- 16 Temmuz 2017
- 391
- 462
- 18
- 37
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Hele sen ne deysin ZEKKİNE KADİN diyesim geldi. Bu ne yahu on bilinmeyenli denklem gibi :)
Teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için uzun süredir hayatımdaki değişimlerden dolayı giremiyordum.Bu konu ne olduQUEENofTURKEY ?
Temizlik yaptim bugun konularda, ama bu konuyu takipten cikamadim...
Senin icin simdi zor ama gelecek icin guzel gunlere gebe bir sinavdi hatirladigim.
Ne oldu?
Yavaş ilerleyen bir süreç olduğu için ve tam sonuca ulaşmamıza bir adım kaşdı derken başka işler çıktığı için sanırım. Aslında haklısınız bir an önce anlatmam lazım kendimi hazır hissettiğim an bunu yapacağım.Ama artık anlatmalısın! bu gizem neden?
Ama çok bekletme :) bekliyoruz.Yavaş ilerleyen bir süreç olduğu için ve tam sonuca ulaşmamıza bir adım kaşdı derken başka işler çıktığı için sanırım. Aslında haklısınız bir an önce anlatmam lazım kendimi hazır hissettiğim an bunu yapacağım.
Anlaşıldı :) umarım en kısa zamanda anlatacağım.Ama çok bekletme :) bekliyoruz.
Üff arkadasım bu nasıl dil yaÇok az kaldı, bizim asla yıkamayacağını düşündüğümüz bir tabuydu. Tabu kendini kutsallaştırdı önce ve biz de inandık. Sonrasında baktık ki bu mükemmeliyetin(?) içinde biz çok küçük kalıyoruz.
Ha gayret dedik...
Artık zamanı geldi ve sanırım başaracağız
Aynen, hayatımızın geri kalanı için verilmiş önemli bir karar yazısı.herkesın kendı hayatından bırsey bulabılecegı bırsey
ben bu yazı sonucu aslında verılmıs bır karar gordum daha cok
sankı bırseyler kafada daha netlesmıs daha yerıne oturmus ama zamanını beklıyor gıbı
Açık açık yazsaydım fark olmazdı, anlayan anlar ya da herkes kendince bir şey anlar.Üff arkadasım bu nasıl dil ya
Açık açık yazsana
Tabu mabu
:-* arap saçı.Tam 1 ay oldu :)
Yok mu bir haberin?
Guzel haberlerin olur umarim :)
Nasil takipteyim ama!
Tabuları yıkamamışsın galibaAçık açık yazsaydım fark olmazdı, anlayan anlar ya da herkes kendince bir şey anlar.
Yıktık sayılır, teşekkürler.Tabuları yıkamamışsın galiba
Neyse hayırlısınolsun
Güzel o zamanYıktık sayılır, teşekkürler.
Hangi konu o ya .... Birde utanmadan gelip burda anlattı miSen yaz yaz hayal gücümü sına, sonra gül öyle mi. Suç teşkil ediyosa bile anlatabilirsin zira geçenlerde bi pedofili itirafta bulundu bi b.k yiyemedik en fazla bol bol beddua ederiz iflah olmazsın o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?