Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

kızlarrr benimde 2 gündür pembe akıntım oldu dr çok önemli değil dedi ama rapor verdi,kalp atışınıda duymadık daha banada dua edin olurmu...
Dinlen tatlim sivi almayi ihmal etme susamasanda icmeye calis duam seninle bisey olmaz Allahin izniyle

Çok iyi yapmışsın canım tek geçmezdi bayram.
Kafamdan atmaya çalışıyorum canım
Dualarını eksik etme ne olur

Dualarim seninle Rabbim hayirlisini versin herseyin.Sana bi kitap tavsiye edicem bilirsin belkide Kalplerin Kesfi Imam Gazali yazmis.Ben okudukca icim açılıyor bunaldgm zaman hep elimdedir

Tup bebek yaptiran arkadaslar lekelenmeniz oldu mu pembe akinti falan..Benim hic olmadi stres yapiyrm kendi kendime...Transferimin 5.gunu bugun...Ne gibi belirtileriniz olmustu
Canım ben tüp bebek tedavisiyle çok şükür ikizlerime hamileyim inş senin bebeğinde tutunmuştur lekelenme felan olmadı bende sadece 2.yada 3. Günü alt tarafıma batma tarzınca saplanıp çıkan ağrı gibi bişeyler oldu göğüslerim hafif acıdı zeten ilaçların etkisiyle acıyorlardı en dikkatimi çeken yüz ifademde bi değişiklik vardi ciltte yağlanma bide alt kirpiklerimde özellikle birleşme pozitifi öğrenince belirtiler biraz daha arttı göğüslerde damarlanma ve koyulaşma uçlarda da kaşınma oldu canım bi de aklımda kalan ilk günlerdeydi yine göbek deliğinden aşağıya doğru bi çizgi belirdi umarım yardımcı olabilmişimdir

Allah razi olsun canim insallah bebisim bana tutunmustur..1 hafta kaldi test gunume..Sen de insallah hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin

Slm kızlar nasılsınız, sizleri hep takip ediyorum ne güzel hamilelerimiz çoğalmış Rabbim hepimize en kısa zamanda bebişlerimizi nasip etsin inşallah Bu arada ben geçen ay 12 sinde düşük yaptıktan sonra hala adet olmadım. Bu ay zaten doktor olmasın demişti bizde kimi zaman korunduk kimi zaman korunamadık. Ama hala adet olmadım bu da benim kafamı karıştırıyor, dün öylesine idrar testi yapalım dedik yine kocaman bir tek çizgi. Doktora da gidesim gelmiyor çünkü yine hayal kırıklığına uyrarım diye korkuyorum. Neyse fazla uzatmıyım ama sizinle dertleşmek iyi geliyor

Sence buay beklesekmi biz zaten zor ikna ettim esimi iyileşince yaptirsa önümüzdeki ayami kalsa bukadar bekledim hayırlısı allahtan rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah amin inşallah
Benimki tutmadi bu bir ornek olabilir bence... sonucta ilac aliyor hemde antibiyotik.. Ama tabiki kesin bisey yok doktor agir değilse ilac etkilemez demisti. Eger yaptiracaksaniz bolca su icir ki ilacin etkisi cabuk ciksin vucuttann

Bende devam ediyorm listeye alirmisinz

Evet canım her gün okunuyor. Duaya katılan kişi sayısına göre günde 1-2 kişiye okuyoruz. Kişi başı 150 olarak yapmıştık en son.

Haftasonu da okunuyor bu arada.
Canım günde 2 kişiye okuyalım. Ve 100 erden 200 tane okumuş olalım.
Çok sıkıştırmayalım herkesi
Ramazandan dolayı sıkıştırdık biraz.
Ama ramazan geçti rahat rahat huşu içinde okuyalım bence.
Yine de ortak fikirlere bakarız canım

Dualarim seninle Rabbim hayirlisini versin herseyin.Sana bi kitap tavsiye edicem bilirsin belkide Kalplerin Kesfi Imam Gazali yazmis.Ben okudukca icim açılıyor bunaldgm zaman hep elimdedir
Sağol canım inşallah olur ya. Evet okumak en iyisi başka bişey düşünmüyorum o zaman

Canım düşüğün arkası tez gelir derler.
İnşallah tez zamanda hamile kalırsın güzel haberler alırız senden.

Kızlar ben bugün bir iş ettimki sormayın.

