İ-çim şiş-ti!!!!

Aylıksız izindeydim zaten ben neyi suistimal etmisim ya saka gibisiniz sizin etik cerceveniz kendiniz alamadıgınız icin baskalarına bu kadar sert yasamazsınız umarım ya cidden ama öyle atıp tutmaya benzemiyo
Yahu ben neden alayim. Boyle bir mantik var mi? Kim kime der esim hasta bana bir rapor diye.. allah allah

Yahu ben neden alayim. Boyle bir mantik var mi? Kim kime der esim hasta bana bir rapor diye.. allah allah
Hak bu hak hak hak devlet demis ki doktora bu sikayeti olan hastaya ver verebilirsin ben izin veriyorum demis.. Siz gidip istemiyorsunuz .. Ha ben de diyorum ki böyle atıp tutup Allah korusun bi gün bu raporu hak etmezsiniz insallahh .. Anlatabildim mi

Öyle degil iste sadece süt ve süt ürünleri degil neredeyse her sey yasak .. Doktora sordugumda annenin sütü kesilmesin ve bebek daha uzun süre emsin diye demisti cünkü perhiz cok afur ve süt bariz sekilde azalıyo

Canim sen gercekden doktoru değiştir.
Kışkırtmak amacli yazmiyorum.
Türkçem fazla iyi değil bu sebepten derine inemiyorum ama yasak olan icinde lactoz olan mamuller. Bunlari zaten hamilelik ve emzirme döneminde tüketmemek gerekir. Bebeğinin alerjisi aşırı normal. Çoğu insanin bağırsağı kaldirmiyor lactozu (ben dahil). Yedikten 10 dakika sonra bağırsak coşuyor bende

Süt + coklu besin alerjisi bizimki belki de ondan .. Ama adam cocuk gastroentrolojisi profu ve cok ii alanında

Süt + coklu besin alerjisi bizimki belki de ondan .. Ama adam cocuk gastroentrolojisi profu ve cok ii alanında

Besin alerjisine birşey diyemem. Bende sadece lactoz ve histermin (bugday) alerjisi var. Geçmiş olsun bebişe. Ben yediğim zaman 31 yaşında kadin saatlerce kıvranıyorum. Bebiş icin inanilmaz aci vericidir

Besin alerjisine birşey diyemem. Bende sadece lactoz ve histermin (bugday) alerjisi var. Geçmiş olsun bebişe. Ben yediğim zaman 31 yaşında kadin saatlerce kıvranıyorum. Bebiş icin inanilmaz aci vericidir
6 aydır saatlerce agladıgını bilirim ve bu doktordan önce biri bile demedi ki belki alerjidir kolik dediler reflü dediler megerse kuzumun derdi buyms .. Size de cok gecms olsun

Alkıs butonunu aradım :)
Aynı ay doğum yapmışiz.Ben de iki aydır ücretsiz izindeyim.Raporunuz Ananızı ak sütü kadar helal."Olagan üstü hal döneminde olduğumuzu" ve su an kimsenin laf olsun diye heyet raporu vermediğini dikkate almıyor arkadaşlar.Bebeginizi güle güle buyutun ve perhizinize çok dikkat edin

Vermezler tabi vermesinler de zaten .. Cok sagolun öpüyorum kuzucugu siz de saglıkla büyütün :)

6 aydır saatlerce agladıgını bilirim ve bu doktordan önce biri bile demedi ki belki alerjidir kolik dediler reflü dediler megerse kuzumun derdi buyms .. Size de cok gecms olsun

Kiyamam kuzuya. Gercekden sancılı oluyor. Ben bile ağlıyorum. Peşinden gelen sorunlarda cabasi ( basur)
Sen hemen birak süt mamullerini... sebze ve et balik ağırlıklı beslen.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir inşallah bebeğiniz. İnsanların bu tarz sosyal hakları kıskanması utanç verici siz kafanıza takmayın. Konuşan herkes boş geçen dersleri yani kendi çocuklarını düşünüyor sizin kendi çocuğunuzu düşünüyor olmanız gayet normal. Ki MEB de dersler boş geçmez yönetmeliğin belirlediği branş öğretmenlerinden herhangi biri görevlendirme ile derse girer. Yani kimya dersine okul müdürü girebilir. Bu da yönetmelikle ilgilidir . Eğer öğretmenlerin tatili şunu bunu diye kıskananlar varsa da tavsiyem meslek değiştirip öğretmen olmalarıdır. Ne kadar dayanabilirler tartışılır.

Bebeğe çok geçmiş olsun. Allah şifa versin, size de kolaylıklar versin.
Sanırım geçen sene bir rapor hakkında etiğe uygun değil falan demişsiniz. O da unutmamış önünüze koymuş bunu. ☺

Buradan çıkan sonuç kimsenin raporuna laf etmeyeceğiz ki, bizimkine de etmesinler.

Ay kıyamam sana yaa sen baya baya kıskanıyorsun bizi be gülüm
Form nedir bu arada siz sagdan soldan duyduğunuz ne varsa onları önümüze sunuyorsunuz ama cık olmuyor daha iyi çalışman lazım, form değildir form olsa duramazdın seminerdir o seminer

Son düzenleme:
Anladım sizi başkası izin alınca etik değil siz yapınca süt alerjisi:)biz söyleyince devlet sevdalısı siz yapınca devlet verdi izni devlet!!sizin çocuk annesisizmi büyüsün yazık değilmi en az 20 anne 20 çocugun ögretmeninin sürekli değişmesinin bir önemi yok!!bencilsiniz siz ögretmen arkadaşınızda bunu görmüş buna göre yorum yapmış şimdi söylediklerimden zere anlamayacaksınız dedim ya bencilsiniz hani şu akrabalar vardır ya kendi kızı- oğlu yapınca normal başkası yapınca kötü ahlaklı siz o akrabalardansınız boşuna ugraşmayayım öğretmenlik ufkunuzu açmamış benim yorumların mı acacak!!

Ya neyinizi kiskanicam. Icinizi ferahlatin siz bunlarla. Ya hak ettiginizi kazanacaksiniz , ya da millete laf sokmadan once seneye ben de bu "etik" olmayan kismin suyunu cikaririp deyip susacaksiniz.

Acmaz hatta ise de yaramaz. Ama olsun yazin yine. Belki okudugunu anlayabiliyordur

Ya neyinizi kiskanicam. Icinizi ferahlatin siz bunlarla. Ya hak ettiginizi kazanacaksiniz , ya da millete laf sokmadan once seneye ben de bu "etik" olmayan kismin suyunu cikaririp deyip susacaksiniz.
Biz hak ettiğimizi zaten kazanmışız bilegimizin hakkıyla puanımızı alıp atanmışız etik olmayan kısım nasıldır şöyle söyleyeyim size farzı misal gezi turlarına katılacaktır, gezmeye gidecektir gibi bu sebeplerle olmayan hastalığa rapor alınırsa sadece öğretmenlik için değil tüm meslekler için etik değildir bu durum. Ancak hastalık ölüm doğum gibi ciddi sebeplerle alınıyorsa ki bu da YASAL HAKKIMIZ iken paşa paşa da alınır kusura bakmayacaksınız. Çok içerlediysen oturur çalışırsın öğretmenlik okur sonra da atanırsın böyle yersiz kıskançlıklar çözüm olmuyor bil istedim:))

Bu arada form nedir açıklamadınız

Geçmiş olsun. Böyle bir hakkiniz varsa kullanmaktada bir sakinca yok. Boyle boş insanlarida görmezden gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…