Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok yok karışık olmadı:)))aynen anlattığın gibi tatlım.gece 2 de çatlatma iğnesi vurulacak,pazartesi 14.00 da aşı olacak:)

İnsallah bebisini kucagina alirsin tatlim bu sure zarfinda cok iyi beslen ki bebis sıkı sıkı tutunsun fiyati iyiymis, ben daha yuksektir diyordum.Gercı İstanbul 'da bu fiyatin 3 katıdir

İnsallah bebisini kucagina alirsin tatlim bu sure zarfinda cok iyi beslen ki bebis sıkı sıkı tutunsun fiyati iyiymis, ben daha yuksektir diyordum.Gercı İstanbul 'da bu fiyatin 3 katıdir

inşallah canım.elimden geldiğince yememe içmeme dikkat ediyorum.
hastaneye göre fiyat değişir bence.acı badem var burada,eminim 1-1500 derler aşılamaya...

Aman Allahım ben mesajları görememişim tıkladığımda yazdığım mesajın son sayfası çıkıyordu ya niye kimse gelmemiş zeynep niye yazmıyor diyordum hay Allah yaaaa hızlı hızlı pkdum ayy Zeyneeeeppp bol dua edeceğim sana sen de ya Halık çek normal h ile değil gırtlaktan çıkan h ile..ayyy inşallah sağlıkla hamile kalırsın..odaklanma stres yapma düşünme sürekli oku tevekkül et.Allahım sana bırakıyorum kendimi noolur hamile kalayım sen ol de de..cunkü her sey vesile tatlımm.. gonozcuğum teyze oluruz inşallah) Sonra teyze olsun zeynep sonra bizde birbirimize teyze böyle barabar))) valla gün aşırı nasıl olcak bilmiyorum kayıbabam geliyor yarın gerçi hiiiiç zararı ypk aksine ama ben biraz pimpirikliyim utanıyorum sanki biliyorlar (Kendi ailem için bile geçerli)Neyse bakalım..valla sağlık gibisi yok gonozcuğumm ben bu aralar sırt agrısı ona bağlı el ayak baş ağrısı yaşıyorum..zaten boyun uzunluğuna bağlı bi durum, artık ne yapalım diyorum Rabbim kaldıramayacağımız 4ük vermzmiş..dua edelim birbirimizeeee....Zeynep yarın 14 ten sonra dua edeceğim sana gece 12 he kadar )) 36 saat doluyor cunkü)))

merhaba arkadaşlar
forumu baştan okumadım ama saraçoğlu adını görünce yazmak istedim
ben tedavi için hocayla görüşmedim ancak
kendim soğan eşim keçibiynuzu kürü içiyoruz
aranızda fayda gören var mı? Hoş ben Allahın izniyle şifa olacağına inanıyorum. bu gün 9. günüm.
sizler neler yapıyorsunuz?

vesdeniz devam tatlım devam:) ben hamile kalmıştım düşük yaptım ama olsun bana ve arkadaşlarıma vesile oldu hocamız..umut oldu..devam et..sorun tam olarak ne bilmiyorum keçiboynuzu erkeklere soğan suyu bayanlara 1-1 ilaç gibi..ama hocamızla görüşmeye çalış o daha detaylı bi kür verecektir..burdaki arkadaşlarımız kür'lü:) inşallah hepimiz evlatlı olma yolundayız:))

canım geçmiş olsun öncelikle. Rabbim tez zamanda, sağlıkla tekrar nasip etsin. sağ ol arkadaşım. devam ya tabii... ben inciliyim PKO var yani. maşaAllah boncuk gibi dizili her gidişimde. fakat hiç adet gecikmesi yaşamıyorum. bekarlığıma göre 10 kilo aldım ama fazla kilolu sayılmam ama soğan daha önce de düzenli olmasa da kullanmıştım. son gidişimde sol over daha temiz görünüyordu hatta yumurtam orda gelişmişti. gebelik olmadı ama yumurtacığı görmek bile çok güzeldi eşimde de hareket problemi vardı. bol yeşil yapraklı bitkiler, ceviz badem bal keçiboynuzu kürü derken doping yapıyoruz adama. ben de işte soğanımla mutlu mesut yaşıyorum inşaALLAH hepimiz güzel haberler veririz burdan.

Son düzenleme:
hah iyi devam et soğan suyu en az 3 dönem içilmeli..kaç yıldır evlisiniz aslında kaç zamandır korunmuyorsunuz sorusu daha iyi olur??

hah iyi devam et soğan suyu en az 3 dönem içilmeli..kaç yıldır evlisiniz aslında kaç zamandır korunmuyorsunuz sorusu daha iyi olur??

