Sizin derdiniz zamanında alamamıs olmanız sanırımYa siz hayatinizda kac kisiden esinin kanser oldugu icin 3 ay rapor aldigini duydunuz. Ne ile sinanicam ? Dediklerinizi kulaginiz duysun once . Ogretmen olup 3 ay rapor almissiniz. Burada yorumlarin yuzdesini hesaplayın bakalim kac kisi hak vermis. Benim esim trafik kazasi gecirdi. Bakacak kimse yoktu . Refakatci raporu vermiyorlar malesef. Ayrica bebeginiz o kadar hasta ve bakiminiza muhtacsa burada goy goy yapacaginiza gidin cocugunuzla ilgilenin. Buraya konu acip tepkiyi aldiktan ,sonra sinirlenmenin anlami yok.
Ya hu atıp tutmayın öyle bi sey yok biri okuyup dogru sanacak ..ha bi de bebisim uyuyo kalkarsa ilgilenecem teyzesi süt alerjisi uyumaya engel degil merak etmeyinKadin 3x 2 ay okula gelmedi. Ama ne olacak dimi . 6 ay cocuklar kimya gormese de olur. Sizde mantik bu mu ?
Valla ne hastam var ne çocuğum var yapılan goy goy siz tarafından yapılıyor! Bak ne güzel söylemişsin REFAKTACI RAPORU VERMIYORLAR. Yani verilse hakkınız olsa kullanacaksınız şimdi konu sahibini eleştirmek neden o zaman kadın hakkı olan raporu almış, sorun ne pardon?Ya siz hayatinizda kac kisiden esinin kanser oldugu icin 3 ay rapor aldigini duydunuz. Ne ile sinanicam ? Dediklerinizi kulaginiz duysun once . Ogretmen olup 3 ay rapor almissiniz. Burada yorumlarin yuzdesini hesaplayın bakalim kac kisi hak vermis. Benim esim trafik kazasi gecirdi. Bakacak kimse yoktu . Refakatci raporu vermiyorlar malesef. Ayrica bebeginiz o kadar hasta ve bakiminiza muhtacsa burada goy goy yapacaginiza gidin cocugunuzla ilgilenin. Buraya konu acip tepkiyi aldiktan ,sonra sinirlenmenin anlami yok.
arkadasin mesajina kisaca cevap yazdim. Ucretli ogretmenlerin sorunlari hakkinda makale yazmadim. Uzatmak istesem cok rahat uzatirim. Okulumda, etrafimda, atanamayan arkadaslarimda sahit oldugum cok fazla ornek var.Ücretli öğretmen konusu ki tüm taraflar magdur cümlesi hangi sorunun cevabı diyecem konu iyice uazayacak :) cevabınızı gördüm o sanırım bir kac msj önceydi ücretli öğretmen verirler herhalde yazmıstınız
Sorun iste zamanında alamamıs arkadas içerlemis azıcık bunu da okuyunca gıcık oldu sanırım canı sag olsun diyelim insallah bi dahaki bebisine hakkı olur da erkenden bırakmak zorunda olmaz cunku işler bi şekilde yürür saglıklı anne baba olması daha önemli diyelim de tatlıya baglayalım :)Valla ne hastam var ne çocuğum var yapılan goy goy siz tarafından yapılıyor! Bak ne güzel söylemişsin REFAKTACI RAPORU VERMIYORLAR. Yani verilse hakkınız olsa kullanacaksınız şimdi konu sahibini eleştirmek neden o zaman kadın hakkı olan raporu almış, sorun ne pardon?
Ya sizin kafanız mi güzel nedir giden öğretmen yerine öğretmen veriliyor zaten daha çocuğunuz okulda kimya dersi görüyor mu görmüyor mu ondan bihabersiniz. Okulda öğretmen açığı kalmaz hicbir zaman boşalan yere başka bir öğretmen gelirKadin 3x 2 ay okula gelmedi. Ama ne olacak dimi . 6 ay cocuklar kimya gormese de olur. Sizde mantik bu mu ?
