- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Tebrikler darısı başımıza inşallah.Kızlar adetim geceli 6 gün oldu evde iki tane test yaptım pozitif, bugün doktora gittim kan verdim ama sonucu yarın verceklermiş. duanıza çok ihtiyacım var kızlar, ne olur Duanızı eksik etmeyin canlar
Allah canım âmin Allah binlerce kez razı olsun .Amin amin inşallah Rabbim isteyen herkese ve buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahTebrikler darısı başımıza inşallah.
Amin canim allahim nazarlardan korusun sizi belirtilerin neler neler yaptinn hamile kalmak sureclerin nelerdiOy canım ya Rabbim binlerce kez razı olsun inşallah. Ya ne kadar güzel insansınız ya inanın çok mutlu oldum. Yazdıkların o kadar içten ki inan çok sevindim. Rabbim tez vakitte sana da isteyen herkese de yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kızlar adetim geceli 6 gün oldu evde iki tane test yaptım pozitif, bugün doktora gittim kan verdim ama sonucu yarın verceklermiş. duanıza çok ihtiyacım var kızlar, ne olur Duanızı eksik etmeyin canlar
kızlarrr doktordan geldim tüp bebege basladık 1 ci günüm bugun dualarınıza ihtiyacım var rabbim razı olsun sizdenn
Arkadaşlar aranızda puregon kullanan var mi
Canim.bakk listeyii al eskisini bn den sana tavsiye onlara mesaj at kim cikacak belli olir ozaman ama ben duadayim bakk benide ekle helportakales den burcumuzdanda destek al sennn sonra allahin izniyle de okuruz dualrimiz
Amin canım âmin çok sağol. Ben 7 ay önce düşün yaptım canım açıkçası olmayacak diye biraz korkmuştum ama dua işte herşeyşn başı dua, bıkmadan usanmadan umudumu kesmeden dua etmeye devam ettim. Belirtileere gelince bende aşırı gaz sancısı oldu, oylama uyuklama ve birde ara ara adet sancısı gibi sancım oldu. Ne yaptın dersen ilk kez bu ay üzerine düşmedim Rabbim istese olacak dedim düşünmemeye çalıştım, birde doktorun Folik asit vermişti onu kullanıyordum canım. Birde belirtti olarak canım şeftali istemişti normalde şeftaliye dokunamam, bakamam evime sokmam yani hepsi bu kadar canımAmin canim allahim nazarlardan korusun sizi belirtilerin nelerişte ler yaptinn hamile kalmak sureclerin nelerdi
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI 150 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
LİSTEMİZ;
1._Lavin_
2.Frdaa (ferda)
3.
4.
LİSTEYE KİŞİ ALIMI BAŞLAMIŞTIR.
GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR...
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ...
Tatlı tarifi güzelmişBayramdan onceki listeyi al sirayla hepsini kopyala yapistirdann duamiza bekliyoruz gibisinide mesajj arkadaslarimizda karar verir gunluk cok olursak gunde iki kisiye duamizi okuruzama az olursada ole yapabiliriz
Kaç gün kullandincanım Allah ın izniyle kanda da güzel sonuçlar alırsın inşallah
sağlıkla kucagına al canım darısı bizlere olsun inşallah
canım hayırlı ugurlu olsun inşallah müjdeni alırız seviniriz beraber
ben kullandım canımneydi sormak istediğin ?
Canim.bakk listeyii al eskisini bn den sana tavsiye onlara mesaj at kim cikacak belli olir ozaman ama ben duadayim bakk benide ekle helportakales den burcumuzdanda destek al sennn sonra allahin izniyle de okuruz dualrimiz
Eski listedekilere mesaj atayım ben o zaman.
Seni de hemen yazayımmm
Amin canım âmin Allah razı olsun, çok çok sağol :) amin canım tahmin tez zamanda hayırlısıyla sağlıcakla buradaki tüm arkadaşlarıma yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤canım Allah ın izniyle kanda da güzel sonuçlar alırsın inşallah
sağlıkla kucagına al canım darısı bizlere olsun inşallah
canım hayırlı ugurlu olsun inşallah müjdeni alırız seviniriz beraber
ben kullandım canımneydi sormak istediğin ?
Anladimm canimmm ozaman benum.bata 4gun kaldi ne olirsun banada dua ettt bende bu ay takmadimm hhiccc pek rahattimm insallahh olmustur yavrum benimledirr minnosumm ne olirr duana ihtiyacim varr bnde o guzel cift cizgiyi gorupo kosa kosa hastaneue gidip hemencik kan verip aksmamini kocama haber edip kendi babami annemi arayipp anane oluyosunn dede oliyosunn demeyi cok isdiyorummm icimmdenn oyle heyecanlar varkii bu ay tek yaptigim sey dua edipp allahima birakmak olduAmin canım âmin çok sağol. Ben 7 ay önce düşün yaptım canım açıkçası olmayacak diye biraz korkmuştum ama dua işte herşeyşn başı dua, bıkmadan usanmadan umudumu kesmeden dua etmeye devam ettim. Belirtileere gelince bende aşırı gaz sancısı oldu, oylama uyuklama ve birde ara ara adet sancısı gibi sancım oldu. Ne yaptın dersen ilk kez bu ay üzerine düşmedim Rabbim istese olacak dedim düşünmemeye çalıştım, birde doktorun Folik asit vermişti onu kullanıyordum canım. Birde belirtti olarak canım şeftali istemişti normalde şeftaliye dokunamam, bakamam evime sokmam yani hepsi bu kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?