İç Dökme

Tam uyuyacam dedim aklıma bişey daha geldi yoksa fetöcü müsünüz? Az kaldı vs. Bak bu oldu gibi. Öyleyse de söylemezsin zaten şimdi. Ama rüyanda gorursun anca.
Milletçe paronayak olduk doğru.
Uc kisi diyor.Uc kisinin kurtulusu diyor.Olmaz dedigin.

2 ay sonra konu açarsanız, buraya konu açtığınızı yazar mısınız ? Heycanla bekliyorum. Çok merak ettim
Babanızla ilgili bir sorun olduğunu hissettim nedense.
Buraya yazarım canım inşaALLAH.

Aslında işin içinde bazı tahminler doğru "aile fertleri" de var. Zor bir dönemden geçiyoruz ve hep sahte roller üstlendik. Yapmacık ve oyuncu davranıyoruz.

Buraya yazarım canım inşaALLAH.

Aslında işin içinde bazı tahminler doğru "aile fertleri" de var. Zor bir dönemden geçiyoruz ve hep sahte roller üstlendik. Yapmacık ve oyuncu davranıyoruz.

Umarım o bahsettiğiniz tabuyu yıkıp, hep mutlu ve kendiniz gibi, içinizden geldiği gibi yaşarsınız.

Valla abla ben de mapus damlarındaydım. Dün gece 00.00 da girdim açıldı mı engelim diye ısrarla kaç kez. Konumu yazmak için. Hep de mapustayken denk geliyor yazma isteği
Hep merak ediyordum banlaninca kac gun oldugu soylenmiyor mu diye? Ay aman Allah dusurmesin o ayri da, ben kisiye bildiriliyor saniyordum... Hmm ne kadar sure banlandigini kisi bilmemeli mi? Bence bilmeli... Ama tabi benim fikrim cok da seyetmek istemem simdi neme lazim :)

Aileden biri ;baba veya ebeveyn ailesi isyerinden bir patron yada bir cemaat diye dusunuyorum.Ama daha cok aile.Digerleri olmaz gibi.

Zaten biliyordum, 30.07.2017 tarihine kadar ceza aldınız diyor. Ben tam 30.07.2017 00.00 da girdim henüz açılmamıştı banım. Sonra gün içinde açıldı

Ekle belki eksik parcalari birlestirecek bir ipucu cikar... Yazmakta oldugun bir kitap icin tikanip fikir aramiyorsun di mi :) hortlattigin konuya bakinca mizahi yonun mu depresti diye sorayim dedim
Oyle bile olsa ben ilgimi kaybetmis degilim zaten hos.

Yok canım daha kitaplaştırmadım, dermişim
Bu konu maalesef ki gerçek hem de büyük bir sınav.

Felsefe okumak depresyona iter net:)

Beyaz gelincik gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…