Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım bayramda zaten kimse müsait değil sanırım.
Sen 1 hafta sonra bakacaksan o zaman başlar dua.
Çünkü listeye tam anlamıyla bakacak kimse yok

Elimden geleni yaparım. Ben zaten ilk kez katıldım dua zincirine, deneyimli değilim yani. Artık yardımlarınızla yapmaya çalışırım inşallah.

Canim.bu ayda ben 2gun erken oldum bu ayda genelde bir cok tanidigim bir cok kisinin tarihleri degismis . ilk defa mi boyle oldu? Kullandigin ilac kur vs bisi var miydi?
tedavı ıcın doktora gıtmıstık duphaston verdı gecen aykı adetımden once kullandım adetlıyken doktora gıttım bu sefer klomen verdı onuda kullandım 2 gun arayla gıdıp catlatma ıgnesı vurdu prengl dıye ıgne ılıskı önerdı oldukta bırgun arayla ama 17 gun arayla adet oldum yanı oncekı adetımle sımdıkının arasında 17 gun var neden erken oldu bılmıyorum

Canim.bu ayda ben 2gun erken oldum bu ayda genelde bir cok tanidigim bir cok kisinin tarihleri degismis . ilk defa mi boyle oldu? Kullandigin ilac kur vs bisi var miydi?
tedavıye basladık doktorum duphaston verdı bıttınce adet gördum ve gıttım o sefer klomen verdı ıctım 2 gun arayla doktora gıttım hap bıtınce prengl ıgne vurdu ılıskı önerdı olduk ama gun asırı ılıskı yasandı yanı kısacası oncekı adetımle sımdıkı adetımın arasında 17 gun var 8 gun erken oldum catlatma ıgnesınden sonramı oldu bılmıyorum

Hayırlı akşamlar olsun kızçeler...
Rabbim bu güzel Şeker Bayramı 'nda bütün dualarımızı kabul etmiş, huzur dolu kılsın...
Hamilelerimiz sağlık dolu haberler alsın..
Tedavisi olanlar pozitifi görsün..
Normalinden bekleyenler de mucizesiyle karşılaşsın..
Hepinizi kucaklıyorumm..
Sevgiler..

Canlarrriiiimmm rabbimmm kabul eylesinnn herkesinnn duasini bittirdimmm hakkinizi helal edin birazzz gec olduu ama bitti inanannin kaynanamlardayimmm birazzz gecolduu ama allahimmm kabull eyllesinnnn birazda fazla okudummm kizlarr hepimizee rabbimmm hetkesin gonlune gore versinn

İyi geceler Kizlar. Rabbime binlerce şükür olsun bende dualarimizi bitirdim. Herkesin aşina tek tek okudum. Rabbim mübarek ramazan ayinin hurmetine dualarumizi kabul edip hepimize tez vakitte salih kullarindan olan hayirli evlatlar nasip etsin insaalllaahhh. Şimdiden herkesin bayramini kutlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…