İÇ DÖKME POSTU OLABİLİR Mİ BU?

Çok üzüldüm insan hastalık heleki böyle bir hastalık karşısında kendi kardeşi ve çocuğuna neden böyle davranır ki? Yazık. Siz vicdan yapıyorsunuz ama eşiniz bile insanlık yapmıyor. Ne demek üstünüze yürümek ne demek kendisine bakan kadını umursamayan insanlar icin silmek? Bazen insanların kötülükleri kanımı donduruyor. Vicdanen mecbur hissediyorsanız bakmaya çocuğunuzu kendi ailenize emanet etme şansınız var mı?

Coc geçmiş olsun öncelikle üzücü bir durum ama çocuğunuzu kimseye emanet etmeyin daha beş yaşında babasından ilgi sevgi göremiyor bu durumda birde annesinden ayrılması onun için çok zor olur çok istiyorlarsa evladı anneden ayırmak yerine kardeşlerine baksınlar hastanede

Kendi evlatlarına merhameti olmayan insanların torunlarına merhamet edeceğini hiç zannetmiyorum. Çocuğu vermek gibi bir hata yaparsa o kuzununda psikolojisini toplamak zorunda kalır konu sahibi.

Ay valla ne yalan söyleyeyim normalde böyle şeylerde çok vicdanlı davranırım salak salak vicdan azabı filan çekerim ama bu konuda o kadar haklısınız ki. Adam ölse sen iyi bakamadın ondan öldü derler gibi bu aile.
Konu sahibi kızınızı vermeyin. Vicdan yapmayın. Çok istiyorlarsa kendileri kendi çocuklarına baksınlar. Açlıktan kan şekeri düşüp uyuyan,1 gün bile bakamadıkları çocuğumu kalkıp kimseye emanet etmem. Beni silen adamı da silerim. Hakkımı da helal etmem. Kendileri uğraşsınlar o zaman kendi çocuklarıyla.

Ne kadar fedakarlık o kadar nankörlük bana göre. İyi olanın başına çok odun kırılır. Üzüldüm eşinize ama size ve kızınıza daha çok üzüldüm. Sizin desteğinize rağmen nankörlük yapan eşiniz için asla kızınızı vermeyin. Mecbur gidip bakacaklar başka şansları yok.

Çok üzüldüm. Ne desem bilemedim. Rabbim tez zamanda hayırlı kapılar açsın. Kolaylıklar versin.

Çok zor durum
Rabbim yardımcınız olsun
Ben çok bu durumda eşini birakan insan gördüm
Siz boşanmak üzere olduğunuz halde devam edip maddi manevi çok şey yapmışsınız
Helal olsun
Eş ailesi geline nezaman hak verir ki
Doyumsuzlar ve şükürsuzler

Cok zor bir durum Rabbim yardimciniz olsun Öncelikle esinize belki gorumcenizin bu hasta sürecin de sizde kalmasinin daha iyi olacagi teklifini sunabilirsiniz geceleri esinizle hastanede kalirsiniz ama gunduzleri kizinizi gorme firsatininiz olur

Allah şifa versin eşinize. Umarım sıkıntılarınız biter hayırlısıyla gönlünüz ferahlar

Zaten çok zor, çok yoruluyorsunuz. Benimde bir kuşum var çok seviyorum onu ama kedi ve köpeğinizi sahiplendirin. Onların sorumluluğu, temizliği üstünüze çok büyük bir yük.

Eşiniz sizi terk mi ediyor anlatığınızdan pek birşey anlayamadım.

Eşiniz sizi terk mi ediyor anlatığınızdan pek birşey anlayamadım.
Hayır, hem kendını baktırıyor.
Hem bir gun bile yardım etmeyen ailesıne kızını gondermedı dıye senı bitirdim diyor.
Hayır ailen sana bulunmamış, ıkı cocukla kadın herseyı idare etmıs. Toruna ne kadar bakabilirler?
Yani hala karısı bakacak adama.
Allah razı olsun demek yerine, senı bitirdim diyor.

Yani ne denir ki bilemedim.Cok uzuldum aileniz adina.Esiniz ile hastaliktan once bosanacak miydiniz ben orasini anlamadim.Hani hastaliktan once iyiydiniz de hastalik mi psikolojisini bozdu acaba??Eger zaten bosanacaksaniz bence esinizi ailesine teslim edin.Sonucta onlarda sizin kadar sorumluluk almali.Kedi ve kopeginizi vermeyin sakin tabi kizinizi da..Onlarda bir can vazgecmeyin lutfen..Esinizin sorumlulugunu ailesi ile paylasin..Dualarim sizinle unutmayin bu gunlerde gececek..

Allah yardımcıncı olsun nankörlük de zirve yapmış eşi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…