İç Dökmek İstiyorum..

Başka bir iş bulmaya çalışın zaten batmış çalıştığınız yer. market kafe mağaza ne olursa. Asgari ücret yine alırsınız. Çalışma şartları zor olsa da en azından maaşınız yatar. Banka borçlarını ertelemeyin ya da bir süre kaçmanın yolu yok mu acaba arastirdiniz mı? Bir de evden yapılabilecek ek işler bulmaya çalışın. Ev yemeği börek tatlı mantı vs mesela başka yapacak birşey yok gibi görünüyor. İnşallah bir an önce borçlarınızi ödemek nasip olur rahatlarsiniz.

Ayırsınlar bir zahmet.

Oğlu torunu doydu. Sen el kızı nasılsa.

Offff bilemedim .

doğru ilk evlendiğimizde çalışma diyordu ama simdi hale bakk..
belki diyecegim sana umut olur basta bizde ekinomik olarak yiprandik calistim borlar odedim esim iyi biri asla magdur etmedi ama bizde cok zorlandik onun calisamam durumlari bile oldu cocugumiz hatta cocuklarimz oldu zorlandik ama inan suan parasal olrak hic sikintimiz kalmadi o yuprandiysa b3n 5 kati yiprandim suan meslegi herzeyi cok iyi durumda sabirli ol gecer bir bakmissin hersey duzelmis yetrki umudunu allahtan kesme baskasi olsa coktan gitmisti ama ben gidemdim sabir ettim suan sabrin sonun un selamet olduguni anladim gaflete kapilma cozumi var

ne biçim insanlar ya yaziklar olsun. esiniz de gidip orda yiyebiliyor yani durum oyleyken. yazıklar olsun

kira değil ev kayınbabamdan kalma ama görümcem bu evde oturmadığı için kendi kirada diye bizdn her ay kira gibi az az para istiyor vermeyince de kıyamet kopuyor..

Nasil olmaz ya bunlar nasıl insanlar ama eşinde suç anasinda Yemegini yeyip seni düşünmüyor rabbim vicdan versin eşine ya.

Muhtara ya da kaymakamlığa başvurdunuz mu? Bazen böyle geçinmekte zorlanan ailelere yardım ediliyor. Bir umut bir destek alabilirsiniz belki.

Aş evleri oluyor. Onlara bakının. Daha yeni kurban bayramı oldu. Size et gelmemesi ne ayıp. Herkes kesip kesip evini dolduruyor ya da hava olsun diye sağa sola dağıtıyor. Anneme kurban eti getirmiş komşu ne saçmalık.

Bir de lokantalara belki akşam bulaşık ile yemek alabilirsiniz.

Eminim siz de hep düşünüyorsunuzdur da aklıma gelenleri söyledim.

o günlerde gelir inşallah.. umut ve sabır hep var ama geçmiyor sanki yılları...

Off cidden esiniz hayırsız
Hepimiz sıkıstık bu sene.
Maaslarımız düzenli yatsa bile hersey öyle pahalıki yetmedi.
Markette bulasık süngerini geri bıraktıgım oldu bu kıs,maasta alırım diye
Ama hersey insanlar icin..
Üzmeyin kendinizi.
Kıyıda kösede altın gram faln tutuyorm artk böyle durumlar icin
1 lira kumbarası yaptım acil durumda kullanıyorum.
Evde un faln varsa biseyler yapabilirsiniz hamır isi.
Allah yrdımcınız olsun

ben ikimizde çalışanız diye vermeyeceklerini düşündüm hiç gitmedim aslında. kruban kesen oldu ama kimse vermedi onlarda dışardan tabi çalışıyor diyolardır haklılar...

Annenler den hicbir şeyi gizleme. Olur bu günlerde gelir geçer. Bir süreç bu. Önemli olan sağlığımızın yerinde olması nice insanlar bir ümit için varını yoğunu hastanelere döküyor
Annenler yardım eder diye düşünüyorum. Utanacak birşey de yok sen helalinden çalışıyorsun

Bi kere bu olumsuz fikirlerden kurtulun lütfen .evet şu an zor ama her gecenin de bir sabahi var inşallah .kalbinizi ferah tutun ve sakin olmaya çalışın bu süreçte is aramaya devam . Herşey carcabuk güzel olsun inşallah sizin için

umarım ederler ama hiç umudum yok..

çok teşekkür ederim.. herkes için en güzel iolsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…