- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
kardeşinin cübbeli resmiini yolladı bi de faceden bakmıştım kardeşi hukuk fak. mezunu yazıyordukardeşinin hakim olduğu kesinmi biliyomusun, fotoyu sildim diyen insan bu konudada çok rahat yalan söyler
Hmmm bu açıdan şanslısın...zaten kıskanç biri erkek arkadaşım nişanlanınca ortak face açalım kapat deyip duruyordu. bende o yüzden kapattım falan derim bi de erkek arkadaşım köyde yaşıyor net çekmiyor facebook a girmiyor hiç
sen de onu tehdşt et kardeşinden başlayarak tüm ailene yaptıklarını bire bin katarak anlatırım seni elaleme rezil ederim dekardeşinin cübbeli resmiini yolladı bi de faceden bakmıştım kardeşi hukuk fak. mezunu yazıyordu
Çok mantıklı gerçekten bu yol denenmeli mutlakaarkadaşım hiç polise veririm savcıya giderim triplerine girme anladığı dilden konuşacaksın herifle ver müdüre bilgiyi böyle böyle ciddi düşünüyorduk ilişkimiz vardı ben cahillik yaptım böyle bir hata yaptım ama beni şimdi böyle tehdit ediyor ailem var sizde bir eğitimcisiniz kendi çocuklarınız size emanet edilen bir sürü çocuk var hocam bana yardımcı olun de gir konuya.. hiç kuru tehditle polisle savcıyla uğraşma müdürüyle konuştuğunu, her şeyi anlattığını, eğer daha fazla uzatırsa ilçe milli eğitime gideceğini, telefondaki tehditlerini kaydettiğini bunları dinlettireceğini söyle polisi savcıyı sonraya bırak..
Ben avukatım, kardeşim hakim. İstersem Yargıtay başkanının kızı olayım o resimleri yayarsam internette ben de ceza alırım mesleğimden olurum. Bunu biliyor o da, bilmiyorsa da öğret.kardeşinin cübbeli resmiini yolladı bi de faceden bakmıştım kardeşi hukuk fak. mezunu yazıyordu
Birde adam kimligini gormedi sonucta babann adinida bilmiyorsa hesabinin fake oldugunu soyle telf. Numara blma progrmi varsa kaldir birde bilinmeyen numaralardan blnmani kapat ozeli kapat tamamdir adam nerden bilsin isminin grck oldgnu ha yapablyrsan babann face ine gir adami engelle oldu bittikardeşinin cübbeli resmiini yolladı bi de faceden bakmıştım kardeşi hukuk fak. mezunu yazıyordu
kardeşinin cübbeli resmiini yolladı bi de faceden bakmıştım kardeşi hukuk fak. mezunu yazıyordu
Ev görunuyormus. Babası kendi evleri olduğunu anlarmisyüzün görünmüyorsa neden bu endişe ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?