iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

Nasıl bilmezsin ya okulunu filan? Bu kadar tanımadığın br adama güvenip fotoğraf nasıl yollarsın ya da... Ya kınamıyorum ya da suçlamıyorum yanlış anlama lütfen Ama benim aklım almıyor. Gerçek ismi değilse o zaman ne yapacaksın? Adam öğretmen bile olmayabilir mesela. Allahım ya sabır

zaten kıskanç biri erkek arkadaşım nişanlanınca ortak face açalım kapat deyip duruyordu. bende o yüzden kapattım falan derim bi de erkek arkadaşım köyde yaşıyor net çekmiyor facebook a girmiyor hiç
Hmmm bu açıdan şanslısın...
Bencee korkma o şahıs bişi yapamaz.
O kişiyi aramalardan engelle.
Ve bu süreçte de numaranı değiştir.
Başka bir operatörde kampanya vardı cazip geldi numaramı değiştirdim de.
Ya da çekmiyordu ewde de.
Yalan söylicen ama yapcak bişi yok.
O öküzzz öğretmen zımbırtısıda bi bok yapamazzz korkma..

Çok mantıklı gerçekten bu yol denenmeli mutlaka

Hicbir sey yapamaz. Korkma. Facebookunu falan kapat sen komple. Izini bulamasin. Adamla yazismalarin facebook uzerindense sikayet et. Hatta linkini yolla bizlere ozelden biz de sikayet ederiz. Onun da hesabi kapanir. Elinde baska bilgi var mi sana ait. Telefon numaran falan degisse izini bulabilir mi

kardeşinin cübbeli resmiini yolladı bi de faceden bakmıştım kardeşi hukuk fak. mezunu yazıyordu
Ben avukatım, kardeşim hakim. İstersem Yargıtay başkanının kızı olayım o resimleri yayarsam internette ben de ceza alırım mesleğimden olurum. Bunu biliyor o da, bilmiyorsa da öğret.

Ahlaksız herif ya. Bende senin hayatını kaydırırım de. Hatta anneme anlattım savcılığa gidicez de.

kardeşinin cübbeli resmiini yolladı bi de faceden bakmıştım kardeşi hukuk fak. mezunu yazıyordu
Birde adam kimligini gormedi sonucta babann adinida bilmiyorsa hesabinin fake oldugunu soyle telf. Numara blma progrmi varsa kaldir birde bilinmeyen numaralardan blnmani kapat ozeli kapat tamamdir adam nerden bilsin isminin grck oldgnu ha yapablyrsan babann face ine gir adami engelle oldu bitti

Evet bence de Müdüre söyle diyen arkadasimiz çok mantıklı konusmus. Yaa onun o korkuyu yaşadığı ani görmek istiyorum .düşünsene müdürü çağıracak hakkında böyle bir şikayet var savcıya gideceklermis diyecek filan offf harika ya . Huzursuz olacak kendi kendini yiyecekkk

Hakim değil padişah olsa kardeşi bişey yapamaz.Napıcak o kadar tehdit msjı var örtbasmı edicek.Hakim olsa bile kardeşi adım böyle bişeyle anılmasın der daha bi tepki gösterir şantajcı kardeşine herkes kendi kıçından korkar. Ki hukuk mezunu olduğu hakim olduğğunu göstermez çoğu hukuk mezunu hakim cübbesiyle mezuniyet fotosu çektirir. Korkma kardeşim onun kaybedicek bir işi ve itibarı var öyle kolay değil bu işler.Tehditçi, şantajcı sapık damgası yemek istemez.Senin ailene varse internete verse nolucak biraz tantana olur unutulur ama o bi sabıka alırsa bu işten ömür boyu yakasını kurtaramaz,, onun kaybedicek şeyi daha çok ve sen bunu hissettireceksin o sapığa.Aşiretmiş yalan dolan aşiret adamın öğretmenlikle ne işi olur aşiretin köpeğidir o ..

öffff çok fena canını yakarsın da kafayı kullanmıyorsun.. bu tehditlere k.. kenarıyla güler geçerim ya..hatanın en büyüğü sende de bunun üzerine konuşmaya gerek yok şuan, olan olmuş.. haddini bildir, sana ulaşabileceği her şeyini sıfırla, yoluna devam et..

bunun tanıyıp tanımamakla alakası yok.
benim on bir yıl birlikte olduğum adam yaptı bunu.
sessiz kalması için yalvardım baskıyla ilişkimize devam etmeye zorladı..
onu savcılağa bildirdim,
yetmedi savcılıktan sonuç alana kadar tüm resimlerimi aileme ulaştırdı..
yani bunun tanıyıp tanıyamamakla alakası yok.
adam olsun.
ben resimler çekilirken on yedi on sekiz yaşlarındaydım malesef gençsin ve gençlikte daha bir güvenip inanabiliyor insan.
ben aileme izzah ettim.
küçüktüm acemiydim inandım ve evleneceğimizi sandım dedim.
sonra onunla olamayacağımı anladığımdan sonraki sürecte tam beş yıl boyunca korkutarak baskı uygulayarak birlikteliğimize devam ettirdi.
ben kurtuldum.
umarım sende kurtulursun.
unutma herkes hata yapabilir,
kavun değil sonuçta koklayarak anlayamıyorsun adam olup olmadığını.
karalı ol ve sakın geri adım atma.
allah yardımcın olsun.

Bu olayları yaşarken 20 günlük tanıdığınız insanla nasıl ciddi düşünüp ailenizle tanıştırabiliyorsunuz? Bende bu kısma takıldım. Ilginç bir güven anlayışınız varmış.

Benim başıma da geldi.. Havlayan köpek ısırmaz diyeceğim ama maalesef bu tipler ısırır.. Ama benim ki evli ve çocuklu. Ben bilmiyordum bu durumu öğrenince ayrılmak istediğim tehdit etmeye başladı hala da öyle en son babama yazmış faceden diğer kutusuna düştüğü için babam görmeden sildim mesajı. tüma rkadaşlarıma yazmış yattık biz diye. şuan 3 aydır sesi çıkmıyor inşallah daha da olmaz.. Kızlar böyle yapmamak lazım. Allahımın bize verdiği ceza işte .. böyle yapa yapa.. Şimdi durum ne bilmiyorum ama inşallah kurtulmuşssundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…