iç çamaşırı

sahra87

Bilemiyorum...
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.101
5
116
İstanbul
selam kızlar aradım taradım ama sanırım sorum hakkında bir konu açılmamış...şimdi benim sizlere bir sorum olacak.hani filmlerde görüyoruz ya erkek kadına iç çamaşırı alıyor hediye olarak gerçek hayatta da böyle şeyler olurmu?erkek kadına nasıl gidip de iç çamaşırı alır?sizlerin eşleri partnerleri de size bu tür hediyeler aldı mı alır mı?

Yok almiyor, hayatta almaz!!:1closedeyes:

Düsünsene Polat Alemdar kilikli bir adam gibip ic camasiri alacak, mümkünü yok

Racona ters

ne güzel:))evli ya da bekar farketmez benim sormak istedğim aslında utanmıyormu erkekler hiç alırken ne diye alıyor nasıl seçiyor satıcı kızdan ne diye istiyor:))))

internetten alsin canim bu kadar utaniliyorsa :)

o da bir alternatif aslında evet..ama ne biliyim gülsüm sultanın da dediği gibi adamları gözümün önüne getiremiyorum dantelli tangaları alırken yani eşine de alsa sonuçta evli ya da bekar adamın alnında yazmıyor karısınamı aldığı..karısına alıyo olması utangaçlık durumunu değiştirmez bence..

evliyse veya nişanlıysa gayet normal nasıl olsa üstünde görecek ama sevgiliyse bence onun niyeti biraz bozuktursengözlerimebaksanab

valla ben sevgilime sormustum alir misin almaz misin diye o da bana ne varki yani senin icin almiycam mi hem buyuk alisveris merkezlerinde cok rahatlikla alabilirsin ki senin giib kac tane daaha adam olur orda demisti..
acikcasi ben karsimdakine ic camasiri almayi goze almissam geri kalani vesaire olur heralde..şakkıdı

PARDONYA sizin sorduğunuzu sanırım yanlış anlamışım ama niye utansın. Tanımadığın bir yerden alıyorsan. Çok erkek var karısının daha özel şeylerini alan

evet çok haklısnız yani alcam dedikten sonra alınır orada alan bir sürü insan vardır..ben bunu birazda şu sebepten soruyorum ben mağazalarda hiç erkeğe rastlamadım hep kadınlar oluyor ya da ne biliyim benim babam mesela mağazaya bile girmez bizle değil anneme almak:))) yani acaba dedim bu erkekler filmdemi oluyor bi tek yoksa varlarda ben mi hiç denk gelmedim mağazada..

ben bekarım ama bu konu ile ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum...lisede okul çıkışı bir mağazaya arkadaşıma iççamaşırı almaya gitmiştik...biz reyonda çamaşırlara bakarken bir adam tezgahtara tanga varmı demişti...(istese reyondan da alabilirdi sormadan)biz o an cok şaşırmıştık belli etmeden gulmeye calışmıştık ama olmadı adam görmüştü güldüğümüzü:roflol:bize dönüp bundan doğal ne var gibisinden birşeyler demişti...bizde 15 16 olduğumuz için abes gelmişti...adam sonra gitti...tezgahtar siz gülüyosunuz ama ben gülemedim deyip gülmeye başlamıştı...adamın tipide bize uygun gelmemişti böyle şeylere..(gerçi bunun tipimi olur diceksiniz ama öyleydi:roflol:):jeyyar:

niye almasın ki bundan doğal bişey olabilirmi...:jeyyar:
benim eşimde internetten sipariş edip alacaktı banada soruyo kaç numara takıyosun diye:jeyyar:
alma dedim,sonra magazaya gidip beraber alırız dedim...şakkıdı
ne olacak ki canım...kaydirigubbakcemile3

benımkı utanmass gıder alır.. aldıklarıda öyle yabana atılcak cinsten degil hani..biz onlara boxer alırken utanmıorsak onlarda utanmıodur heralde ( herkesi bilmem ama bn utanmıyorum )

bana eşim öyle bişiy alırsa büyük kavga çıkar kimi neyi hayal ettiğini sorarım ben dublör müyüm...

heleki netten değilde dükkandan alacak kesin ordakilerin ilgisini çekmek için yapmışsındır senin için giymediler mi derim.. biter bu iş...

ama netten bakarız beraber alırız o başkaa...

abartma be tatlim benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…