İç Dökmek İstiyorum..

Yüzünüzü yıkayın lütfen.
Ben buradan sizin hüznünüzü hissedebiliyorum.
Kadınlar olarak fazlaca güçlüyüz.
Ben de hiç bitmeyecek sanıyordum, bitti ...
Sizinki de bitecek emin olun.
ağlamıcam dedim ama aldığım yorumlar mesajlar beni ağlattı.. iyiki varsınız tüm kadınlar..

eşimin maaşı hiç kalmıyor hepsi bankalara gidiyor 5 yıldır üst üste biriken faizli borçlar ve ödeyemediğimiz kartlara.. annemler de zor durumda evi görünce bişeler alır belki ama ben görmeesinden o kadar utanıyorum ki..

oncelikle sakin ol sen de biliyorsun ki allah kims3nin tasiyacagi yuku omuzlarina vermez bugunlerde gecer tabi ki hayat bir sinav ne yazikki bagzen kocamizla bagz3n evladimizla parayla borcla sinaniyoruz sukur edip allaha sigin. ya anne ne yada patronunu cekip avans istme gibi durum un varsa paraa istemek baktin olmuyor bise annene acik bir dille anne boyle boyle durumum size mahcup olmak istemiyorum seni doguran kadin kim evladinin darda olmasina mahcup olmasina dayanir ki canm burda bosan desek ne olacak ki belki hersey yoluna girer belko girmez biz kadinlarin cilesi iyi olursun kocan mendabur olur

Neyse üzme kendini gelenler yabancı değil sonuç da annenler sana destek olurlar

utanma, sıkılma topla kendini.
eşin ve ailesi ne rahatmış.
ara telefonla, köy yerinde düğünde yemek olur, beni geçtim çocuğa bir kap pilav, et yoğurt yemek koysunlar de.
eşini de ara, kaynananı da ara söyle! birazcık onlar da dertlensin.

su an çalışıyor asgari ücretle. bende aynı ama hacize kadar giden borclarımız oldu maalesef..

ilerdeki lk planım boşanmak emin olun.. kvalidem çocuğuma bakıyor karnını akşamda doyurur gönderir sağolsn ama o da yağında kavrulan biri. ailem zaten görünce anlayacak ve konuşulacak herşey.. annem yine bana bizde yaşadık geçer diyip susturur..

baci abiliyor musun gercekten yuvasini dusunen erkek suan kadin gibi evhamli olur onun paradi yada para alfigi bir yrr ollazsa bu kadar rahat olmaz ne yaziikki bagzi erkeler boyle kafin calistimi evi gecindirsin beni doyursun derdine.dusuer evlenmeden oncede de delikanliligin kitabini yazarlar karimi asla calistrmam elini sicak sudan soguga sokmam ne yazikki hep bosss. allah onve akil fikir verecek yaradan verip kullanmiyorsa boyle kadinlar da boyle 3 5 in hesabini yapa yapa toprak olurlar

kayınvalidemi de aradım durumu anlattım tavrımı koydum çocuğuma iyi bakıyor onu inkar edemem ordada gözünden ayırmaz ama ne bilim rahatlıkta haklsınız...

eşim son zamanlarda ailesine düşkün biri oldu.. srekli o orda yiyor içiyor biraz dışarda kalan benim.. ne benim ailem ne onun ailesi destek değiller bize.. tek şükrettiğim oğluma kvalidem iyi bakıyor doyuruyor yediriyor giydiriyor. ama sonrası yok işte..

doğru ilk evlendiğimizde çalışma diyordu ama simdi hale bakk..

Emin olun parasızlığı herkes yaşıyor. Siz çok ağır zamanda yaşıyorsunuz, çocuğunuz olduğu için ama geçiyor bugünler.

Evden dantel falan yapmaya çalışın. Haftasonu için temizliğe gidebilirsiniz. Eşinize de söyleyin, o da fiziki bir iş bulsun bulabilirse.

Herkes eşinize çok kızmış haklı olarak, yaptığı ayıp ama eşinizi tanımasam da bu durumlar erkeklere de çok zor. Siz tanırsınız en iyi, işsiz kaldığı dönemlerde canla başla arıyor muydu iş? Yoksa işgüzarlıktan mı sizi zorda bırakıyor?

Bu toplumda evine bakamayan erkek çok baskı görüyor ve psikolojisi çok ağır. Eğer bu zamanlar parayla başladıysa, oturup konuşmak çözebilir dertlerinizi.

Annenize telefonda söyleyin bence gelmeden. Eğer onların da durumu sıkışıksa size verecek paraları yoksa yatılı misafirle iyice zorlanırsınız.

o çocuk onların torunu bakacaklar hele bu yoklukta bakmayıpta ne yapacaklar.
El ele bakar bu durumda.

Eşiniz orda yiyip içiyorsa sizde gidip yiyeceksiniz orada
1 kap kimseyi zengin etmez.

Açlıkta gurur olmaz emin olun. Vucüt alması gereken besini almazsa düşer.
Bu durumu yaşatmayın vucudunuza

Emin olun hasta olunca hiç kimse acımaz gözyaşınıza
Eşinize söyleyin annesinde karnını doyuruken 1 kapta size alıp getirsin.

iş aradı hep. hiç evde durayım demedi arada günlük işlere gitti o zamanlar .. dantel bilmiyorum temizlik işine gitmek istedim ama iki kere gittim ikisindede farklı şeyler yaşadım korkuyorum şu an.. eşim ekstra ayda bi iki iş çıkıyor gidiyor ama o kadar dardayız ki anlatamam olmuyor olmuyor...

zaten iki gündür çok hastayım. halsizlik vurdu iyice. gözlerim sararmış doktora gitmem lazım ama onu da erteliyorum biliyoum çünkü değerlerm düşük..
kayınvalidemde ne zman gitsem ben gidince yemk olmaz. hep yerler biter artık gitmiyorum o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…