selam kızlar..
Bende okuyorum ama henüz bitmedi. Yarın gece sözleştiğimiz üzere bitmiş olur. Arefe günü çok önemli ve mübarek bir gece. Gusül abdesti alırız. (çok sevap) Gece 23:00-00:00 arası da dua edelim birbirimize. Olmaz mı.
canım şimdi bayramüstü diye sanırım kimse listeye el atmıyor
bende aynı şekilde bayramda ilgilenme fırsatım olmaz
bayram sonrası yeni liste için fikir paylaşırız ve listeylede ilgilenebilirim hatta
o yüzden bence bayram sonrası yeniden dua oluşturabilirmiyiz bakarız
hllal =================> 13 Temmuz
Nurefsaniimm ========= > 14 Temmuz
Ravzatugba ============> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ==========> 15 Temmuz
Mrymogztrk ===========> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ===========> 24 Temmuz
Sabis35 ==============> 24 Temmuz
Frdaa ===============> 24 Temmuz
Umuttttt =============> 26 Temmuz
Portakales ===========> 26 Temmuz
Cgpbas derya =========> 28 Temmuz
Mormenekşe0101 ======> 29 Temmuz Tüp bebek tedavisinde sonuç pozitif olur inşallahhhhh
Tsefem28 ===========> 30 Temmuz
Avuçdolusudua =======> 1 Ağustos
Gamzeli es===========> 3 Ağustos Ankamir ============> 3 Ağustos
Parlakkartanesi=======> 4 Ağustos
Svd190 =============> 4 Ağustos Tilbe_ ==============> 4 Ağustos IRMAK10 ===========> 5 Ağustos SPELL42============> 6 Ağustos qelebeq ============> 6 Ağustos Tubatesbih ==========> ?? Ağustos Kimyager1508 =======> 8 Ağustos Mybaby24 ==========> 8 Ağustos Yasmin5846 ========> 9 Ağustos Damla 2015 =========> 10 Ağustos Aysemzumram ======> 13 Ağustos Asiiil ==============> 18Ağustos Svd1910 ===============> ?? 687403_igt ============> ?? Veson ================> ??
Ben Edirnedeyim canim.Tip fakultesi arastirma hastanesinde yaptirdim...insallah bebisime bu ay kavusurum..Sen de insallah bu mubarek ayda tup bebege gerek kalmadan hamis kalirsin
Ben Edirnedeyim canim.Tip fakultesi arastirma hastanesinde yaptirdim...insallah bebisime bu ay kavusurum..Sen de insallah bu mubarek ayda tup bebege gerek kalmadan hamis kalirsin