Ne dersiniz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben bugün ebe ye gittim.

87 yaşında yaşlı bi kadın..
Karnımın altından baktı kasıklarıma bastırdı eliyle ve rahmin sağ tarafa kaymış onu ortaya almamız lazım bu eğrilikle çocuğun olmaz dedi.
Sonra eliyle baya sol tarafa doğru karnımı çekti çok acıdı.
Sonra hani belimize bardak çekiyoruzya onun gibi göbeğimin altını çekti.
Ama küple çekti orta boy testi gibi bişeydi. Ağzı kase gibi büyük bir küp.
5 kere göbeğime küp çekti 3 kere belime çekti.
Sonra hem göbeğime hem belime yakı yaktı. 1 hafta kalacak dedi.
Önümüzdeki 4 gün boyunca ilişki dedi.
Ve ilişkiden önce sıcak suya otur 15 dk dedi ve sıcak suyun içine zeytinyağı dök dedi. Bu ay hamile kalacan dedi.
Belki erken yumurtladıysan falan dedi 1 kere adet görüp önümüzdeki ayda hamile kalabilirsin dedi.

İşte böyle kızlar ramazanda birinde iftardaydık oraya iftara gelen biriyle tanıştım o söyledi ebe ye giden hamile kalıyo senide götüreyim dedi. Ebe herşeyi biliyor dedi bende tamam dedim.
Bugün merkeze gitmiştim tesadüf kadın aradı gel götüreyim dedi bende merkezdeyim zaten dedim gittim kadına o götürdü beni. Zaten ebenin çocuğun olur dediği kişinin çocuğu oluyormuş ama çocuğun olmaz rahmin damarlı dediği kişinin olmuyormuş.
Bana olur dedi işte. Ne bileyim Rabbim vesile kılar inşallah olur ya. Bi umut gittim bende.
Sizlerle paylaşayım dedim hakkımda hayırlısı artık.

@masculin esmerm91 hiye kızlar sizlerlede paylaşmak istedim etiket yaptım o yüzden

Ya aklıma ne geldi bizimde oturduğumuz semtte ebe var bendemi bi gitsem bakalım ne diyor

Yasemincim insallah sifa olur bu isten anlayan kadinlar var evet iyi sonuc alanda var sende onlardan olursun insallah canim artik rahatla birazcik elinden geleni yapiyosun yapmaya devam ediosun her isimizi Allaha teslim edelim olur insallah

Ya aklıma ne geldi bizimde oturduğumuz semtte ebe var bendemi bi gitsem bakalım ne diyor
Git bakalım abla Ne diyecek bazıları doktordan iyi anlıyo. Benimle beraber 2 kızı olan kadında geldi 6 senedir olmuyormuş çocuğu onada doğumda rahmin eğrilmiş dedi.
Bak bana sebepsiz diyolardı doktorlar ebe rahmin eğri dedi
bilmiyorum ki eğri demekki hamile kalmadığıma göre

Son düzenleme:
Yasemincim insallah sifa olur bu isten anlayan kadinlar var evet iyi sonuc alanda var sende onlardan olursun insallah canim artik rahatla birazcik elinden geleni yapiyosun yapmaya devam ediosun her isimizi Allaha teslim edelim olur insallah
Valla Zeynebim bi gitmediğim ebe kalmıştı onada gittim.
Elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisi Rabbim den.

Ebe çocuğun olur rahmini düzelttim dedi.
Dikkat et sol tarafına yat ağır kaldırma yükseğe uzanma dedi birde ilişkeye yerde gir sert yerde dedi yatakta girme dedi niye bilmiyorum

Aaa ebede bunu sordu evet ilk gün çok ağrılı oluyor ama gecikme çok olmuyor 1 yada 2 gün kadar..
Neden sordun ki

Belki agri egriliktendir diye dusunup sordum canim.Cok cok agrili olunca kist var diyolar hani.Belki dedim egrilikte agri yapar diye dusundum. Bence bu ebe isi biliyor sana vesile olcak insallah icime oyle dogdu

Valla sert yer isini bende bilemedim canim hic duymadim.Ama ben hep ayaklarimi dikerdim.Sola yatmayi gebeliktede tavsiye ediyolar kan akisindan dolayı ve agir kaldirma tabi kolunu cok yuksege uzatma ve benden sana tavsiye adete 5 gun kala iliski olmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…