- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
Hayir inanın ki degil.Ilk ilişkim evet
Ve yaşadığımız her şeyin normal olduğunu düşündüm
Normal. Çünkü siz mutlu olduğunuzu düşündüğünüz bir ilişkide aslında onun kurallarına göre oynuyordunuz. Özgüveniz zaten yoktuysa bilemem ama daha çok bitiren erkek arkadaşınız olmuş.Kilo verdim hala çok ozguvensizim
Ya sen hala bu adami kaybettiginemi yaniyosun pes artik bisey demiyorum.. senin hayatini maf eden butun sosyal hayatinuli bitiren cevrende bi tane insan birakmayan adam icin hala guzel seyler bulmaya calisiyosun ya sana dicek biseyim yok..Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga
Bu da çok dokunuyordu bana. Bir gün bile kendimi kötü hissetmeme sebep olmadı her fırsatta sevdiğini söyle ama ben kendimi yanına yakıştırmıyordum bir kere.
Sonra ben kilo vermeye başladım 85-80 derken 75 oldum. Erkek arkadaşım daha fazla verirsen ayrılığa kadar gider bu durum sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Sonra araya başka sebepler girdi ayrıldık.
Şimdi 70 kiloyum hiç mutlu değilim çünkü bir daha sevilirsem eğer aklımda şu soru olacak ben 90 kilo olsaydım da beni sever miydi?
Ben böyle bir adamı kaybettiğim için çok üzgünüm yaaa
bence ortada pişman olduğu bir şeyler var, benim yüzümden bitti diyor, anlatmadı detayını. bilmiyorum ama aksi halde böyle bir adamı hala düşünmesine anlam veremiyorum.Ya hala
Ya sen hala bu adami kaybettiginemi yaniyosun pes artik bisey demiyorum.. senin hayatini maf eden butun sosyal hayatinuli bitiren cevrende bi tane insan birakmayan adam icin hala guzel seyler bulmaya calisiyosun ya sana dicek biseyim yok..
Kuzucum önceki konularını da okudum bir kere bu adamdan vazgeç şuan yeni ayrılmış olmanın hezeyanı içindesin ama bak sen tıp okuyorum demiştin eminim çok zeki ve güzelsinBen erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga
Bu da çok dokunuyordu bana. Bir gün bile kendimi kötü hissetmeme sebep olmadı her fırsatta sevdiğini söyle ama ben kendimi yanına yakıştırmıyordum bir kere.
Sonra ben kilo vermeye başladım 85-80 derken 75 oldum. Erkek arkadaşım daha fazla verirsen ayrılığa kadar gider bu durum sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Şimdi 70 kiloyum hiç mutlu değilim çünkü bir daha sevilirsem eğer aklımda şu soru olacak ben 90 kilo olsaydım da beni sever miydi?
Pişman olduğum seyler var ama sizin dusundugunuz gibi aldatma gibi igrenc asagilik seyler degil.bence ortada pişman olduğu bir şeyler var, benim yüzümden bitti diyor, anlatmadı detayını. bilmiyorum ama aksi halde böyle bir adamı hala düşünmesine anlam veremiyorum.
Eger pişman olacağın bir sey yoksa, arkana bakman anlamsız. Bir hatası olmayan bu kadar zarar görmesine rağmen özlemez. O yüzden vicdanın rahatsa, gönlünü ferah tutup hayatına bak. Biten bitiyor.Pişman olduğum seyler var ama sizin dusundugunuz gibi aldatma gibi igrenc asagilik seyler degil.
sürekli en ufak konudan bile kavga ederdik benim gizlice hesaplarıma giriyordu bu yüzden ailesinin de dahil olduğu kavgalarımız oldu ve bitti
Aklıma ağır yaşamlarda bir kadının yaşadıkları geldi. Kocası kilo vermesini istemiyordu. Her kilo verdiğinde soğuk davranıyor, kavga ediyor, ayrılmakla tehdit ediyordu. Kadın o kadar kiloluydu ki... Hayatı büyük tehlikede olmasına rağmen adam tutumundan vazgeçmiyordu. Neymiş, kilolu seviyormuş... Sonra kadın kilo vermeye devam etti ve ayrıldılar. Diyorsunuz ya 90 kilo olduğum halimle beğenilir miydim? Sağlığınız her şeyden önemli. Kilolu olmak ya da olmamak değil mesele bence. Siz kendinize ne kadar değer verirseniz karşınızdakinden de o kadar değer görürsünüz.Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga
Bak ben de sevgilimden ayrildım. Aylar oldu ayrılalı. İlk başlarda benim halim de seninkine benzerdi. Perişan olmuştum. Ama gün geçtikçe bazı şeyleri daha iyi görmeye başladım, mesela onun beni ne kadar aşağı çektiğini, bana psikolojik baskı uyguladığını. Şu an zaman zaman o aklıma gelse de geldiği gibi gidiyor ve her defasında " iyi ki bitmiş" diyorum. Şimdi çok daha huzurlu, mutlu ve güçlüyüm.Çok güzel olur
Teşekkür ederim ayrılık döneminde destek görmeseydim sizlerden çok daha kötü bir halde olurdumBak ben de sevgilimden ayrildım. Aylar oldu ayrılalı. İlk başlarda benim halim de seninkine benzerdi. Perişan olmuştum. Ama gün geçtikçe bazı şeyleri daha iyi görmeye başladım, mesela onun beni ne kadar aşağı çektiğini, bana psikolojik baskı uyguladığını. Şu an zaman zaman o aklıma gelse de geldiği gibi gidiyor ve her defasında " iyi ki bitmiş" diyorum. Şimdi çok daha huzurlu, mutlu ve güçlüyüm.
Ben bahsettiğim topiği açıp linkini burada paylaşırım birazdan.
Sana erkek mi yok bee!Teşekkür ederim ayrılık döneminde destek görmeseydim sizlerden çok daha kötü bir halde olurdum
Sizi kısıtlayan, yalnız kalmanıza neden olan , size başkasıyla konuştuğunuzda uygunsuz laflar söyleyen , annenizi arayıp kızınız yakamdan düşsün diyen ve daha aklıma gelmeyen diğerleri.. üzülmeye devam tebriklerBen erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga
Açtım topiği. Isteyen buyursun, gelsin.:)
ÖyleydiCok degisik bir insanmis sevgilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?