iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

her gün ölmektense bir defa ölmeyi göze alırım ben olsam.
çok açıklama yapıp detayda vermem.nereye verirsen ver der çıkarım işin içinden.
tek bir şey var o arkadaş devlet memuru onun sicili var senin yok.Çalıştığı okulda ufak bir dedikodu yaysan başının yanmasına yeter.

Mesajınızda çok ve gereksiz ayrıntıya girmişsiniz. Bu mesaj onun elinde duruyor şu an, siz photoshop konularını, evin aynı yerinde fotoğraf çekme konularını yazarak bu şansınızı tamamen kaçırdınız artık.
"ama ben bu durumdan anneme bahsedeceğim plotoshop ile yapmış tehdit ediyor diyeceğim. evin aynı yerinde resim çekilirim sıkıntı olmaz"
Bu denir mi allasen?

şu tecavüze uğrayan kızı öldüren aşiretlermi erkeği rezil edecek?
Her insan bir degil zihniyetsiz insanlarin yapmis oldugu pislik
asiret rezil etmiyor adam rezil olmaktan korkak dedim hem ben sizemi yazdim bu tur seyler asiret olsun olmasin her yerde yasanmiyormu asiret demek hic hata yapilmayacak anlamina gelmiyor asiret demek kalabalik aile demek
Birde her insan sen ben gibi dusunse yasanirmi pislikler vardir dunyaninda yapmis oldugu bozuk sahte pislik insanlari

kızlar aradı açmadım, aradı açmadım .. aç bi aç bi dedi durdu... bende açtım. çok sert konuştum yazdıığm mesajların arkasında durdum sen beni sahipssiz mi zannettin dedim. sonra diyor ki sabah uyanınca vazgeçtim resimleri yaymaktan allahından bulsun dedim merhamet ettim sana ama sen böyle şeyler söylüyorsun istediğin i yapmazsan o,,psun diyo bana.. bana bir daha mesaj bile atma falan diyor hararetli hararetli. seni rezil ederim atlarım arabaya gelirim oraya diyor. benim burada yaşadığımı nereden biliyorsun dedim. senin secereni çıkartırım sen beni tanımıyorsun diyor. face şifreni kırarım diyor herşeyin var bende şifren diyor ki benim şifremi bilmiyor face hesabımı açtığım mail i bbile bilmiyor

aptallık etmişsin cezasını çekiyorsun ,adama mayodan ne farkı var istediğine yolla aşl babamın facesini vereyim ona yolla deseydin adam iplemediğini anladığı anda kaybolur giderdi..bir de böyle cahillikler ediyorsunuz ya artık höh diyorum.

hahaha aynen valla yazıp yolladıgı mesajı adam ailesine gösterse gerçek ortaya çıkıcak zaten aklı akıl gel peşime takıl

Artık vakit kaybetmeden suç duyurusunda bulun.

hahaha aynen valla yazıp yolladıgı mesajı adam ailesine gösterse gerçek ortaya çıkıcak zaten aklı akıl gel peşime takıl
Yani yapmayı düşündüğü her şeyi, kaçış yollarını adama eliyle yazmak hakikaten saflık artık. Güçlü kadın imajı çizmeye çalışırken tam aksi iyice panik olmuş imajı vermiş adama.

Adamın artık uğraşmasına gerek yok aile açısından, "fotoğraflar gerçek olmasa kızınız niye bunu yazsın" dese yeter.

beni arayan kendisi ve şimdi korkmuş ki kızlar sizin sayenizde.. ona yazdığım o mesajdan çok korktuğu belli...
demin şunu yazmış
yoluma sakın çıkma sil numaramı ve sakın bir daha karşıma çıkma sakın sana bir şey söyleyecem ceva evet ya da hayır de seni seviyiorium.. tmm neyse kul hakkını almayacam yolun acık olsun tmm herşeyi sildim,,
bunu yazmış. sizce ne diyeyim bunaa...

Yapmaz yapamaz adam ilk basta korkutugunda seni korkunu belli etmisdin keyfini cikartiyor bunun suc oldugunuda biliyordur simdi hic takma

savcılığa giderken bineceğin vasıtayı, yoldaki trafik lambalarının sayısını, üzerindeki kıyafeti falan da yazsaydın.. adam tehdit ediyor kurduğun cümlelerdeki saflığa bak.. adamı bir araştır, bilgi topla, nedir necidir bir öğren..yaparım ederim deme dedik sana direk yap neye uğradığını şaşırsın dedik..

aynen valla bi nevi düşmana savaş planını anlatmak gibi bişey yapmış,vah ki ne vah

aklı sıra seni bastırmaya çalışıyor işte pısırık erkek çırpınışları bunlar. dik durduğunu görünce vazgeçti.

Sende az suç yok nasıl elin adamına ki 34 yaşında güvenipte özel fotolarını yollamışsın aslında kolay okulunu bulup yanına gideceksin ve oradaki müdürle konuşacağını söylesen zaten bir halt yapamaz ama bu face gerçekten çok tehlike ve iğrenç bir şey aslıında bütün kadın,kız, çocuklar tehlike altında

Yine de çok güvenme. Ama zaten yüzün kapalıymış nete verse kim senin olduğunu bilecek ki.
Ne kadar vicdansız insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…