Ya ne rezili ne rusvasi arkadasim . Ben sizler olmamalisiniz diyorum. Sizi kadar gencler ilkokul ogretmeni olmamali. Bizler de sikintisini yasamamaliyiz. Varsa kapasiteniz brans egitmenligi icin okursunuz. Olay bu. Konu carpitmayin. Egitim sisteminden gayet haberim var . Sizden daha cok okula gidiyorum. Hergun hem de hergunEğitim sisteminden bihaber gelmiş burada yorum yapıyor!! Okul bitince keyife göre atanmıyoruz hanımefendi biz sizi branşa atasalarmış ne demektir yahu?? Okudugun bölüm neyse ona atanirsin hani bilin de yarın bi gün başka yerde böyle söyleyip rezil rüsva olmayın
Aynen canım ne diyelim darısı herkese o zaman:))Sorun iste zamanında alamamıs arkadas içerlemis azıcık bunu da okuyunca gıcık oldu sanırım canı sag olsun diyelim insallah bi dahaki bebisine hakkı olur da erkenden bırakmak zorunda olmaz cunku işler bi şekilde yürür saglıklı anne baba olması daha önemli diyelim de tatlıya baglayalım :)
Sorun iste zamanında alamamıs arkadas içerlemis azıcık bunu da okuyunca gıcık oldu sanırım canı sag olsun diyelim insallah bi dahaki bebisine hakkı olur da erkenden bırakmak zorunda olmaz cunku işler bi şekilde yürür saglıklı anne baba olması daha önemli diyelim de tatlıya baglayalım :)
Ya ya aynenYa sizin kafanız mi güzel nedir giden öğretmen yerine öğretmen veriliyor zaten daha çocuğunuz okulda kimya dersi görüyor mu görmüyor mu ondan bihabersiniz. Okulda öğretmen açığı kalmaz hicbir zaman boşalan yere başka bir öğretmen gelir
Ben branş öğretmeniyim zaten pazar hariç her gün de okuldayım aşık atma arkadaşım benimleYa ne rezili ne rusvasi arkadasim . Ben sizler olmamalisiniz diyorum. Sizi kadar gencler ilkokul ogretmeni olmamali. Bizler de sikintisini yasamamaliyiz. Varsa kapasiteniz brans egitmenligi icin okursunuz. Olay bu. Konu carpitmayin. Egitim sisteminden gayet haberim var . Sizden daha cok okula gidiyorum. Hergun hem de hergun
Ben de okul muduruyumBen branş öğretmeniyim zaten pazar hariç her gün de okuldayım aşık atma arkadaşım benimle
Kısırlastırılmaya geleceksiniz diye korkmaya basladım :) ben basta ciddi sanıp cevap verdim yok siz saka yapıyosunuz iyi günler bol kazanclar diliyorum bebisleri öpüyorum zira sizin fikirlerinize hakkaten cevap veremeyecegim :)Ya ne rezili ne rusvasi arkadasim . Ben sizler olmamalisiniz diyorum. Sizi kadar gencler ilkokul ogretmeni olmamali. Bizler de sikintisini yasamamaliyiz. Varsa kapasiteniz brans egitmenligi icin okursunuz. Olay bu. Konu carpitmayin. Egitim sisteminden gayet haberim var . Sizden daha cok okula gidiyorum. Hergun hem de hergun
Bir okul müdürünün eğitim sisteminden bihaber olması da trajikomik o zaman:)) ne diyeyim eğitim sistemini daha iyi bir şekilde anlamanız dileğimle açın biraz yönetmelik okuyun ufkunuz genişlerBen de okul muduruyum
Sizi soyle sartliyorlar herhalde. Yazin 3 ay yat. Ki bu ara form ivir zivir is cikardilar basiniza yazin yatislar 2 aya falan dustu. Ama yine müdürler kafalanip izinler kullanılıyor. Her hastalikta gak dedi meme guk dedi sut al raporu okula gelme. Ee istersen 3 ay al .Bir okul müdürünün eğitim sisteminden bihaber olması da trajikomik o zaman:)) ne diyeyim eğitim sistemini daha iyi bir şekilde anlamanız dileğimle açın biraz yönetmelik okuyun ufkunuz genişler
O degil de gak guk falan kınamayın hafife de almayın cıkar bi yerlerden benden söylemesi günde 30 defa kusan bebeginizi bırakıp gitmek zorunda kalırsınız Allah korusun zira kınadıgınız seyi yasamadan ölmezsiniz..Sizi soyle sartliyorlar herhalde. Yazin 3 ay yat. Ki bu ara form ivir zivir is cikardilar basiniza yazin yatislar 2 aya falan dustu. Ama yine müdürler kafalanip izinler kullanılıyor. Her hastalikta gak dedi meme guk dedi sut al raporu okula gelme. Ee istersen 3 ay al .
