Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Bende okuyorum yarin aksama kalmadan biter inşallah..

Bende herkes için dua edeceğim listedeki arkadaşlara ve tüm isteyenler için allahım kabul etsin inşallah

Yumurtalarim toplandi kizlar ama 5 tane..Biraz uzuldum hastanedeyim daha..insallah iclerinde bebisime kavusurum...Birbirimize ettigimiz dualari Rabbim kabul eder insallah
Kaliteli embriyolarin olur inşallah canım. Sayıdan çok kalite önemli. Benim de 3. Gunum tedavideki.

Evet canım bayram sonrasına kalıyo

Yumurtalarim toplandi kizlar ama 5 tane..Biraz uzuldum hastanedeyim daha..insallah iclerinde bebisime kavusurum...Birbirimize ettigimiz dualari Rabbim kabul eder insallah
cnm dün sabah ezanlar okunurken adına dua ettim rabbim inşallah kavusturur sana bebegini saglıklı ikizlerin olsun inşallahhhh

= = = iSİM = = = =BEKLENEN ADET TARİHİ

hllal =================> 13 Temmuz
Nurefsaniimm ========= > 14 Temmuz
Ravzatugba ============> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ==========> 15 Temmuz
Mrymogztrk ===========> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ===========> 24 Temmuz
Sabis35 ==============> 24 Temmuz
Frdaa ===============> 24 Temmuz
Umuttttt =============> 26 Temmuz
Portakales ===========> 26 Temmuz
Cgpbas derya =========> 28 Temmuz
Mormenekşe0101 ======> 29 Temmuz Tüp bebek tedavisinde sonuç pozitif olur inşallahhhhh
Tsefem28 ===========> 30 Temmuz

Avuçdolusudua =======> 1 Ağustos
Gamzeli es===========> 3 Ağustos
Ankamir ============> 3 Ağustos
Parlakkartanesi=======> 4 Ağustos
Svd190 =============> 4 Ağustos
Tilbe_ ==============> 4 Ağustos

IRMAK10 ===========> 5 Ağustos
SPELL42============> 6 Ağustos
qelebeq ============> 6 Ağustos
Tubatesbih ==========> ?? Ağustos
Kimyager1508 =======> 8 Ağustos
Mybaby24 ==========> 8 Ağustos
Yasmin5846 ========> 9 Ağustos
Damla 2015 =========> 10 Ağustos
Aysemzumram ======> 13 Ağustos
Asiiil ==============> 18 Ağustos
Svd1910 ===============> ??
687403_igt ============> ??

Veson ================> ??

aminn cnm inşallahhhh bende adeti bekliyorum bende baslıycam tüp bebege rabbim nasip edrse sen nerde yaptırdın hanği sehirdeydin cnm
Ben Edirnedeyim canim.Tip fakultesi arastirma hastanesinde yaptirdim...insallah bebisime bu ay kavusurum..Sen de insallah bu mubarek ayda tup bebege gerek kalmadan hamis kalirsin

Ben Edirnedeyim canim.Tip fakultesi arastirma hastanesinde yaptirdim...insallah bebisime bu ay kavusurum..Sen de insallah bu mubarek ayda tup bebege gerek kalmadan hamis kalirsin
insallah canım rabbim dualarımızı kabul eder dualarımdasın rabbim isteyen herkese versin içinde bizede versin aminnnn

arkadaşlar yeni liste yaparsanız benide ekleyin lütfen
pc den giremem ama arada teldn girip bakarım
şimdiden hepinize HAYIRLI BAYRAMLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…