Açıkçası eşim beğendi, ben de olabilir demiştim. Alışverişi sevmediği için de daha fazla dolaşmak istemedi. Söylenip duruyordu. Ben de artık alalım da kurtulalım mantığıyla, birazcık da beğenmiş olduğum için tamam dedim. Ama işte halı eve gelip de serilince hiç hoş olmadıBeğenmediğiniz niye satın aldiniz alırken salonda nasıl duracağını hayal Edip öyle alabilirdiniz,
Onun yerine başka bir desen renk bakın isterseniz
Resim koysaniz. Belki de güzel duruyor ama sizin gözünüz alışamadığı için değişik geliyor olabilir. İade olmasa da değişim olması lazim. Pazarda bile değişim var kaldı ki böyle ünlü bir markada olmasın.
Halının fotoğrafını ekledim. Ben de aynen sizin gibi düşünüyordum. O yüzden çok şaşkın ve kızgınım zaten...Resim koysaniz. Belki de güzel duruyor ama sizin gözünüz alışamadığı için değişik geliyor olabilir. İade olmasa da değişim olması lazim. Pazarda bile değişim var kaldı ki böyle ünlü bir markada olmasın.
Renk olarak uyumlu ama yakıştıramadım salonaHali gayet güzel görünüyor. Mobilyalarınıza mi uymadı?
Aynısı mı sizin halınızla?Benim halının deseninden gayet güzel aslında şade ve sık bir halı
Siz de haklısınız ama o mağazada beğendiğim, alabileceğim başka bir halı yoktu malesefBende ev de internet uzeri urun satiyorum. Acikcasi yanlis anlamayin ama begenmedim parami verin dediler mi sinir oluyorum. O urunu gorup begenip aldiniz emek verildi paketlendi gonderildi. İade degilde degisim isteseniz daha makul olmaz mi?
Evet benim halının deseni göz yormuyor sade kirde belli etmiyorAynısı mı sizin halınızla?
Halıyı ben de beğendim çok güzel aslında.
Teşekkür ederim, siz böyle yazınca moral oluyor bana da biraz...Halıyı ben de beğendim çok güzel aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?