iç çamaşırı

ama canım seni o çamaşırların içinde görmek istiyor sana yakışacağını düşünüyor belki...bence beraber almak önemli değil onun bizzat kendi seçmesi gerek kendi beğendiği olması gerekki bir anlamı olsun..beraber netten herks alır:))) :jeyyar:

benim eşim alamıyor, hatta ben yanında alırken bile bakamıyor, utanıyor :):)

anlatmak istediğim tam olarak bu..yani evli bekar farketmiyor..tuce nin eşi de tuceye alacak ama karım deyip alamıyor utanıyor..karısına almaya utanan sevgilisinede almaya utanır dediğim gbi bazı erkek mağazadan içeri bile giremez değil karısıyla yalnız bile giremez

ben 19 senelik evliyim daha bana bir tane bile iç çamaşırı almış değildir
adam ben marketten pet alırken utanıp uzaklaşıyorki bide çamaşırmı olcak :roflol::roflol:

Benim ki gel beraber alalım ben utanırım yalnız almaya diyor.
Yada kartı bana veriyor almam için.

Bu paranoyaklık bence..Ayrıca ordaki çalışanlarada bi hakaret(senin için giymediler mi kısmı)

benim kocam alır bütün çamaşırlarımı çünki onun mesleği iççamaşırcı sexsüü atlet kilotlar normaller
ve jartiyerler ne istersenseniz geceliği varıncaya kadar evlendiğimden beridir don almadım şanslıyım

ama işi olmasada alır biliyorumm

gerçekten şanslısın vala ne güzel çeşit çeşit çamaşır gecelik pijama:)))

tBenim eşim bana alır tabiki hem niye utansınlarki ihtiyacı olanı olıyolarda utanmıyorlar iç çamaşırı alıncamı utanacaklar.Bilmem anladınız sanırım.. Ama öle canım utanmazlar..:teytey:

biliyoorum arkadaslar aşırı paronayak ve kıskancım adam kola almaya girse kasadaki bayansa yine kıskamnırım.. ve bu kıskançlık çok zararlı olmaya başladı başedemiyorum kendimlee..:1no2:benneyaptımki

tansiyonum anında 18 lere çıkıyor geceyi aiclde geçiriyoruz sevgilim zaten çok dikkatlidir. asla slm bile vermez herşeyini anlatır bilirim güvenirim. amaa engelde olamıyorum kendime:çok üzgünüm:

valla benim kocam utanır, ben anlamam der.
benle mağazaya da girmez zaten.
mahcup delikanlı benim kocam

belki almak ister ama almaz çekinir sıklır

Son düzenleme:
benim sevgülüm alıyor :) çok ta zevkli biridir kendisi :)) ben de çok seviniyorum =)

Annemle babam 29 senedir evli..Babam anneme alırmış.Modern çağ falan hikaye yani..Bundan 29 sene öncede fantazi çamaşır alıyormuş kocalar eşlerine..
Ayrıcada ayıptır söylemesi eniştemde ablama alır..Çok normal hatta benim için sıradan bir durum..Alınmaması garip ..Ama herkes bir değil napacaksın..

bence bir erkeğin beğenip alması daha hoş olur eşine/sevgilisine...yani en azından benim için daha anlamlı olur ama maalesef benim erkek arkadaşımda çekinir öyle şeylerden

oh valla milletin sevgilisi alır bizim kocalarımız çekinir :roflol:
gerçi ben alınca giyince süprizz oluyo beyfendiye dahabi hoşuna gidiyo ama insan bekliyo arada yaww

tabi canum sürprizin de heyacanı değişik :)
ama öbür türlü o alınca da çok merak ediyor nasıl durucanı ya, hehe utandım şuanda :) :asigim:

Yok almiyor, hayatta almaz!!:1closedeyes:

Düsünsene Polat Alemdar kilikli bir adam gibip ic camasiri alacak, mümkünü yok

Racona ters

Aynen canim, hayatta almaz, erkek adam ic camasiri almaz diyede bir yorum yapar biliyorum:))
Zaten simdilik almasini istemem, daha evlenmedik, evlenince isterim belki ama iihh almaz o ic camasiri felan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…