- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Konu kapatmak neye çare olacak ki her konunda önüne gelecek bunlar, seni sarsıp kendine değer ver dicez her seferinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakın cok zor zamanlardan geçiyorum kendimi bir nebze daha iyi hissetmek adına bişeyler yapma cabansındayım belki doğru belki yanlış ama simdi camı açıp c
bunlar derken ne demeye calıstığını biliyorum ben. dikkat ette kızın kardesın ya da sen aynı durumda kalmayasın düşmez kalkmaz bir allah. biraz vicdan anlayış. lütfen kapatın konumu okumadanda duramıyorum şimdi çığlık atcam@mune
anlatamadığım bu zaten ben hayatımda neyi doğru neyi yanlış yapıyorum bunun fikrini istemiyorum kimseden. yazdığım konu sadece önemli olan.aslında konu sahibi tam olarak olayı yazsan daha net cevap verilir. kim nerde napmış çok da anlaşılmıyor. bide kendin anlat istersen
inanın benim çevremde burda ki kadar acımasız insan yok baskaKonu kapatmak neye çare olacak ki her konunda önüne gelecek bunlar, seni sarsıp kendine değer ver dicez her seferinde
gerçekten ilgilendirmiyor evet.Bunlardan kastim sen ve sen gibi yapan diger hatunlar. Yaptiginiz hata kendinizi baglar bizi ilgilendirmez ama bebenin canina kast etmek ne demektir. Yoksa gercekten ne yaptiginiz beni ilgilendrniyor
anlatamadığım bu zaten ben hayatımda neyi doğru neyi yanlış yapıyorum bunun fikrini istemiyorum kimseden. yazdığım konu sadece önemli olan.
sizinle paylaşmak ıstediğim derdim yok. sanane ya sananeSadece iç çamaşırını nasıl sunacağın mı önemli,başka hiçbir derdin yok yani, pes
inanın benim çevremde burda ki kadar acımasız insan yok baska
İdolum oldunuz haberiniz ola :)Evliyken yaptıklarımı yazayım:
Mesela eşim TV izliyor, ben de iç çamaşırlarımı (dantelli-şifon-saten vs) giyip odaya girip sanki üzerimde eşofman varmış gibi çok sakin ve normal bir ifade ile odada birşey yapardım, mesela sehpadan bir şey alıp çıkmak gibi. Bir şeyi düzeltip odadan çıkmak gibi.
Zaten peşimden gelirdi ciğerci kedisinin ciğer peşinde dolaştığı gibi.
Ya da benzer şekilde iç çamaşırı/geceliği giyip ayağıma da terlik giyip mesela yanına gidip yine umursamaz bir tavırla, üzerimde iç çamaşırı değil penye gecelik varmış gibi bir tavırla, canııımmmm terliklerim güzel mi yeni aldım
ya da saç modelim nasıl diye sorun.
Zaten ne sorduğunuzu anlamıyorlar.
Sizi öyle görmeleri yetiyor.
sizinle paylaşmak ıstediğim derdim yok. sanane ya sanane
inanın benim çevremde burda ki kadar acımasız insan yok baska
o sahip cıktı hanım efendı bana böylesi daha uygun geldi .Çocuğuna bile sahip cikamayacak bi adama kendini sunmaya devam et,tek derdin donlarini nasıl sunmak mı herife
İşin uzmanı süper özetlemiş durumuEvliyken yaptıklarımı yazayım:
Mesela eşim TV izliyor, ben de iç çamaşırlarımı (dantelli-şifon-saten vs) giyip odaya girip sanki üzerimde eşofman varmış gibi çok sakin ve normal bir ifade ile odada birşey yapardım, mesela sehpadan bir şey alıp çıkmak gibi. Bir şeyi düzeltip odadan çıkmak gibi.
Zaten peşimden gelirdi ciğerci kedisinin ciğer peşinde dolaştığı gibi.
Ya da benzer şekilde iç çamaşırı/geceliği giyip ayağıma da terlik giyip mesela yanına gidip yine umursamaz bir tavırla, üzerimde iç çamaşırı değil penye gecelik varmış gibi bir tavırla, canııımmmm terliklerim güzel mi yeni aldım
ya da saç modelim nasıl diye sorun.
Zaten ne sorduğunuzu anlamıyorlar.
Sizi öyle görmeleri yetiyor.
gidin o konuya yazın ozaman burdakı durumun bu konuyla ilgisi yokE daha önce paylaşmışsın uydurmuyoruz heralde
durumundan memnunsan ve çarenin bu olduğunu düşünüyorsan sıkıntı değil. ancak sıkıntın varsa anlatabilirsin de. çamaşır sunma olayı da aynen internetten video izleyebilirsin. umarım sorunun çözülüranlatamadığım bu zaten ben hayatımda neyi doğru neyi yanlış yapıyorum bunun fikrini istemiyorum kimseden. yazdığım konu sadece önemli olan.