İç Dökme

Ay onu hiç sorma bununla alakalı bir anım var ama anlatmayacağım, utandım

Ama trol değil ya, trole meyilim olsa da tövbeliyim

Mune müdür alır kodese aman ha
Benim de kendimden öte bir troll var, içimde. Evcilleştirdim, ehlileştirdim.

Dert derde benzemese de hisler hislere benzer, sen böyle yazınca herkes kendinden dökülür bir parça. Çok duygusala bağlamamak lazım yine de. Bir eşikten atlamak gibi, geçer gider bu zaman da.

Ne kadar güzel bi dille anlatmışsınız bi yazar diliyle sanki o kadar hissettimki yarisinda ağlamaya başladım derdinizi bilmeye bile gerek yok belki hepsinin sonucu mutsuzluk değil mi yazinizi hissederek okuyan herkes inanin kendinden birşeyler bulabilir...Tekrar soylemeden gecemicem anlatim dilinize bayıldım devam edin bence kitap falan yazın....

Allah sizlerden de razı olsun ablacım, dilerim yıkmak istediğin tüm tabuları yıkar, aşmak istediğin duvarları aşarsın, hadi bakalım merakla bekliyor olacağız hepimiz
İnşaALLAH ablam aminn :-* Az kaldı memnuniyetle ilan edeceğim

Bence bu film tutacak, ikincisi de cekilecek Mune de geldigine gore
Sonu Lost gibi cikmaz ama di mi :)))
2009 da burada olmayanlar ve uyeligini bu yil yaptiranlar icin konunu ozeti var mi acaba?
Ben simdi aksamimi o konuyu arayarak gecirecegim yoksa :)
Ozelden konunun linkini atan olursa cok sevinirim. (uzanmadim ama sigarami yaktim bekliyorum)

Sağ ol canım, yaralar aldık maalesef daha da olacak ama o yaralarla da devam edeceğiz.
Esas konumda umarım iyi haberlerle görüşürüz :-*

Normalde de duygusal anlarda gülüp ortamı bozan, alakasız bir espriyle patavatsızlık yapan biriyimdir.

Ama herkesin bir yarası vardır işte kendi içinde kapatmaya çalıştığı.

Queen iç dökme deyince işin açıkçası birşey mi oldu kıza diye düşünüp geldim, her ne kadar hepsini mapusa ata ata telef etsem de hepsi kıymetlidir benim için, üzülmelerine içim elvermez.

Ay çok mutlu oldum valla utanmasam derdime sevinecem aman sevinilecek bir yanı yok işin şakası.

Ne güzel herkesin bir şeyler hissetmesi. Anlamanız. Ben oturup bir masada dertleştiğimde, anlatamıyorum mesela. Buradaki gibi derin düşünen insanlar yok etrafımda. Bir kaç kişi hariç. Onlar da benimle bu durumu yaşayan insanlar.

Queen iç dökme deyince işin açıkçası birşey mi oldu kıza diye düşünüp geldim, her ne kadar hepsini mapusa ata ata telef etsem de hepsi kıymetlidir benim için, üzülmelerine içim elvermez.
Valla abla ben de mapus damlarındaydım. Dün gece 00.00 da girdim açıldı mı engelim diye ısrarla kaç kez. Konumu yazmak için. Hep de mapustayken denk geliyor yazma isteği

Canım ben bir gıcıklık yapıp en son sayfalara gittim. Bir konuyu açtım yorum attım. Konu 2009' unmuş. Sonra herkes yorum atmaya başlıyordu ki Yokuspokus uyardı

Yok ya hiç isyancı bir tip değilimdir. Aslında çok güzel olabilecek hayatlarda bunu emen bir tabu var yazara göre. Ve putların yerlere düşüp kırılışı gibi kırmaya az kaldı diyelim
Hm ne acaba?Merakimizi celbettin.Bilmece gibi oldu.

Kafasida birsey olusan var mi inceleyeyim simdi yorumlari.

Normalde de duygusal anlarda gülüp ortamı bozan, alakasız bir espriyle patavatsızlık yapan biriyimdir.

Ama herkesin bir yarası vardır işte kendi içinde kapatmaya çalıştığı.

Hah, aynı ben.
Ağlamak ile gülmek arası o baya kalın, birbirinden alakasız çizgide giderken gülme kısmına geçenlerdenim.

Üzerini örtsen de o bir yerden bir yöntemle çıkar illa. Yaz yaz rahatla.

Ya da başka bir yerlere yaz, yaz, çıkar at içinden. Benim pcde 10 klasör, her klasörde 50 şiirden 500 şiir var. Canım sıkılır, içim daralır, konuşasım gelmez, düz de yazamam cümle kurulmaz üç noktalar dolar her yan, eh vururum şiirin gözüne.

Derdin her ne ise, herhangi bir yeteneğin için malzemeye dönüştürüp, hem fayda sağlar hem de ruhen rahatlama yöntemi haline getirebilirsin.

Sen böyle böyle yaz, buraya yazdığın gibi, defter yap, şiirsel bir anlatımın var, değerlendir Queen.

Ben de öyleyim hemen aradaki duygu değişimini yaşarım
Aynı ben canım ama bilgisayara değil de mesela deftere yazıyorum bilgisayarda da çok var. Genelde yaşadığım olayları soyutlaştırarak yazıyorum.

Allah Allaah.Tam kafamda puslu birseyler olusacak dagitiveriyorsun.
Beklentimiz yukseldi iyicene bak bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…