İç Dökme

okuyunca içim cıızz etti.. kendi hislerimi okuyor gibi oldum.. sanırım konuyu tahmin edebiliyorum, belki tamamen farklı ama benim yaşadıklarım için de yazdıklarınız geçerli. Allah yardımcımız olsun..

Bu konu ne oldu QUEENofTURKEY ?
Temizlik yaptim bugun konularda, ama bu konuyu takipten cikamadim...
Senin icin simdi zor ama gelecek icin guzel gunlere gebe bir sinavdi hatirladigim.
Ne oldu?
Teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için uzun süredir hayatımdaki değişimlerden dolayı giremiyordum.

Büyük gelişmeler var ama henüz sonuçlanmış değil. Tersine aklım ve kalbim tam zıt pozisyonda kararlar almak üzere. Bense hangisini dinleyeceğim konusunda kararsızım.

Ama artık anlatmalısın! bu gizem neden?
Yavaş ilerleyen bir süreç olduğu için ve tam sonuca ulaşmamıza bir adım kaşdı derken başka işler çıktığı için sanırım. Aslında haklısınız bir an önce anlatmam lazım kendimi hazır hissettiğim an bunu yapacağım.

herkesın kendı hayatından bırsey bulabılecegı bırsey
ben bu yazı sonucu aslında verılmıs bır karar gordum daha cok
sankı bırseyler kafada daha netlesmıs daha yerıne oturmus ama zamanını beklıyor gıbı

Üff arkadasım bu nasıl dil ya
Açık açık yazsana
Tabu mabu

Aynen, hayatımızın geri kalanı için verilmiş önemli bir karar yazısı.

Sen yaz yaz hayal gücümü sına, sonra gül öyle mi. Suç teşkil ediyosa bile anlatabilirsin zira geçenlerde bi pedofili itirafta bulundu bi b.k yiyemedik en fazla bol bol beddua ederiz iflah olmazsın o kadar.
Hangi konu o ya .... Birde utanmadan gelip burda anlattı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…