- 24 Haziran 2013
- 3.034
- 4.653
- 198
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
Her insan bir degil zihniyetsiz insanlarin yapmis oldugu pislikşu tecavüze uğrayan kızı öldüren aşiretlermi erkeği rezil edecek?
aptallık etmişsin cezasını çekiyorsun ,adama mayodan ne farkı var istediğine yolla aşl babamın facesini vereyim ona yolla deseydin adam iplemediğini anladığı anda kaybolur giderdi..bir de böyle cahillikler ediyorsunuz ya artık höh diyorum.Çok zor durumdayım ve gece gözüme bir gram uyku girmedi. Ben geçtiğimiz yaz facebookta biriyle tanışmıştım kpss sayfalarından. İlk başta arkadaştık sonradan sevgili gibi konuşmaya başladık. Kendisi öğretmen yani face de gördüm öğrencileri ile bir sürü resmi vardı. 34-35 yaşlarında. nasıl bir aptallık yaptım bilmiyorum ama normalde böyle bir şeyi asla yapmam ama o sıralar psikolojim kötüydü kpss kötü gelmişti eski erkek arkadaşıma kinliydim derken nasıl güvenip o hatayı yaptım bilmiyorum ve buraya bile çok mahçup yazıyorum. Benden iç çamaşırlı resim istedi fiziğimi merak ediyormuş. çok uğraştı 1 ay boyunca mayolu resimden ne farkı var falan dedi. denize giderkende seni gören görüyor ne olacak sanki dedi hemen bakıp sileceğim dedi ve o kadar aptalım ki en sonunda ikna beni etti. Ama yemin ettirmiştim baktıktan 1 dakika sonra silmek için yemin edecksin demiştim. O şart ile yollamıştım ve yemin etmişti. sonra aptal gibi güvnip nette tanıştığım birine kocaman bir aptallık yapıp yolladım ve bakınca sildim dedi. bende güvendim ve sildi zannettim çünkü büyük yemin etmişti aradan biraz zaman geçti ve sevmediğim huyları çıktı ve görüşmeyi kestim. sonra ara ara yazıyordu pas vermiyordum. sonra işte 4 ay geçti hala ara ara yazıyor ne yapıyorsun diye falan.. bende yaklaşık 25 gündür biriyle görüşüyorm ve ciddi bir ililşki yani aileler tanıştı çünkü... dedim ki ben ciddi bir yola giiriyorum artık beni arama dedim. öyle olsun dedi. sonra benim o yolladığım resmi yolladı ve bir tane de bana ait olmayan bacak resmi yolladı. bunları yayacağım dedi. intertte. sonra babana ulaştırmazsam o..çoçuğuyum falan demeye başladı. aradım dedim ki bak lütfen sana güvenip yolladım pişman ettin hani silmiştin dedim. silmedim dedi. seni mahvedeceğim diyor. beni aşağılayacak sözler söylüyor. acı çekeceksin seni mahvedeceğim diyor. sana güvenip yolladım ama böyle bir şey yaparsan seninde başın yanar dedim. böyle durumlarda hukuk hep kadınlardan yana olur dedim. bunun kardeşleri hakim savcı bana resimlerini yollamıştı hep ve hukuğu bana öğretme benim arkam sağlam benle uğraşılmaz biz aşiretiz diyor bu doğulu ayrıca... ve ben şu an çıkmazdayım hüngür hüngür ağlamak istiyorum kendime çok kızıyorum bu aptallığı nasıl yaptım diyesuç bende ama güvenmediğim tanımadığım birine nasıl gönderirim nasıl böyle bir aptallık yaparım ama artık olan oldu.. sizce böyle bir şey yapabilir mi ? Beni korkutmak için mi yapıyor sizce. Facebook u mu dondurdum hemen. babamı faceden bulur mu bilmiyorum resimde yüzümü kapatmıştım allahtan ama bizim evde çekildiği belli ... ben tam bir geri zekalıyım aptalım siz de bana ne kadar aptalsın iki günde netten tanıdığın birine resim yollarsan tabi böyle olur diyeceksiniz ve yerden göğe kadar haklısınız ama bu işten nasıl kurutulurum kızlar
hahaha aynen valla yazıp yolladıgı mesajı adam ailesine gösterse gerçek ortaya çıkıcak zaten aklı akıl gel peşime takılMesajınızda çok ve gereksiz ayrıntıya girmişsiniz. Bu mesaj onun elinde duruyor şu an, siz photoshop konularını, evin aynı yerinde fotoğraf çekme konularını yazarak bu şansınızı tamamen kaçırdınız artık.
"ama ben bu durumdan anneme bahsedeceğim plotoshop ile yapmış tehdit ediyor diyeceğim. evin aynı yerinde resim çekilirim sıkıntı olmaz"
Bu denir mi allasen?
kızlar aradı açmadım, aradı açmadım .. aç bi aç bi dedi durdu... bende açtım. çok sert konuştum yazdıığm mesajların arkasında durdum sen beni sahipssiz mi zannettin dedim. sonra diyor ki sabah uyanınca vazgeçtim resimleri yaymaktan allahından bulsun dedim merhamet ettim sana ama sen böyle şeyler söylüyorsun istediğin i yapmazsan o,,psun diyo bana.. bana bir daha mesaj bile atma falan diyor hararetli hararetli. seni rezil ederim atlarım arabaya gelirim oraya diyor. benim burada yaşadığımı nereden biliyorsun dedim. senin secereni çıkartırım sen beni tanımıyorsun diyor. face şifreni kırarım diyor herşeyin var bende şifren diyor ki benim şifremi bilmiyor face hesabımı açtığım mail i bbile bilmiyor
Yani yapmayı düşündüğü her şeyi, kaçış yollarını adama eliyle yazmak hakikaten saflık artık. Güçlü kadın imajı çizmeye çalışırken tam aksi iyice panik olmuş imajı vermiş adama.hahaha aynen valla yazıp yolladıgı mesajı adam ailesine gösterse gerçek ortaya çıkıcak zaten aklı akıl gel peşime takıl
aynen valla bi nevi düşmana savaş planını anlatmak gibi bişey yapmış,vah ki ne vahYani yapmayı düşündüğü her şeyi, kaçış yollarını adama eliyle yazmak hakikaten saflık artık. Güçlü kadın imajı çizmeye çalışırken tam aksi iyice panik olmuş imajı vermiş adama.
Adamın artık uğraşmasına gerek yok aile açısından, "fotoğraflar gerçek olmasa kızınız niye bunu yazsın" dese yeter.
Ayyy cokk guldum buna ordan burdan kes yaz azicik cacik olur tabibizde mi hata var yahu konu sahibi yazdıgımız yorumları harmanlayıp berbat bir msj atmış işler iyice b*ka sardı ne yapacıgük
kızlar aradı açmadım, aradı açmadım .. aç bi aç bi dedi durdu... bende açtım. çok sert konuştum yazdıığm mesajların arkasında durdum sen beni sahipssiz mi zannettin dedim. sonra diyor ki sabah uyanınca vazgeçtim resimleri yaymaktan allahından bulsun dedim merhamet ettim sana ama sen böyle şeyler söylüyorsun istediğin i yapmazsan o,,psun diyo bana.. bana bir daha mesaj bile atma falan diyor hararetli hararetli. seni rezil ederim atlarım arabaya gelirim oraya diyor. benim burada yaşadığımı nereden biliyorsun dedim. senin secereni çıkartırım sen beni tanımıyorsun diyor. face şifreni kırarım diyor herşeyin var bende şifren diyor ki benim şifremi bilmiyor face hesabımı açtığım mail i bbile bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?