- Konu Sahibi kackaloribu
-
zaten iki gündür çok hastayım. halsizlik vurdu iyice. gözlerim sararmış doktora gitmem lazım ama onu da erteliyorum biliyoum çünkü değerlerm düşük..
kayınvalidemde ne zman gitsem ben gidince yemk olmaz. hep yerler biter artık gitmiyorum o yüzden..
belki diyecegim sana umut olur basta bizde ekinomik olarak yiprandik calistim borlar odedim esim iyi biri asla magdur etmedi ama bizde cok zorlandik onun calisamam durumlari bile oldu cocugumiz hatta cocuklarimz oldu zorlandik ama inan suan parasal olrak hic sikintimiz kalmadi o yuprandiysa b3n 5 kati yiprandim suan meslegi herzeyi cok iyi durumda sabirli ol gecer bir bakmissin hersey duzelmis yetrki umudunu allahtan kesme baskasi olsa coktan gitmisti ama ben gidemdim sabir ettim suan sabrin sonun un selamet olduguni anladim gaflete kapilma cozumi vardoğru ilk evlendiğimizde çalışma diyordu ama simdi hale bakk..
zaten iki gündür çok hastayım. halsizlik vurdu iyice. gözlerim sararmış doktora gitmem lazım ama onu da erteliyorum biliyoum çünkü değerlerm düşük..
kayınvalidemde ne zman gitsem ben gidince yemk olmaz. hep yerler biter artık gitmiyorum o yüzden..
kira değil ev kayınbabamdan kalma ama görümcem bu evde oturmadığı için kendi kirada diye bizdn her ay kira gibi az az para istiyor vermeyince de kıyamet kopuyor..Allah yardımcınız olsun.
Eşinizin bu kadar sıkıntılı bir dönemde düğüne gitmesi enteresan geldi.
Sıkılan kişi bir tek sizsiniz galiba bu yoklukta.
Eviniz kira mı ?
Zor bir dönemden geçiyorsunuz.
İnşallah en kısa sürede feraha erersiniz
Nasil olmaz ya bunlar nasıl insanlar ama eşinde suç anasinda Yemegini yeyip seni düşünmüyor rabbim vicdan versin eşine ya.zaten iki gündür çok hastayım. halsizlik vurdu iyice. gözlerim sararmış doktora gitmem lazım ama onu da erteliyorum biliyoum çünkü değerlerm düşük..
o günlerde gelir inşallah.. umut ve sabır hep var ama geçmiyor sanki yılları...belki diyecegim sana umut olur basta bizde ekinomik olarak yiprandik calistim borlar odedim esim iyi biri asla magdur etmedi ama bizde cok zorlandik onun calisamam durumlari bile oldu cocugumiz hatta cocuklarimz oldu zorlandik ama inan suan parasal olrak hic sikintimiz kalmadi o yuprandiysa b3n 5 kati yiprandim suan meslegi herzeyi cok iyi durumda sabirli ol gecer bir bakmissin hersey duzelmis yetrki umudunu allahtan kesme baskasi olsa coktan gitmisti ama ben gidemdim sabir ettim suan sabrin sonun un selamet olduguni anladim gaflete kapilma cozumi var
ah keşke iyi düşünüp öyle evlenseydiniz.. çok mu sevdiniz? aşk evliliği mi? gözünüz başka bişey görmemiş olmalı..eşim güvenlik. bu hale gelmeyi hiç istemezdim ama su an evlendiğime pişmanım. o kadar cahillik ettim ki..
ah aminnn..Aynem canım rabbim ıslah etsin hepsini...
ben ikimizde çalışanız diye vermeyeceklerini düşündüm hiç gitmedim aslında. kruban kesen oldu ama kimse vermedi onlarda dışardan tabi çalışıyor diyolardır haklılar...Muhtara ya da kaymakamlığa başvurdunuz mu? Bazen böyle geçinmekte zorlanan ailelere yardım ediliyor. Bir umut bir destek alabilirsiniz belki.
Aş evleri oluyor. Onlara bakının. Daha yeni kurban bayramı oldu. Size et gelmemesi ne ayıp. Herkes kesip kesip evini dolduruyor ya da hava olsun diye sağa sola dağıtıyor. Anneme kurban eti getirmiş komşu ne saçmalık.
Bir de lokantalara belki akşam bulaşık ile yemek alabilirsiniz.
Eminim siz de hep düşünüyorsunuzdur da aklıma gelenleri söyledim.
evet aşk evliliği. ailem istemedi ama para meselesi değildi o zaman mezhep farklılığıydı..ah keşke iyi düşünüp öyle evlenseydiniz.. çok mu sevdiniz? aşk evliliği mi? gözünüz başka bişey görmemiş olmalı..
Allah yardımcınız olsun.. inşallah düzelir durumunuz.. sevince insanın gözü hiçbişey görmüyo tabi..evet aşk evliliği. ailem istemedi ama para meselesi değildi o zaman mezhep farklılığıydı..
Bi kere bu olumsuz fikirlerden kurtulun lütfen .evet şu an zor ama her gecenin de bir sabahi var inşallah .kalbinizi ferah tutun ve sakin olmaya çalışın bu süreçte is aramaya devam . Herşey carcabuk güzel olsun inşallah sizin içinAilemin durumu iyi dğeil kardeşimin az bi kenarda parası vardı geçen ay 300 tl ondan aldım ama faturaları ödedik onlada bitti gitti.. çok mutsuzum kriz geçiricem artık.. bazen diyorum ölsemde bitse sonra oğluma kıyamıyorum napar bensiz diye..
umarım ederler ama hiç umudum yok..Annenler den hicbir şeyi gizleme. Olur bu günlerde gelir geçer. Bir süreç bu. Önemli olan sağlığımızın yerinde olması nice insanlar bir ümit için varını yoğunu hastanelere döküyor
Annenler yardım eder diye düşünüyorum. Utanacak birşey de yok sen helalinden çalışıyorsun
çok teşekkür ederim.. herkes için en güzel iolsunn.Bi kere bu olumsuz fikirlerden kurtulun lütfen .evet şu an zor ama her gecenin de bir sabahi var inşallah .kalbinizi ferah tutun ve sakin olmaya çalışın bu süreçte is aramaya devam . Herşey carcabuk güzel olsun inşallah sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?