Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Az kaldi bitecek insallah

Kizlar dun cok uzulmustum..5 yumurta toplandi sayi az diye....Bugun doktorum aradi 4 u dollenmis cumartesi gunu Rabbimin izniyle insallah transferim olcak..Hem o gun benim dogumgunumdu..Bana cok guzel hediye olcak...Insallah bebisim bana tutunur...Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah

inşallah tutunacak bebeğin sana sen moral motivasyonunu yüksek tut olumlu düşün üzme kendini hayırlısıyla olacak inşallah çifte mutluluk olur senin için

inşallah tutunacak bebeğin sana sen moral motivasyonunu yüksek tut olumlu düşün üzme kendini hayırlısıyla olacak inşallah çifte mutluluk olur senin için
Amiiin canim birbirimize ettigimiz dualar sayesinde insallah hersey olumlu gider..Senin de hayatinda insallah hersey gonlunden gectigi gibi olur hayirlisiyla

Amiiin canim birbirimize ettigimiz dualar sayesinde insallah hersey olumlu gider..Senin de hayatinda insallah hersey gonlunden gectigi gibi olur hayirlisiyla
evet canım böyle Bi zamanda böyle güzel arkadaşlıklar birbirimizi görmeden harika bi dua zinciri kurduk Allah sana hayırlı haberler almayı nasip etsin sana da

Canım hadi hayırlısı
Sakın stres yapma
Güzel düşün güzel olsun.
Rabbim sana bayram hediyeni verecek inşallah

Bende bitirdim duaları
Rabbim kabul etsin inşallah
Allah ım bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
hamile olan arkadaşlarla vaktiyle sağlıkla kucaklarına alsınlar

HERKESİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM
ALLAH IM BİZİMDE EVLATLARIMIZLA BAYRAM GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN
SENEYE BAYRAMDA YA KUCAGIMIZDA YA GÖBÜŞÜMÜZDE OLSUN MİNNAKLARIMIZ İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…