım ya

Baktırdım canım troid hormonuma normal çıktı.
İnşallah birgün bende hamile kalırım ya
İnşallah da kalırsın canım benim inşallah rabbimiz tez zamanda minigini nasip etsin AMİNNNN insallahhhh bu gece rabbimize yalvaracagim senin için portakales ve tüm isteyenler için allahım kabul etsin inşallah bugece büyük camide olacağım her secdeye varisımda hep sizleri anarak allahım nasip et diye aklımda ve kalbimde olacaksınız
Rabbimiz hayırlı kılsın ve nasip olsun miniklerimiz ..güzel haberlerini inşallah alacağız bu umutla dualarimdasin :)

Amiiiinnnn... Kandiliniz mübarek olsun kızlar.. Önümüzdeki ramazanda bebislerimiz yanımızda ya da karnımızda bizimle olurlar Insallah.. Rabbim dualarimizi kabul etsin.. Persembeye kadar bitircem insallah..

Hangi hastaneye gidiosun bende diyarbakrdayim. Diyarbakira gitme sansin varmi hic?

Kizlar okurken isimlere dua yapmayi unutmayalim ama mafem toplu okunacak rabbim kabul etsin ben çok zorlanicam sanirim eğer 150 okuyamaz da 100 er okursam bitirmwk için hakkinizi bana helal edin nolur.rabbim bu mubarek günde dualarimizi kabul etsin insallah

sıradaki arklar için 150 şer alıyom
bide bişey sorcam online olanlara acilen
yarın doktora gitcem oruçluyum muyane olcam acaba oruç sakatlanır mı
Canım oruçlu iken
Vajinal muayene yapılırsa
Muayene sırasında jel kullanıldığı için ve vücuda bir sıvı girdiği için oruç bozulur.

Orucun bozulmaması için muayene ıslak olmayan elle yada jel sürülmemiş cihazla bakılması lazım.

diyelimki oruçlusun acil bir durum oldu ve muayene olmak zorunda kaldın.
Ozaman orucun bozulur kefaret gerekmez güne gün kaza gerekir..

Sende acil bi durum yok. Zaten acil olan bişeyi bir gün önceden bilemezsin.
Ve muayenede illa doktorlar jel falan kullanıyor..
Senin illa yarın doktora gitmen gerekiyorsa
Yinede oruçlu git belki doktor jelsiz bakar onu söylersin.
Yok jelsiz ilaçsız falan bakamam derse doktor
o zaman orucun bozulur kaza edersin daha sonra.

Ablacım ne olur dua et
Ben adet liyim ne namaz kılabilirim ne kuran okuyabilirim.
Sadece dua etcem hepimiz için.

Bugün adetli olmayanlar çok şanslı bu geceyi iyi değerlendirin.

ABLALARIM
KRDEŞLERİM
ARKADAŞLARIM;

Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizin kucaklarını tez zamanda doldursun inşallah...

Bana dua etmeyi unutmayın lütfen
İsmim YASEMİN..

Bu Gece adetli olduğum için namaz falan kılamayacağım.

Bu geceyi iyi değerlendirin.

Rabbim sabaha dualarımız kabul olmuş şekilde çıkartsın hepimizi inşallah

Aminnnn

Hayırlı kandiller....

kızlar bişey merak ediyorum aşılama tedavinin hangi aşamasında yapılıyor birde klomenmi kullanılıyor aşılama öncesi

Canım benim bol bol salâvat çek peygamber efendimiz ulaştırır inşallah
Abdest alipta çek canım benim adetliyken hiç abdestsiz olunduğu için abdest alipta çekilmesi daha uygun olur
Canım benim dualarimdasin her zaman Rabbimiz minigini nasip etsin inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip olsun

bugün doktora gittim klomenle yumurtalarım büyüyoama olmu
kızlar bişey merak ediyorum aşılama tedavinin hangi aşamasında yapılıyor birde klomenmi kullanılıyor aşılama öncesi
aşılama yaptıran arkadaşlarım aşılamanın maliyeti nedir birde acı oluyormu

Ben 6 ay klomensiz 6 ay klomenle yumurta takibi yaptirmistim..olumsuz olunca igneyle 4 defa asilama yaptirdim..Devlet 3000 uniteye kadar raporlu igne alma hakki veriyor...yani her denemede 750 unite kullandim ignelere raporla 100 tl odedim...Ozel hastanede tedavi gormedigim icin arastirma hastanesinde sadece doktora 150 lira muayene ucreti veriyordum..asilama icin ayri para odemedim...asilamalarim olumsuz olunca tup bebek tedavisine basladim...kismetse carsamba yumurtalarim toplancak...ozelden de msj atabilirsin canim

evet canim zaten dbakirda gittim dra talip gül prof duydun mu canim. özel muayenesine gittim adliyenin orda bi is merkezi var
Anladim.Arkadasim batmana tedaviye gidiyor semavi Kurt mus adi.Dunya hastanesindeymis.Bende d.bakirda dunyadogum hastanesine gittim.Omer Yalinkaya ismi.Ben doktordan memnun kaldim klomen verdi o ayda nasip etti Rabbim cok şükür

Ablacım ne olur dua et
Ben adet liyim ne namaz kılabilirim ne kuran okuyabilirim.
Sadece dua etcem hepimiz için.

Bugün adetli olmayanlar çok şanslı bu geceyi iyi değerlendirin.

Oyle kendini sanssiz gorme canim.Oda Rabbimden saglikli oldugunu gosteriyor her ay adet olman ne guzel bugunlerede elhamdülillah nice insanlar ilacla igneyle zor adet oluyor kuzum
Bugeceyi sende tesbihatla salavatla ihya edersin canim dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…