- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Farkındayım beklentilerinizi karşılamak için elimden geleni yapacağımAllah Allaah.Tam kafamda puslu birseyler olusacak dagitiveriyorsun.
Beklentimiz yukseldi iyicene bak bu arada
Uc kisi diyor.Uc kisinin kurtulusu diyor.Olmaz dedigin.Tam uyuyacam dedim aklıma bişey daha geldi yoksa fetöcü müsünüz? Az kaldı vs. Bak bu oldu gibi. Öyleyse de söylemezsin zaten şimdi. Ama rüyanda gorursun anca.
Milletçe paronayak olduk doğru.
Buraya yazarım canım inşaALLAH.2 ay sonra konu açarsanız, buraya konu açtığınızı yazar mısınız ? Heycanla bekliyorum. Çok merak ettim
Babanızla ilgili bir sorun olduğunu hissettim nedense.
Buraya yazarım canım inşaALLAH.
Aslında işin içinde bazı tahminler doğru "aile fertleri" de var. Zor bir dönemden geçiyoruz ve hep sahte roller üstlendik. Yapmacık ve oyuncu davranıyoruz.
Hep merak ediyordum banlaninca kac gun oldugu soylenmiyor mu diye? Ay aman Allah dusurmesin o ayri da, ben kisiye bildiriliyor saniyordum... Hmm ne kadar sure banlandigini kisi bilmemeli mi? Bence bilmeli... Ama tabi benim fikrim cok da seyetmek istemem simdiValla abla ben de mapus damlarındaydım. Dün gece 00.00 da girdim açıldı mı engelim diye ısrarla kaç kez. Konumu yazmak için. Hep de mapustayken denk geliyor yazma isteği
İnşaALLAHHH canım aminnnn :-*Umarım o bahsettiğiniz tabuyu yıkıp, hep mutlu ve kendiniz gibi, içinizden geldiği gibi yaşarsınız.
Zaten biliyordum, 30.07.2017 tarihine kadar ceza aldınız diyor. Ben tam 30.07.2017 00.00 da girdim henüz açılmamıştı banım. Sonra gün içinde açıldıHep merak ediyordum banlaninca kac gun oldugu soylenmiyor mu diye? Ay aman Allah dusurmesin o ayri da, ben kisiye bildiriliyor saniyordum... Hmm ne kadar sure banlandigini kisi bilmemeli mi? Bence bilmeli... Ama tabi benim fikrim cok da seyetmek istemem simdineme lazim :)
Cemaati geçelimAileden biri ;baba veya ebeveyn ailesi isyerinden bir patron yada bir cemaat diye dusunuyorum.Ama daha cok aile.Digerleri olmaz gibi.
Yok canım daha kitaplaştırmadım, dermişimEkle belki eksik parcalari birlestirecek bir ipucu cikar... Yazmakta oldugun bir kitap icin tikanip fikir aramiyorsun di mi :) hortlattigin konuya bakinca mizahi yonun mu depresti diye sorayim dedim
Oyle bile olsa ben ilgimi kaybetmis degilim zaten hos.
Alninin akiyla cikmani dilerim o halde. Takipteyiz.Yok canım daha kitaplaştırmadım, dermişim
Bu konu maalesef ki gerçek hem de büyük bir sınav.
Sağ ol canımmAlninin akiyla cikmani dilerim o halde. Takipteyiz.
Felsefe okumak depresyona iter net:)Ne başlangıcı ne de sonu olan evrende egemen olan yalnız doğa yasalarıdır.
Değil mi ki insanın geleceğini belirleyen nedenlerin zorladığı sonuçlardır, öyleyse insanın kendi eylemlerinin sonuçlarından kaçıp kurtulması olanaksızdır.
Beyaz gelincik gibi:)Bence dediginiz gibi zengin mukemmel bir hayatiniz var bu zenginlik muhtemelen bir aile sirketinden falan geliyor temeli neye dayaniyor tam bilinmiyor belkide bir tabu degisik soylentiler var ama kimse cesaret edemiyor onu yoneten kisiden cekiniyor ama siz ve ysninizdaki birkac kisi bunu aciga cikarmaya ugrasiyor falan filan nasol biraz yaklastimmi
SupersinAilecek bi cinayet işlediniz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?