İ-çim şiş-ti!!!!

Ben gerçekten şu an anlam veremiyorum. Kadın bebeğim hasta diyor siz nesini anlamıyorsunuz bunun. Yok öğretmenlik ufkunu açmamış falan. Kabul edin ya da etmeyin öğretmenlerde insan ve öğretmenlik de sadece bir meslek. Ve öncelik tabii ki bebeğin olacak. Bir kadının bir kadını hasta bebeğine bakmak istiyor diye sorgulamasını kınıyorum.

Al kardesim yasal hakkını kullan pasa pasa. Maasini al ye catir catir . Bekle bebeginin sut alerjisi gecsin. Hadi ugurlar ola....

Bebeği hasta olan, eşi kanser olan öğretmen neden sizin çocuğunuzu düşünsün? Siz şurada çocuğunuzun dersi için serzenişte bulunurken orada insan eşinin canını düşünmesin mi, nasıl bir mantıktasınız anlamadım. Rabbena hep bana dünyası. Bebeği hastaysa ne yapsın, kendi çocuğunu düşünmeyip vefasız velilerin çocuğuna mı öncelik versin?

Okul idarenizde ve milli eğitimde suçu bulsanız iyi edersiniz. Ücretli öğretmen alınması veya ders saatini dolduramayan civardaki öğretmenlerden isteyen öğretmenlerin alınması gerekiyordu. Yapamamışlarsa öğretmenlerin suçu ne?

6 ay mııııı saka yapıyor olmalısınız nisan ve mayıs hanımefendi sonrası tatil zaten tatilde de aylıksız izin kullanmayım yani bırakın da :) yani ben haziranda zaten alacaktım maasımı.
3+3 ay dediniz diye ben öyle yazdım. Sonuçta verseler onu da alıp kullanırsınız eminim. Etik metik hak getire yani. Tavrınızdan o anlaşılıyor hanımefendi

Kadın bebeğim hasta günde 30 defa kusuyor diyor üç dört kiloluk bir varlıktan bahsediyoruz ve buradaki veliler okuldaki çocuklar geri kalıyor etik degilsin diye cak cak konuşuyor ne hallere düştük Yarabbi! Hayretlerle okuyorum.

Canım anlattığına çook benzer bir durumu ben yaşadım birkaç ay önce.. ben de üniversite çalışıyorum. Aynı bölümde hemen hemen doktorasını aynı anda bitirmiş 3 kişiydik ve üniversite yönetimi hepşmize yardımcı doçent kadrosu verilmesi konusunda olumluydu. Biz de arkadaş olarak bakalım ne zaman çıkacak vs. Diye konuşurduk. Belki bilirsin bizde 50d diye ve 33a diye 2 farklı kadro türü var.. 50d, doktorayı bitirdiğiniz gün araştırma görevlilğinden ilişiğinizin kesildiği yani işsiz maaşsız kaldığınıx kadro. 33a ise maaşınızın hiç kesilmediği doktora bittikten sonra da devam ettiği kadro.. ben 50dliyim, diğer bayan arkadaş da 50d li ve erkek arkadaş ( bu arda bekar aile sorumluluğu yok) 33a lı. Biz 50d lilere üniversite yönetimi ondan 3 ay önce kadro açtı maaşımızı bir an evvel almaya devam edebilelim diye.. bu adi öyle bir sorun çıkardı ki anlatamam.. ben toplamda aistanlıkta 8. Yılımdı, ama daha önce 5 sene başka ünide çalıştığım için kadro alacağım ünide 3. Yılımdı.. yok benim torpilim varmış , o kaç yıllık asistanmış (doktorayı 10 senede bitirmeyi maharet görüyor tembel), bana 3 senelik insana nasıl kadro verilirmiş de ona verilmeZmiş, ona neymiş maaşımız kesiliyorsa.. ek ders kaybını kim karşılayacakmış( bizim maaşımız kesildi adam Yardımcı doçent olunca alacağı katsayının derdinde) daha neler neler.. haa geçen ay da ona kadro çıktı zaten. Ben de bu karaktersize ne selam veriyorum ne sabah.. böyleleriyle muhattap dahi olmamak gerekiyor.