Calismayin o zaman . Neden calisiyorsunz?
Ogretmen olmasaydiniz ne yapacaktınız?O degil de gak guk falan kınamayın hafife de almayın cıkar bi yerlerden benden söylemesi günde 30 defa kusan bebeginizi bırakıp gitmek zorunda kalırsınız Allah korusun zira kınadıgınız seyi yasamadan ölmezsiniz..
Aylıksız izindeydim zaten ben neyi suistimal etmisim ya saka gibisiniz sizin etik cerceveniz kendiniz alamadıgınız icin baskalarına bu kadar sert yasamazsınız umarım ya cidden ama öyle atıp tutmaya benzemiyoOgretmen olmasaydiniz ne yapacaktınız?
Bana bunu soyleyin. Rapor almak baska suistimal başka. Asla etik degil.
Dr bize yazarken zaten kabul edilip edilmeyecegini bile pek cok kurun kabul etmiyo dedi ben de bilmedigim icin müdürü arayıp sordum haklısınz
Öyle degil iste sadece süt ve süt ürünleri degil neredeyse her sey yasak .. Doktora sordugumda annenin sütü kesilmesin ve bebek daha uzun süre emsin diye demisti cünkü perhiz cok agır ve süt bariz sekilde azalıyoBen hâlâ anlamadım. Bu süt alerjisi bildiğimiz standart dünya üzerinde 100\80% capinda insanlarda bulunan alerji değilmi?
Raporu alin tamam ama süt mamullerini yemeyin ve olay kapansin. Ben yemeden duramam derseniz Lactostop diye gecen recetesiz haplar var yahu :)
Meslektasının acıgını aramayan güzel insanlar hala var .. Öğretmen olsaydınız bebek zaten küvezde anne basında durup napacak ki demezdiniz masAllah size bebise acil sifalarÇalıştığım kurum Adalet Bakanlığına bağlı çalışıyor. Geçen yıl 31 haftalık prematüre bebek doğuran mesai arkadaşımız çok şükür ki 3+3 aylık refakat izninden yararlanabildi. Çocuğu önce 4 hafta kadar küvezde kaldı, daha sonra doğum sonrası izinler kullanıldı, arkasında bu refakat izni başlatıldı. Çok şükür şimdi çok daha iyiler. 3+3 izin bittikten sonra arkadaşımız çoğun başka bir hastalığı ile ilgili (solunum ile ilgili) tekrardan 3 aylık refakat izni aldı. Ancak bu sefer kurum izni kabul etmeden önce genç müd. görüş soracaklarını bildirdiler. Henüz cevap gelmedi. Sanırım aynı tanı ile sadece 3+3 kullanılabiliyor. şimdi tanı farklı ama bakalım nasıl bir görüş gelecek.
Çalışan anneler çocukları ile daha fazla birlikte kalabilmeleri için umarım devletimiz yeni düzenlemeler yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?