- 5 Temmuz 2015
- 78
- 23
- 3
- 35
tamam okurumEvet canım okunuyor
bişi sorcam benim adetime 8 gun vardı adet oldumm nıye acabaBende yariladim insAllah yarin bitirip duasini yapacagim
Az kaldi bitecek insallahARİFE GÜNÜNE KADAR LİSTEYİ BİTİRİYORUZ!!
LİSTEMİZ;
1=ESES50
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)
3=YASEMİN
4=DAMLA_22
5=TUBATESBİH
6=DEBORAH26(özgen)
7=WHİTEROSE00
8=PORTAKALES(burcu)
9= CGPBAS DERYA
10=AYSEYIGIT1453(ayşe)
11=DAMLA2015(öznur)
12=OZNUR65(öznur):
13=ASKIMNASKIYIM(bahar)
14=FIRDEVSCANSUcansu)
15=IRMAK10(merve)
16=GAMZE42
17=MAJESTELERİ
18=KİMYAGER1508(derya)
19=ZEYNEP0682(zeynep)
20=RAVZATUĞBA(tuğba)
21=BUDAGEÇRYAHU(makbule)
22=PAPYONKİLİKLİ
23=SVD1910(hatice)
24=MRYMOGZTRK(meryem)
25=PARLAKKARTANESİ(esra)
26=YAVRUKARTALİM(MERVE)
27=SABİS35(sabiha)
28=ASİLZADE02 (ayşe)
29=KARACAMDN(medine)
30=VESON(tuğba)
31=687403_İGT(gülay)
32=FRDAA(ferda)
33=AMİNAASYAEYMEN (hilal)
34=GAMZELİ ES(Gamze)
35=MYBABY24
36=TSEFEM28(tuğba)
37=NUREFSANİİMMM
38=TİLBE_
39=ASLİİİ1
40=TULAY_20
41=PRENSESS38
42=FULYA3535
43=ME118 (EBRU)
44=EGELI (AYŞEGÜL)
45=ECRIN87
46=_LAVİN_
47=MELİSAYA
48=GNC10(GONCA)
49=EESELL
50=RTV_SEYDA(ŞEYDA)
51=YURİ83 (nuriye)
52=ANKAMİR
53=AYŞEMZUMRAM (halime)
54=SPELL42
55=AVUCDOLUSUDUA (Berfin)
56=MORMENEKSE0101
57=ZEYNEB21
58=VASFİYENUR
59=POEEK
60=HLLAL
61=AVRENİM
62=YSMİNN
Ramazanımızın son listesi olsun ve herkes faydalansın diye böyle bir zorluğa girdik Allah'ım..
Bu güzel günlerin hürmetine yaptığımız duaları kabul et.
"Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
bizi de hayırlısıyla anne baba vasfına layık eyle Rabbim
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN"
kaynak:"mybaby24 ün kaleminden"
Canim.bu ayda ben 2gun erken oldum bu ayda genelde bir cok tanidigim bir cok kisinin tarihleri degismis . ilk defa mi boyle oldu? Kullandigin ilac kur vs bisi var miydi?bişi sorcam benim adetime 8 gun vardı adet oldumm nıye acaba
evt kızlar bu ay bende 2 gun erken oldum nedense yani dün cuma günü olmam gerekiyorduCanim.bu ayda ben 2gun erken oldum bu ayda genelde bir cok tanidigim bir cok kisinin tarihleri degismis . ilk defa mi boyle oldu? Kullandigin ilac kur vs bisi var miydi?
İki aydır ben de bir hafta erken oluyorum. Sıcaktan mi hemen olgunlasiyolar bilemedim ki .bişi sorcam benim adetime 8 gun vardı adet oldumm nıye acaba
Hep dua ediyrm canim..Birbirimize dua ettikce meleklerde Allaha bizim.icin dua ederlermis.Bir baskasi icin dua etmek her zaman daha makbuldur.insallah tedavin olumlu sonuclanir..bebisine kavusursunTup bebek tedavimin dördüncü gunundeyiz arkadaşlarım. Dualarinizi eksik etmeyin
inşallah tutunacak bebeğin sana sen moral motivasyonunu yüksek tut olumlu düşün üzme kendini hayırlısıyla olacak inşallah çifte mutluluk olur senin içinKizlar dun cok uzulmustum..5 yumurta toplandi sayi az diye....Bugun doktorum aradi 4 u dollenmis cumartesi gunu Rabbimin izniyle insallah transferim olcak..Hem o gun benim dogumgunumdu..Bana cok guzel hediye olcak...Insallah bebisim bana tutunur...Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah
Amiiin canim birbirimize ettigimiz dualar sayesinde insallah hersey olumlu gider..Senin de hayatinda insallah hersey gonlunden gectigi gibi olur hayirlisiylainşallah tutunacak bebeğin sana sen moral motivasyonunu yüksek tut olumlu düşün üzme kendini hayırlısıyla olacak inşallah çifte mutluluk olur senin için
evet canım böyle Bi zamanda böyle güzel arkadaşlıklar birbirimizi görmeden harika bi dua zinciri kurduk Allah sana hayırlı haberler almayı nasip etsin sana daAmiiin canim birbirimize ettigimiz dualar sayesinde insallah hersey olumlu gider..Senin de hayatinda insallah hersey gonlunden gectigi gibi olur hayirlisiyla
Canım hadi hayırlısıKizlar dun cok uzulmustum..5 yumurta toplandi sayi az diye....Bugun doktorum aradi 4 u dollenmis cumartesi gunu Rabbimin izniyle insallah transferim olcak..Hem o gun benim dogumgunumdu..Bana cok guzel hediye olcak...Insallah bebisim bana tutunur...Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah
Dualar herzaman insanlar arasinda guzel kopru kurarlar bizler cok sukur bunu basardik...evet canım böyle Bi zamanda böyle güzel arkadaşlıklar birbirimizi görmeden harika bi dua zinciri kurduk Allah sana hayırlı haberler almayı nasip etsin sana da
Aminn canim Rabbim sana hayirli guzel dogum nasip etsinDuaları bitirdim çok şükür, mübarek arife Gününde Allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda evlat hasretimizi dindirsin,hamile olan arkadaşlara hayırlı hamilelikler hayırlı Doğumlar nasip etsin inşallah..
Insallah canim insallah Rabbim hepimize bu mubarek ayda dualarimizin karsiligini verirCanım hadi hayırlısı
Sakın stres yapma
Güzel düşün güzel olsun.
Rabbim sana bayram hediyeni verecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?