ben ögretmenlerin hakkini kiskanmiyorum-
1. TRde yasamiyorum ve hiiiiiic alakadar degilim devlet islerinle.
2. hastaysa tabiki rapor alacak. bu sadece ögretmenin hakki degil- bir INSAN hakkidir. sonucda makine degiliz demi?
3. kendimin süt alarjisi var ve gecen sayfalarda zaten belirttim sancili bir durum oldugunu....
AMA bu bir HASTALIK degil. 3 ay raporluk durum yok ortada. bebek anne sütünden laksozu aliyor ve sinderemiyor. konu sahibi süt ürünsüz beslense olay 6 Saat icinde kapanir. evde kalip bebege ne yapacak? yani ortada hastalik olsa her insan rapor al der. Allah korusun- bebek saglikli. Laktoza karsi cogu insanin alerjisi var. normal bir durum.

3+3 ay dediniz diye ben öyle yazdım. Sonuçta verseler onu da alıp kullanırsınız eminim. Etik metik hak getire yani. Tavrınızdan o anlaşılıyor hanımefendi
Kadının çocuğu hasta ya ne etiğinden bahsediyorsunuz siz?? Devlet de arkasında ki kadının doktor raporu vermiş.. bu arada artık öyle sahte rapor falan alabilmek de mümkün değil hanımefendi. Devletin uygun gördüğü şeyi siz mi sorguluyorsunuz burada?? Siz el kadar çocuğunuz hastayken gidin çalışın o zaman.. devletin verdiği en ufak imkanı değerlendirmek için takla atanlar burada gelmiş anasının ak sütü gibi helal raporunu almış çalışan kadınlara saldırıyorlar ya sinirimden kan beynime sıçrıyor..

Sizi ilgilendiren bir konu olmadığı için cevap vermeyeceğim. Zorla polemiğe sokmaya çalışıyorsunuz ama ben almiyim

Yorumları okuyunca dehşete düştüm inanın, eşim 3. evre kanser hastasıydı ve heyet kararıyla devamlı surette üçer aylık izinler alıyorduk, millette arkamızdan konuştu mu acaba diye düşüneceğim neredeyse.Cidden hayretlik bir şey, kanunlar izin veriyor, tıbbi olarak gerekli görülüyor ama biz ne gerek var canım, benim çocuğum derslerden geri kalıyor diyeceğiz.

Sizi ilgilendiren bir konu olmadığı için cevap vermeyeceğim. Zorla polemiğe sokmaya çalışıyorsunuz ama ben almiyim
“Sizi ilgilendiren bir konu olmadığı için” .. Yani bu zihniyette birisiyseniz zaten benim dediklerimden de birşey anlamamışsınızdır. Hıhı evet sizi inanılmaaaz ilgilendirirken beni ilgilendirmiyor. Konu muhtarı mı sandınız kendinizi acaba burası forum ve herkes düşüncesini yazar.. ve ilgimi çeken her konu beni de ilgilendiriyor..

Sizin durumunuzu bilmiyorum ama bu öğretmenlerin rapor alması çocuk doğurması vs si hep sınıftaki çocuklara zarar. Yurtdışında nasıl oluyor bu işler acaba?

Doktor olmadığım için doktorun verdiği ve önerdiği raporda söz sahibi olma hakkını görmüyorum kendimde. Herhalde bizden daha iyi bilir ki konu sahibinin böyle bir rapordan haberi yokken vermiş.

Doktor olmadığım için doktorun verdiği ve önerdiği raporda söz sahibi olma hakkını görmüyorum kendimde. Herhalde bizden daha iyi bilir ki konu sahibinin böyle bir rapordan haberi yokken vermiş.

yok kuzum. bazi doktorlar veriyor raporu... digeri vermiyor. Yani avrupada durum böyle, TRde standart her hastaliga göre rapor varmi bilemem. benim doktorum mesela agir enfeksiyona max. 3 gün veriyor... ablaminki bakmadan 7 gün basiyor...

