aminn canım hepimiz için inş.allah razı olsun canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
tmm cnm eklerim kalabalık davetim vardı onun telasi bide çok kötü hasta oldun ilğilenemedim biraz toparlanayım ilgilenecem inşallahZEYNEP0682 canım
Benim yeni bat 8 yada 9 Ağustos.
Sen 9 Ağustos yaz bat listemize olurmu teşekkür ederim
canm bence sen yinede doğum kontrol hapı kullanma doğal yoldan korunCanım şu yazdıklarını okuduktan sonra doktorlara güvenim tamamen bitti diyebilirim insanların duygularıyla oynuyorlar resmen yok tüpler açık yok bir daha çekil diğeri olmamış insan sinir oluyor yaaa bizlerin neler yaşadığını anlayan yok amaa hep kendi ceplerini düşünüyorlar yazık yaaa
Ben de 150 adet okuyacağım beni de ekler misinizArkadaşlar bu gecenin özel olması nedeniyle
zeynep
ravzamtuğbam
makbule
papyonkilikli
hatice
Meryem
Esra
merve
sabiha
ayşe
medine
Tuğba
Gülay
ferda
hilal
gamze
mybaby24
Tuğba
nurafsanimm
tilbe
kendime aslı:)
tülay20
prenses38
fulya3535
mell118
egeli
ecrin87
lavin
melisaya
gonca
eesell
şeyda
Nuriye
ankamir
halime
spell42
berfin
mormenekşe0101
zeynep21
avranim
hlall
ysminn
vasviyenur
poekk
listedeki arkadaşlarıma kendim de dahil olmak üzere kadir gecesinin o güzelliğinden faydalanabilmek adına bol bol okudum listede adı olanlara olmsyanlarada ayrıca dua ettim 150 şer tane tek tek hepsine bu gün bitirmek istedim rabbim merhametini affediciliğini sevgisini bizlerin üzerinden eksik etmesin inşallah hayırlısıyla bizlere sağlıklı eli ayağı düzgün yüzü güzel kendi güzel imanlı saygılı güler yüzlü sevecen Hz. Muhammet s.a.v örnek alan Bi evlat nasip etsin tez vakitte dualarımız kabul ve makbul olsun bol dualı iyi hayırlı geceler dilerim herkese.. Ayrıca yeni listede de yer almak isterim kızlar öptüm hepinizi
son asılamam negatif sonlandıgında bende kullandım dogum kontrol hapı cnm 2 ay korma bence kullan gercekten rahmi yumurtalıklar temizliyomus ve dinlendiriyomus hiç bi yan etkisini görmedim bende çok buyuk kistlerde yoktu ama dktor verdi d.k hapından hemen sonra gebelik olusursa ikiz ihtimali bile yüksekmiş bi zararı yok yani kullandıgın hapta önemli tabiki sana ne verdi doktor bence kullan ve rahatla tup bebek zor bi surec oldugunu duydum önce kendini hazırlamalısın bu arada bende 3 kez cektirdim hsg hiç bir sorun gözükmediği halde hemde anastezi almadan rabbim yardım etsin cnmkizlar farkli bi doktora gittim profa. annemin zoruyla. bana dogum kontrol habı verdi kistin büyümus dedi (eski ultrasonlarimi , sonuclarimi vs herseyimi goturdum)klomen sana uygun bir tedavi degil ki bu yeni mezunlar kafalarina gore tedavi veriyor dedi , rahim filmi cekmistim hatirlarmisiniz bilmem. anestezili cektirmistim ama uyandiktan sonra ve 15-20 gun kanamam ve agrim oldu sunnet cocugu gibi gezmistim, dr bana 1 tupun açik demisti. prof rapora bakti ve rahim filminden dr sonuc alamamis cok kanaman oldugu icin. yeniden cektirmen lazim dedi nasil sinir oldum anlatamam rahim filminden sonra klomen ovitrel gorev gibi iliski yasadim demek onceki doktorum o yuzden hic ugrasma direk tup bebek dedi bana... ne yapacagimi sasirdim ya ilaci içecem ama korundugumu bilmek tuhaf hissettirdi