Bizimkisi bir tuhaf hikaye arkadaşım ya... 3 yılı bitirdik evlilikte yaza 4 olacak. ilk yıl dkh ile korunduk, benim neyimeyse korunmak, ama bilmiyordum pko olduğunu. 2012 ocakta istemeye başladık. mayıs gibi pko olduğumu öğrendim ama eylülde iş gereği eşimden ayrılmak zorunda kaldım. hazirana kadar ayrı kaldık. o gün bu gündür de olmuyor. yani o 8 aylık süreç+ burdan da 7 ay toplamda 15 ay oluyor bebek isteyeli. karışmadı inş.

yok yok karışmadı:) inşallah çok beklemeyiz..

yok yok karışmadı:) inşallah çok beklemeyiz..

inşaAllah. peki sen kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bekliyorsun? ne gibi yöntemler denedin? kusura bakma belki daha evvel yazmışsındır ama bazen baştan sona okumak zor geliyor.

29 haziranda evlendik.. biz bunu temmuz 6 olarak görelim:)))valla iilk 6 ay bi şi yapmadım,bilemedim:) sonra incir kürü duydum denedim ama tersten başlamışım..sonra tarcınbal yedim bi 10 gün..sonra 2013 yaz tatilinde bıraktım hem çalışmayı hem kürü..ramazan girmesi tatilde gezme falan sonra eylülde saraçoğlu hocamızı aradım 1.aşama bitti hamile kaldım..şimdi 1 ay dinleniyorum düşük sebebiyle,önümüzdeki hafta hem kürlere hem çalışmalara başlıyor olacağız..tersten başlamışım çünkü önce soğan suyu diyor hocamız..ama ben ennn son ona başladım..aklıma bile gelmemişti..Allah bekletiyor işte..ya akıl etmiyor insan ya vesilesiyle karşılaşmıyor..ama ümitvar olmak gerekiyor..

Tabii arkadaşım. Allah hayırlısını versin. Aciziz. İnşaAllah tez zamanda bizi de sevindirir Rahman...

1. aşama dediğin ne canım? Böyle bitkisel karışımlar filan mı gönderiyor yoksa soğan kürü mü tavsiye ediyor yalnızca? Belki tedavinin içeriğini paylaşmak yasaktır bilmiyorum ama 1.aşama ne kadar zaman aldı mesela?

ortalama 70 gün..evet biz paylaşmama kararı aldık arkadaşlarla..hem zaten herkese farklı kür gönderiyor hocamız yani en azından biz öyle denk geldik..tahlil sonuçlarına göre değişiyor yani...Zeyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppp:)))) sana yazmak için açtım pc yi...canımmm kalbim duam seninle.. 2 ye beş kala dan bu yana dua ediyorum:))) inşallah Rabbim nasip eder:)) artık bu saatten sonra geri sayım başlasın..oooonnnnn:))))

anladım canım hayırlı olsun
zeynepten pozitif haber mi bekliyoruz inşaAllah
dokuuuuuzzz

sıfıııııııııııııııırrrrrrrrrrr:))))

museltcim çok teşekkür ederim duaların için canım benim:)
baştan anlatıyorum bugün neler yaptığımı...

sabah 8 de kalktık.güzel bir kahvaltı yaptım.hani olur da bebeğim gelirse, karnım tok olsun:)güzel güzel makyajımı yaptım,eşimle uyumlu giyindik bebeğimizi güzel karşılayalım diye(saçma ama ne yapayım)10.00 da sperm tahlili verdi eşim,13.00 da sonuçlarımızı aldık veeee sperm sayısı bugüne kadar gördüğümüz en yüksek rakamdaydı:)şükürler ettim Rabbime,iyi olacaktı sanki herşey...
13.45 te doğumhanede hazırdım.doğumhaneyi iyice inceledim,dualar ettim birgün bende buraya bebeğimi almak için geleyim diye.saat 14.00 doktorum geldi,dualar eşliğinde aşımız yapıldı:)45 dakika kadar yattım.şuan da biraz kasık ağrım var onun da normal olduğunu söyledi doktorum.12 gün sonra hastaneye gidip miniğimiz gelmiş mi gelmemiş mi onu öğreneceğiz:)

hadi canım hayırlı haberlerini dört gözle bekleyecem.inş sıkı sıkı tutunur bebeğin...bu arada sperm sayınız kaç olmuş ?

Çok heyecanlı))) canlar ben orda ooooonnnn derken gün sayısı yani on gün sonra belli olacak ya inşallah ge3i sayım başladı )) o zaman oonnikkiiiiiii)) ay zeyneeeepp) gitbi uğraş bul kendine mesela bize dua et unut kendini)) oldu olarak düşün inşallah)))))

hadi canım hayırlı haberlerini dört gözle bekleyecem.inş sıkı sıkı tutunur bebeğin...bu arada sperm sayınız kaç olmuş ?

inşallah canım.50 milyon olmuş total sayı.hareket %85,morfoloji who ya göre %70 çıktı tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…