Neyse. sorun zaten rapor degil, konu sahibinin is arkadasinin laf sokmasi... bu konuda benimde fikrim yok

Gerekli olmayan şeylerde rapora karşıyım kesinlikle. Bizde de tatile giden falan oluyor, o doktorlar nasıl rapor veriyor anlamış değilim orası ayrı. Hastalığa göre rapor yok tabi, gripten 10 gün alan da oluyor 1 gün alan da, doktoruna göre değişiyor ancak benim bildiğim doktorlar çok rapor vermeye yanaşmıyorlar öğretmenlere özellikle.
Ancak burada bir durum olmasa doktorun 3 ay yazacağını zannetmem, 3 gün 5 gün değil 3 ay yani... Hastalık hakkında da bilgim yok ancak bazıları yazmış ağır bir durum olduğunu, annenin yemesi yeterli olmayacaktır muhtemelen, bakacak kişinin de bu konuda dikkatli olması lazım. Yani 1 yaşına kadar anne gözetiminde olması uygun demek ki diye düşünüyorum.

Sizin durumunuzu bilmiyorum ama bu öğretmenlerin rapor alması çocuk doğurması vs si hep sınıftaki çocuklara zarar. Yurtdışında nasıl oluyor bu işler acaba?

nasıl bi zihniyet bu ya . ben de bir öğretmen çocuğuyum. öğretmen çocuğu olmak daha zor. öğretmenin yeri doluyor da annenin yeri dolmuyor malesef.
öğretmenler çocuk yapmasın o zaman , hatta doktorlar da mazallah hastalara zarar hatta ve hatta kamu hizmeti sağlayan tüm personel çocuk yapmasın aman zatı alilerinize hizmette eksik kalırlar

melyaaa size de çok geçmiş olsun, Allah kötü niyetli insanların ağzından dilinden elinden korusun, yönetmeliği bu konulduysa ve doktor da bunu böyle uygun gördüyse kimseye laf söylemek düşmez, siz enerjinizi bu tip insanlarla harcamayın, görürseniz de muhatap olmayın boş verin herkesin ayıbı kendine, kınadıklarınızla kınanmadıkça ölmezsiniz diyor peygamber efendimiz..

Bu haksa ve yonetmelikte geciyorsa bizim icin sevindirici ama keske her kurumda olsa.Meb'deki anne anne de farkli kurumdaki veya ozeldeki degil mi ? Bir ogretmen olarak cidden empati yapip diger kurumlarda ve ozeldeki esitsizligi gormek sinirlendiriyor insani.

Al kardesim yasal hakkını kullan pasa pasa. Maasini al ye catir catir . Bekle bebeginin sut alerjisi gecsin. Hadi ugurlar ola....
Sen daha konu sahibi kim onu ayırt edemiyorsun ay şaka gibisin vallahi. Ortaya attigin kelimelerin de manasını bilip konuş sonra açıklamasını yapamıyorsun yazık oluyo.

Bazı yorumları içim acıyarak okudum hakikaten sırf kendi cocuklarının dersleri için saglık falan hiç mühim degil gibi konusmuslar sanki ben gitmesem bos gececek de .. Ki sınıfım bile yok ..

Diger bir konu ben etik degil yorumunu bi baskasının raporuna degil bana ikinci dönemi de raporla kapatırsın dediklerinde yapmıstım gercke bi durum olmadan rapor almam diye bakınız gercek durum süt alerjisi..

Öğretmen nefretini kusan arkadaşlar dediginiz zihniyette biriydim madem ne diye iki aydır ücretsiz izindeydim? Doğum yaptıgım doktor veya benzeri hastanelerden alanlar var alırdım pasa pasa yatardım evde dmi?

Yok ama yok cidden napsanız da olmaz bu ülkede öğretmen düsmanlığı bitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…