internetten alsin canim bu kadar utaniliyorsa :)
valla ben sevgilime sormustum alir misin almaz misin diye o da bana ne varki yani senin icin almiycam mi hem buyuk alisveris merkezlerinde cok rahatlikla alabilirsin ki senin giib kac tane daaha adam olur orda demisti..o da bir alternatif aslında evet..ama ne biliyim gülsüm sultanın da dediği gibi adamları gözümün önüne getiremiyorum dantelli tangaları alırkenyani eşine de alsa sonuçta evli ya da bekar adamın alnında yazmıyor karısınamı aldığı..karısına alıyo olması utangaçlık durumunu değiştirmez bence..
niye alinmasinki, gayet normal
yabanciya degil esine alicak
selam kızlar aradım taradım ama sanırım sorum hakkında bir konu açılmamış...şimdi benim sizlere bir sorum olacak.hani filmlerde görüyoruz ya erkek kadına iç çamaşırı alıyor hediye olarak gerçek hayatta da böyle şeyler olurmu?erkek kadına nasıl gidip de iç çamaşırı alır?sizlerin eşleri partnerleri de size bu tür hediyeler aldı mı alır mı?
bana eşim öyle bişiy alırsa büyük kavga çıkar kimi neyi hayal ettiğini sorarım ben dublör müyüm...
heleki netten değilde dükkandan alacak kesin ordakilerin ilgisini çekmek için yapmışsındır senin için giymediler mi derim.. biter bu iş...
ama netten bakarız beraber alırız o başkaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?