İnternet üzerinden almadık. Mağazadan aldık. Ödemeyi de nakit yaptık. Kart kullanmadık...Odemeyi nasil yaptiniz? Internet bankaciligi yaptiysaniz sirjet ismi hesap no ztn yaziyodur. Odeme satin alma belgesi/ fatura yerine gecebilir.
Internetten aldiysaniz satis kurallari vardir orda iade var mi yok mu yazar
Çok hoşsunuz gerçektenÖyle bi anlatmışsınız ki halıyı sevmeye çalışın diyesim geldifaturayı alın kaymakamlıkta tüketici haklarına şikayet edin.
O zmn isiniz zor.. cunku hic bir sekilde ordan aldiginizi ispat edemezsinizİnternet üzerinden almadık. Mağazadan aldık. Ödemeyi de nakit yaptık. Kart kullanmadık...
Elimizde bir belge var ama fatura değil. Faturayı başka bir gün gittiğimizde alabileceğimiz söylenmişti. Faturayı vermeme gibi bir durum olmaz sanıyorum. Ancak bulunduğum şehirde değil mağaza. Sırf faturayı almak için git gel zor olur. Bir de işe yarar mı bilemiyorum... Elimde fatura olmadan da resmi olarak bir yere başvuramam sanırım...O zmn isiniz zor.. cunku hic bir sekilde ordan aldiginizi ispat edemezsiniz
Nasil bi belge? Fiyat urun adi yaziosa fatura yerine gecebilir, lakin degisim veya iade yapmiolarsa faturayi gozlerine soksanda anlamsiz. Arayip faturayi maille yollasinlar pdf olarak ciktisini alirsiniz. Ayrica fabrikayida arayip soyle soyle bi durum var urunu iade etmek istiorum diye sorarsin. Yani illa gitmen sart degilElimizde bir belge var ama fatura değil. Faturayı başka bir gün gittiğimizde alabileceğimiz söylenmişti. Faturayı vermeme gibi bir durum olmaz sanıyorum. Ancak bulunduğum şehirde değil mağaza. Sırf faturayı almak için git gel zor olur. Bir de işe yarar mı bilemiyorum... Elimde fatura olmadan da resmi olarak bir yere başvuramam sanırım...
Ben de aynen böyle düşünüyorumİade hakkı olmaz mı ya iç çamaşırı mı bu
Evet yarın tekrardan bir arayıp konuşayım. Elimizdeki belgenin geçerli bir belge olduğunu sanmıyorum. Yapılan ödeme miktarı yazıyor. Halının markası ve modeli yazmıyor. Bizim ad-soyad ve iletişim bilgilerimiz var...Nasil bi belge? Fiyat urun adi yaziosa fatura yerine gecebilir, lakin degisim veya iade yapmiolarsa faturayi gozlerine soksanda anlamsiz. Arayip faturayi maille yollasinlar pdf olarak ciktisini alirsiniz. Ayrica fabrikayida arayip soyle soyle bi durum var urunu iade etmek istiorum diye sorarsin. Yani illa gitmen sart degil
Kızlar, cumartesi günü salonda kullanmak için aynı marka ve desen iki tane halı aldık. Daha doğrusu ödemesini yaptık. Halılar bu gün yani ödemeyi yaptıktan 3 gün sonra kargoyla evimize geldi. Marka söylemek yasak sanırım ama ünlü bir markanın halısı. Hani aynı markanın çantaları, kıyafetleri falan da var, tahmin edersiniz.
Salonda serdiğimde hiç hoşlanmadım, sevemedim halıyı, beğenmedim açıkçası. Küçük bir şehirde yaşıyoruz. Halıyı aldığımız mağaza 1 saat uzaklıkta başka bir şehirde. Mağazadaki bizimle ilgilenen görevliyi aradım. İade etmek istediğimi söyledim, ancak iade edilemeyeceği söylendi. Halı bu gün kargoyla geldi, sadece paketini açtık baktık ve geri topladık.
“Halının çıkışı fabrikadan yapıldı. Biz iade alamayız fabrikayla görüşün” dedi. Müşteri hizmetlerini aradım. İade alma gibi bir uygulamaları olmadığını söylediler. Fabrikanın telefon numarasına ulaşamadım. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde zaten fabrikanın da iade almayacağı söylendi.
Henüz ürünün faturası da elimde yok. Satın aldığımız mağazadaki görevli faturayı başka bir gün verebileceğini söylemişti.
Bu durumda ne yapabilirim sizce?
Kaç gün içinde tüketici hakem heyetine başvurmalıyım acaba? Çünkü çalıştığımız için faturayı hemen gidip alma şansımız yok. Aksilik çıkarmak için maille de göndermeyebilirlerft sını temin edin mutlaka.
sonra tüketici hakem heyetine başvurun.
iade almamaları gibi bir hakları yok.
Kaç gün içinde tüketici hakem heyetine başvurmalıyım acaba? Çünkü çalıştığımız için faturayı hemen gidip alma şansımız yok. Aksilik çıkarmak için maille de göndermeyebilirler
Ben gorustugumde secilip alinan malin iadesini almama haklarinin oldugu soylendi devlet tarafindan. Ama umarim iyi bir sonuca baglanir.ft sını temin edin mutlaka.
sonra tüketici hakem heyetine başvurun.
iade almamaları gibi bir hakları yok.
fatura vermediler die maliyeye şikayet edebilirsinizElimizde bir belge var ama fatura değil. Faturayı başka bir gün gittiğimizde alabileceğimiz söylenmişti. Faturayı vermeme gibi bir durum olmaz sanıyorum. Ancak bulunduğum şehirde değil mağaza. Sırf faturayı almak için git gel zor olur. Bir de işe yarar mı bilemiyorum... Elimde fatura olmadan da resmi olarak bir yere başvuramam sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?