Iç dökme

Bunun tek suçlusu sizsiniz, geç de olsa farkında varmışsınızdır. En kısa zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz inşallah.

Güya iyi niyetliler ama bu kadar hadsizlik olur mu? Oldu olacak yatak odamıza girip kontrol edin hata yapıyor muyuz diye demelik görümce ve elti ben e eşinle de konuş epey bir süre görüşmeyin bu hadsizlerle. Yaşattıkları stres de etkiliyor olabilir seni. Hamilelik konusunda da içini ferah tut, Allah’ın izniyle hiç bir sıkıntı olmadan alırsın evladını kucağına sadece biraz sabır ve huzur lazım

Esının ailesiyle cok yuz goz olmussunuz. Komsu bıle cekınmeden adamın onune cıkıp hocadan bahsedebilıyor.

1soylemıssın anlamamışlar.
2 rica etmıssın, devam etmısler gene.
Demek kı anladıkları dil rica veya tatlı dil degıl
Yumusak durmaktan vazgecın.

Haklarını verin, hadlerini bildirerek. Uzun bir surede gorusmeyın, esın gıtsın gelsın sen gitme gorusme. Eltim kim ki drlarla benim ıcın konusup telefon numaramı verecek? Gece gece sinir oldum.

Takılmamaya çalışın cahil insanlar belli ne anlatsanız, ne deseniz boş. Eşinizle birbirinize destek olup bu süreci bu insanların saçmalıklarına kulaklarınızı tıkayarak atlatmaya çalışın. Umarım tez zamanda kucağınıza alırsınız yavrunuzu.

Fazla yüz vermissiniz. Görüşmeyi keserseniz en azindan stresten kurtulursunuz. Tüp bebek için neden onay almaya ihtiyaç duydunuz ki? Ben de bu çok konuşuyorlar laf ediyorlar kısmını anlamıyorum ne derlerse desinler neden bu kadar onemli

Hepinize tesekkur ederim kizlar guya gorumcem kusmus bize annesiyle haber yollamis ne guzel bi iyilik yapti bize, su saaten sonra gecte olsa akillandik esimle konusmama karari aldik hic kimseyle kendi kabugumuza cekilip kafa dinleyeceğiz inşallah . Rabbim isteyen dileyen herkese hayirli evlat nasip etsin insallah bende annelik duygusunu yasarim...

Stress yapma Lütfen.. Bende 10 senelik evliyim olmuyor ve hiç gebe kalamadım önemli bir sorunda yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…