iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

Allah senn de yolunu acik etsin yaz baska da bsy yazma yuzgoz olmayin yeter hatta hicbsy yazma

Aklıma tek gelen çözüm Polis oldu ..
Kendinizi fazlası ile suçladığınız için üstünüze gelmeyeceğim.
Böyle abazalara çocuk emanet edeceğiz maalesef buna üzülüyorum
Öğretmene bak yahu ahlak sıfır ..

eğer adam öğretmense yada devlet memuru ise bu dediğiniz onu geri adım attırır belki
ama ben bu adamın öğretmen olduğuna emin değilim
hatta inanmıyorum
yüzyüze hiç görüşme olmamış
kimdir nedir necidir evli midir bekar mıdır
sapık mıdır sabıkalı mıdır belli değil sarı çizmeli mehmet ağa
face üzerinde gördüğü resimlerin kendine ait olduğunu ne biliyor
belki fotomontaj ki bence öyle
öğretmenlik mesleğini karalayan bir ş......... bu adam
gerçekten devlet memuru-öğretmen olsa kendi başınında yanacağını düşünür bilir
böyle bir şeye cüret edemez

Adama attığın o mesaj nedir ya saçmalık ötesi,sen öyle çocuk gibi konuşursan tabikide seni ciddiye almaz..doğru git polise daha neyi bekliyorsun anlamadım resim atarken korkmuyorsun da polise gitmekten mi korkuyorsun?

ALLAHIM yardımcın olsun çok zor bir durum inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu pisliği ben şuna takıldım bunu yapan bir ÖĞRETMEN! ALLAHIM sen çocukalrımızı koru

yapmışsın bi hata bu kadar korkma ya .
Adam öğretmen diyorsun . Adam gerçekten öğretmense tehtit falan hikaye. Sıkar biraz .
Sen de onu tehtit et .
yaptığı şey suç ne öğretmenlik kalır ne bişey

bu doğulularda hep aşiret oluyor ne hikmetse
ayrıca yüzün gözün görünmüyormuş korkma
hatta sende onu tehdit et bana ait birşeyi benden habersiz yayarsan bu suç de
korkutuyor seni bi mok yapamaz çünkü
hangi devirde yaşıyoruz
ayrıca sölemeden edemiycem harbi aptallık yapmışsın.nasıl güvendin netten tanıdığın birinede çıplak foto yolladın?

Neye evet veya hayir demeni istemis ben anlamadim. Seni aeviyorum mu yazmis? Geri kafali galiba konustigun adama

Kardeşim bu kadar ayrıntıyla zaten adama korktuğunu belli ettin:-( deger verme bu kadar devam edecek yoksa. .telinden watsap tan engelle bitsin gitsin. .tek kelime daha yazarsan uzar gider. ..

nasıl boyle yanlış yapıyorsunuz anlamıyorum aklım almıyor...ınsan evlenırken bıle esınden utanır kaldıkı tanımadıgı bı erkege camaşırlı fotografını göstermek....tovbe Yarabbım
yapmışsı bır hata neyse gelelım hukukı boyutuna....eger ailesınden hukukcu varsa asıl dahada korkması lazım çunku boyle seylerın cezasını bılır....gercekten oğretmense meslegınden olur...bence palavra atıyor....bırşey yapamaz senı kullanmak ıstıyor bellı
bu durumda sakın yalvarma yap bakalım hemen Sacılıkta soluğu alıyorum de...korktugunu anlarsa dahada ılerı göturur tehdıtlerını....o tehdıt edıyorsa sende et korkmuyormuş gbı yap....çunku asıl bası yanan o olur bu durumda

Erkekler nasıl aşağılık insanlar böyle, sizin yaptiginiz da büyük hata ama o kişinin yaptığı cok sıradan bi numara sizin evde çekildiği belli olsa nolucak normal bi fotomu kesip montaj yapmış diyin eğer ailenizin kulağına giderse . Kolay değil bu işler sizin canınızı yakar ama kendi de kolay sıyrılamaz öyle. Silin herseyini bitsin gitsin

adam öğretmen ise resmini silmesini ve seni bir daha rahatsız etmemesini söyle .Şantajın cezası cok ağır hayatı kayar salağın .Ya öğretmen değil ya da süzme salak .Sen avantajlı konumdasın aslında korkma sakın

çok haklısınız..

kendini kurtarmaya çalışırken iyice dibe batıyorsun arakdaşım..

Bu sapık adamın 2 tuzağı senle buluşma isteği olacak ve elinde bıçak artık seni her istediğini yaptırmak aptallık edipte sakın onunla yüzyüze görüşmeye gitmezsin umarım

Herifin bence gozu korkmus.

Ama yine de sikayt etmelisin, en azindan MEB'e veya savciliga, cunku adam ogretmenmis yarin obur gun ya ogrencilerine de sarkarsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…