canlar şükürler olsun dua listesini tamamladım. bu kadar kolay olacağı ı tahmin etmemiştim rabbim kabul etsin.... Bir daha ki ramazan da evlatlarımızla olmayı nasip etsin hepimize....
Kızlar bende bitirdim duaları çok şükür tek tek herkesin ismine okudum rabbim kabul etsin inşaallah tez zamanda yüzümüzü guldursun hayirli evlatlar versin hayirli bayramlar herkese
Canim.bu ayda ben 2gun erken oldum bu ayda genelde bir cok tanidigim bir cok kisinin tarihleri degismis . ilk defa mi boyle oldu? Kullandigin ilac kur vs bisi var miydi?
tedavı ıcın doktora gıtmıstık duphaston verdı gecen aykı adetımden once kullandım adetlıyken doktora gıttım bu sefer klomen verdı onuda kullandım 2 gun arayla gıdıp catlatma ıgnesı vurdu prengl dıye ıgne ılıskı önerdı oldukta bırgun arayla ama 17 gun arayla adet oldum yanı oncekı adetımle sımdıkının arasında 17 gun var neden erken oldu bılmıyorum
Canim.bu ayda ben 2gun erken oldum bu ayda genelde bir cok tanidigim bir cok kisinin tarihleri degismis . ilk defa mi boyle oldu? Kullandigin ilac kur vs bisi var miydi?
tedavıye basladık doktorum duphaston verdı bıttınce adet gördum ve gıttım o sefer klomen verdı ıctım 2 gun arayla doktora gıttım hap bıtınce prengl ıgne vurdu ılıskı önerdı olduk ama gun asırı ılıskı yasandı yanı kısacası oncekı adetımle sımdıkı adetımın arasında 17 gun var 8 gun erken oldum catlatma ıgnesınden sonramı oldu bılmıyorum
Hayırlı akşamlar olsun kızçeler...
Rabbim bu güzel Şeker Bayramı 'nda bütün dualarımızı kabul etmiş, huzur dolu kılsın...
Hamilelerimiz sağlık dolu haberler alsın..
Tedavisi olanlar pozitifi görsün..
Normalinden bekleyenler de mucizesiyle karşılaşsın..
Hepinizi kucaklıyorumm..
Sevgiler..
İyi geceler Kizlar. Rabbime binlerce şükür olsun bende dualarimizi bitirdim. Herkesin aşina tek tek okudum. Rabbim mübarek ramazan ayinin hurmetine dualarumizi kabul edip hepimize tez vakitte salih kullarindan olan hayirli evlatlar nasip etsin insaalllaahhh. Şimdiden herkesin bayramini kutlarim