İ-çim şiş-ti!!!!

İnsAllh yasamazlar ya hiç bi bebiş yasamasın bunu sag olun

Oooooo her rapordan sonra üç gün muhabbetiniz dönmüştür kesin .. Cok gecmiş olsun

Oooooo her rapordan sonra üç gün muhabbetiniz dönmüştür kesin .. Cok gecmiş olsun
Okuldaki öğretmen arkadaşlar gerçekten çok iyilerdi, müdürümüz de dahil, çok yardımcı oldular, resmen aile gibi oldular eşime de bana da.Herkes bir olmuyor tabi ama veliler ne yaptılar ne düşündüler bilmiyorum ama çokta umurumda değildi inanın zaten canımızla uğraşıyorduk, teşekkür ederim ayrıca.Boşverin öğretmenlik zaten kıskanılan bir meslek, tatilleri, çalışma süreleri hep göze batıyor, ama bilmiyorlar ki bu iş dinç kafayla yapılabilir, üstelik öğretmen eve daime iş götürmek zorundadır.

Cok zor cok yıpratıcı bilirsiniz ama bu bakıs acısı kadar hic bi sey yıpratmıyor

Ben borc alarak ücretsiz izne ayrıldım da iste kime neyi anlatacaz ki

Tanıdığı olana olağanüstü hal filan olmuyor maalesef. bizim işyerinde bir arkadaş tanıdık doktordan 3 ay heyet raporu aldı. şimdi de 10ar günlük alıyor doğum sonrası.

İroniydi degil mi

İroni değil merak ediyorum bu çocukların 9 ay okulu var ve bunun 6 ayı raporlusunuz, yerinize başka öğretmen bile koysa sonuçta alışma süreci, kopukluklar vs olacak.
Cidden bunu sormamı ironi olarak görecek kadar bencil olamazsınız bir öğretmen olarak.
Ayrıca hiç başlamamıştım yılbaşından beri demiştiniz sanki bir mesajda, bu iyi bir şey en azından baştan beri çocuklar diğer öğretmenle devam ediyorlar.

Valla kardeşim bu ülkede çarçur edilen paranın hırsızlığın haddi hesabı yok.Bu ülkenin paralarıyla kimler cebini doldurmadı ki.Az çalabilen az çok çalabilen çok çalıyo işte.Sen bebeğini büyütmek için alıyosun.Onca köprüye yola suriyeliye lüzumsuz şeylere para saçıp da annelere 4 ay anca analık ödemesi yapan devlet utansın.Helali hoş olsun.

Öğretmen geride bıraktığı çocukları düşünecek kadar duyarlı olmalı, dikkat ederseniz çocuk yapmasın fln dememişim. Sadece bunun planlaması vs öğrenciyi etkilemeyecek şekilde yapılmalı. Düşünün 1. sınıf öğrencisisiniz tam okumaya geçeceksiniz öğretmen doğum iznine ayrılıyor vs. Hoş bir şey mi bu?

ilkokulda 3.sınıfa kadar 4 tane öğretmen değiştirdim kimi doğum yaptı kimi hasta oldu kiminin tayini çıktı ilki de emekli oldu. 9 ay sürecek bir hamilelik ve sonrası için kimse plan yapamaz. hadi ben bugün hamile kalayım da şu zamana denk gelsin diye kim diyebilirki? ben eminim hiç bir öğretmen bilerek ya da aman nolacaksa olsun diyerek davranmaz .

onraynmiyiz Benim 1-5 arası öğretmenim hiç değişmedi, 2 çocuklu mükemmel bir öğretmendi. Allah ondan razı olsun. Açıkçası ben de çocuğumu okula verirken bu tip durumları olmayacak öğretmen seçmeye çalışacağım çünkü bu KK da gördüğüm kadarıyla, öğretmenlik normal bir düz memurluk gibi yapılıyor artık, özveri fln hak getire. Bu şekilde bir beklentim olduğu için ironi yapmakla suçlandım. Bence herkes kendi vicdanına göre karar veriyor, ben öğretmen olsam bunu planlamaya çalışırım ayrıca tabiki meb de bu konuda çalışma yapmalı, sadece öğretmenin planlamasıyla olmaz. O yüzden yurtdışı örnekleri nasıl, onlar ne yapıyor diye merak ettiğimi de belirtmişim ilk mesajda.

Son düzenleme:
Ay nerden baslasam..

İroni yapmak bi suc degildir zeka gerektirir yapabiliyorsanız ne ala suclamadım..

Hanımefendi ya saka mısınız nesiniz 9 ay gebelik en az 4 ay sonrası 13 ay yapıyo neyini planyayım ya .. Kadınsınız bilirsiniz ha deyince hamile kalınmıyo yani..

Hem sırf meslegimden ötürü ben niye bunu savunmak zorunda kalıyorum ya ürüyoruz biz de tüm canlılar gibi ne kadar insani degil mi?

Bakınız öğretmen degismemis ama zihniyet hala hep bana hep bana..

öğretmeninizin 2 çocuğu gökten sepetle mi inmiş ? meb ne yapsın insanların yatak odasına nöbetçi mi koysun anlamadım bu nasıl bir kafa yapısı. neyse her şeyin planladığınız gibi gideceği bir hayatınız olsun inşallah. zira biz aciz kullar rabbim neyi ne zaman nasıl nasip ederse öyle yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…