iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

kızlar size tşk ederim ... sizin yazdıklarınızı harmanlayıp bi mesaj attım ona henüz okumadı sanırım tenefüse çıkınca okur pislik herif.. yazdığımın aynısını sizinle paylaşmak istedim.

mesajlarını bilerek silmedim ve konuşmaamzı da var zaten savcılığa gideceğim suç duyurusunda bulunacağım ve şikayette bulunurken bu durumdan ailemin haberi olmaması gerektiğini gizli kalması gerektiğini bile söyleme hakkım var ki ama ben bu durumdan anneme bahsedeceğim plotoshop ile yapmış tehdit ediyor diyeceğim. evin aynı yerinde resim çekilirim sıkıntı olmaz hem onları intertennen bulup sana yollamış olsam ne yapacaktın nereden biliyorsun benim olduğunu :) yüzüm kapalı zaten. Sen ifadeye çağırılırsın artık yalan sex mesajlarını anlatırsın orada. Ben sana karşılık vermedim hiç. Benim birşeyimi nette yayacak olursan siber suçlar çevresine değerlendirilir ki cezası ağırdır. Benim kaybedecek birşeyim yok. 147 ye şikayet ederim yaacak alternatif çok.... Anayasa mah. kadar giderim. Ailemden yardım alırım. amcamlar dayımlar var benim. Sen beni kimsesiz mi zannettin. photosop denen bir şey var onunla yapmış derim bütün akrabalarıma anlatırım ama olan sana olur. herşey bir şikayetime bakar rezil olursun okulun adı sapığa çıkar. Mebbis den çok raha çalıştığın okulu bulurum alternatif çok. işinden olursun. milletin açlıktan nefesinin kokktuğu devirde sadece iç çamaşırlarını gördüğün biri için böyle bir risk mi alacaksın. artık sanal suçlar çok ağır cezaları.. sana güvenen birini böyle tehdit edecek kadar kötü biriymişsin seni çok yanlış tanımışım. sanki çıplak resimlerim var istediğini yap umrumda değil

şimdi aradı açmadım..... mesaj attı whatsaappdan "ok. gitmezsen şerefsizsin" yazmış

Benim bir tanıdığım bir kızla görüşüyordu. Evlilik için bir sürü borç yaptı sonra kız vazgeçti hemde aldatmış çocuğu istenme olaylarında bile, görüşürken bir sürü çıplak resim video göndermiş çocukta aldatıldığını öğrenince herkese yaydı kızın ailesîne bîle, davalık oldular hala sürüyor, korkutmak istemem ama çok sert konuşmadan halletmeye çalış, keşke hayatında biri olduğunu söylemeseydin ama sakın tehditlerine boyun eğip evlenme.

ayy konuyu yeni açmışsın, ben eski sandım.. Arkadaşım karakola git. Ben de gideceğim bir daha rahatsızlık verdiğinde. Bence facebooku falan bir süreliğine kapat hiç kimseye ulaşmasın. en azından evini bilmiyor ama benimki her bi boku biliyor. evimi bile. takip etmiş beni. o kadar tehlikeli biri.. benim önüm arkam sağlam falan dediğine bakma sırf bunalr korkutmak için sen en yakın zamanda karakola git ..

ben herşeyi göze aldım kariyerim bile umrumda değil diyor... hattımı değiştirmek istiyorum ama 1-2 ay içinde değiştiremem polislik sınavına gireceğim bu numaram kayıtlıydı kişisel bilgilerimde

Bana da öyle diyordu. eşine söyeleyeceğim diye söylersen söyle umrumda değil snei mahvedeceğim rezil olacaksın derdi. numaramı falan değiştirdim ama değiştirsem ne fayda evi biliyor sonuçta.. ah ah inşallah babana ulaşmaz dua et.

erkeklere bu rahatlığı ataerkil toplum yapısı veriyor ben istediğimi yaparım erkeğim ben diye geziniyorlar. dik durup kendinizi ezdirmemeniz lazım. bir süre sonra vazgeçecek zaten.

whatsapptaki mesajı sakın silme. bir karakola gidip durumu anlat. polislere arat hatta kabul ederlerse. Okulunun adını hemen bul ve ona da gönder bilsin yerini bildiğini.. cevap ver whatsapptan, eğer böyle konuşmya devam edersen şerefi hakkında endişe düşmesi gereken kişi sensin de.. korkmadığını göster

Git şikayet et arkadaşım senin ona çamaşırlı foto göndermen onun sana şantaj yapınca cezasız kalacağı anlamına gelmez. süründür p.zevengi.Ayyyy çok sinir oldum sapıkk adi herif..polise başvur, 147 yi ara görsün manyak.Blöf yaptığını yapamayacağını düşünüyor arkadaşın dediği gibi yap polise git bi arasınlar..

görev yaptığı okulu bilmiyrm ama sadece adana seyhan da bir okul da sosyal bilgiler öğretmeni olduğunu biliyorum

sen korkarım onun adını soyadını da bilmiyorsundur
çok mu safsın çok mu boştaydın nasıl güvendin nasıl inandın
bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim
sen de onu tehdit et
savcılığa durumu bildir o ceza alsın
bu adam öğretmen olmayadabilir
facedeki öğrencilerle olan resimleri bile fotomontoj yada başkasına ait olabilir
Allah yardımcın olsun

Evet çocukluk etmişsin ama Allah’tan yüzünü kapatmışsın.

Bir kere sanaldan bir erkek neden senin fiziğini merak eder ki belli sapık ruhlu bir adam.

Daha beteri olabilirdi..

Senin vücudunu görmeye ikna eden adam seninle tenhada buluşmaya da seni ikna ederdi. Allah’tan adam uğraşmamış diyorum.

Yüzün kapalıysa salla gitsin, eline ne geçecekmiş bunları yapıp.

Ayrıca şu şekilde kanunu kullanma çalışması başlı başına bir suç.

Asiret sahibi insanmis eger oyle birsey varsa asiretine rezil olur cocukta degil olgun insan tehditleriyle kalir
Bence hic korkma sende deki o terbiyesize ben rezil olursam senin yanuna birakmam asoretine rezil ederim seni
Bizimde asiretimiz var ordan biliyorum boyle bir pisligi yapamaz tabi seninde boyle birseyi yapabilecegine inanmali

Evet ben de böyle bir şeyi kast etmiştim, ailesine iş çevresine yansırsa rezil kepaze olur, ben de öğretmenlik yaptım ve bu meslek böyle şeyleri kaldırmaz. Okulunu bul önce onu da biraz uğraşsan bulabilirsin.

ya bu kadar saçma bir mesaja bu adam bu yanıtı verir zaten çok normaldir... detaylı yemek tarifi verir gibi mesaj atmışssın arkadaşım allah allah..

şu tecavüze uğrayan kızı öldüren aşiretlermi erkeği rezil edecek?

Bunca şeyi niye yazdın ki.
Bence o seni korkutmaya çalışıyor ya da mesleği ile ilgili sana yalan söylemiş de olabilir.
Önce hakkında detaylı araştırma yap ve bilgi topla, sonra da baktın ki aramaktan tehditten vazgeçmiyor o zaman gerçekten yap bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…