İÇ DÖKME POSTU OLABİLİR Mİ BU?

Evet şuan yükünüz ağır ve çok yorgunsunuz.Ancak bu durumu eşinize yansıtmayın.Bu hastalığın etkisi sadece bedensel değil, psikolojik olarakta çok ağır.Rahmetli babamdan bilirim.Sofralar mı devrilmedi,surata mı tükürülmedi,seviniyorsunuz öleceğime mi denmedi.Ama ne var biliyor musunuz,vicdan rahatlığı.Ölüme yakın olduğunu bilerek yaşayan insanın psikolojisi gel gitli olabiliyor.Eşinizin yaptıklarını çektiklerine verin.Kiziniz konusunda ise kendi ailenizden mümkünse yardım isteyin.Eger gelip sizde kalabilecek biri varsa gelsinler.Yoksa şayet ve imkanınız varsa bakıcı tutun.Belliki o aileden size fayda yok.Zaten sizde belliki gondermeyeceksiniz evladınızı.Diger taraftan bakıma muhtaç bir hasta var.Ailesine kızınızı göndermeyeceginizi kesin bir dille belirtin.Ve onları vicdanları ile başbaşa bırakın.Belki insafa gelirler.

Çok geçmiş olsun.
Belki biraz ağır olacak ama yazmazsam olmaz. Eşinizdir, onca yaşanmışlık vardır, seviyorsunuzdur, çocuğunuzun babasıdır, elbette iyi olmasını istersiniz vs vs ama, karşıdaki insanlar siz onların çocuğuna bakın diye kendi çocuğunuzdan vazgeçmenizi bekliyorlar resmen. İnanılır gibi değil.
"Bizim oğlumuz iyi bakım alsın, işi görülsün, evdeki bakıcının(!) dikkati dağılmasın, gerisi önemli değil."
Bu kafada gibiler.

Eşiniz hastalık hassaslığında mı yoksa normal zamanlarda da böyle bir insan mıydı bilemiyoruz.
Ne olursa olsun, siz doğru olanı yapıyorsunuz bence.
Evlatları çok kıymetliyse daha mantıklı çözümlere ikna etsinler oğullarını.

Çok geçmiş olsun. Evladından insan ayrılamaz onun kokusu size o gücü verendir. Doğru olanı yapmışsınız zaten. Eşinize bişey demiyorum önceleri de böyle miydi yoksa hastalıktan mi bilinmez. Annemden biliyorum çok asabiydi aldığı ilaçlar bünyesini maf etmişti. Bizden bir bardak su isterdi koşarak kalkardik ama gene kıyamet kopardı nerdesiniz diye ellerinde değildi doktorumuz sabredin demişti. Çok şükür iyileşti. O yüzden eşinize yorum yapmıyorum . İns sağlığına kavuşur . Sizde onun dediklerini takmayın bence.😔

Yavrunuzu eşiniz evlat ,eşinizin ailesi torun /yiğen olarak görmüyor.Dilerim kızınız ve siz için herşeyin gönlünüzce olacağı günler yakında gelir.Allah yardımcınız olsun

Back
X