psikolojikmen tüp bebege hazir hissetmiyorum cok gücsuz bi yapim var me yazikki hayata karsi . keske biraz cesur olabilsem dr fobim hastane fobim var.. microgynon diye bi ilac verdi canm dr. Allah sonumuzu hayretsin bu mubarek gece hürmetine hepimize hayir kapılari açsin ins.son asılamam negatif sonlandıgında bende kullandım dogum kontrol hapı cnm 2 ay korma bence kullan gercekten rahmi yumurtalıklar temizliyomus ve dinlendiriyomus hiç bi yan etkisini görmedim bende çok buyuk kistlerde yoktu ama dktor verdi d.k hapından hemen sonra gebelik olusursa ikiz ihtimali bile yüksekmiş bi zararı yok yani kullandıgın hapta önemli tabiki sana ne verdi doktor bence kullan ve rahatla tup bebek zor bi surec oldugunu duydum önce kendini hazırlamalısın bu arada bende 3 kez cektirdim hsg hiç bir sorun gözükmediği halde hemde anastezi almadan rabbim yardım etsin cnm
onu duymadım cnm ben yasmin içmiştim iki ay ama adetim oldı ıkı ay boyunca damla damla wcde gordum 3 gun sonra duzeldi yine bende tüp bebek düşünüyorum adet olmadım henüz ama bayrama geldiği için bu ayda yaptırmayabilirim nasip bakalımpsikolojikmen tüp bebege hazir hissetmiyorum cok gücsuz bi yapim var me yazikki hayata karsi . keske biraz cesur olabilsem dr fobim hastane fobim var.. microgynon diye bi ilac verdi canm dr. Allah sonumuzu hayretsin bu mubarek gece hürmetine hepimize hayir kapılari açsin ins.
Evet bende cok begendim herseye herkese hitap etmis.... Allah kabul etsin insallahsimdiye kadar okudugum en iyi dualardan masallah
Batları 10 Temmuz 11 Temmuz olan kızlar test yaptınzmı= = = iSİM = = = =BEKLENEN ADET TARİHİ
Veson ================> 10 Temmuz
SPELL42==============> 11 Temmuz
hllal =================> 13 Temmuz
Nurefsaniimm ========= > 14 Temmuz
Ravzatugba ============> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ==========> 15 Temmuz
Mrymogztrk ===========> 17 Temmuz
Asiiil ================> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ===========> 24 Temmuz
Sabis35 ==============> 24 Temmuz
Frdaa ===============> 24 Temmuz
Umuttttt =============> 26 Temmuz
Portakales ===========> 26 Temmuz
Cgpbas derya =========> 28 Temmuz
Mormenekşe0101 ======> 29 Temmuz Tüp bebek tedavisinde sonuç pozitif olur inşallahhhhh
Tsefem28 ===========> 30 Temmuz
Avuçdolusudua =======> 1 Ağustos
Gamzeli es===========> 3 Ağustos
Ankamir ============> 3 Ağustos
Parlakkartanesi=======> 4 Ağustos
Svd190 =============> 4 Ağustos
Tilbe_ ==============> 4 Ağustos
IRMAK10 ===========> 5 Ağustos
Tubatesbih ==========> ?? Ağustos
Kimyager1508 =======> 8 Ağustos
Mybaby24 ==========> 8 Ağustos
Yasmin5846 ========> 9 Ağustos
Damla 2015 ======= ==> 10 Ağustos
Svd1910 ===============> ??
687403_igt ============> ??
Benide ekleyin lutfen yeni listeyeKızlar bayramda listeye ara falan mı verilecek.
Yoksa listemiz cuma günü başlıyormu.
Gelmek isteyenler var.
Yeni listeye ekleyip cuma günü gelin diyelim onlara
Tamam canım takipte ol cuma günü duamız başlar galiba.Benide ekleyin lutfen yeni listeye
Tamam canim cok saol takipteyim gecen ay dolmustu kacirmistim bu ay insallah bende katilirimTamam canım takipte ol cuma günü duamız başlar galiba.
Yinedeportakales sana söyler canım sabah msjını gördüğünde.
Hangi gün dua başlayacak bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?