- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
- Konu Sahibi gulrecelim
-
Aynen öyleSizi anlıyorum kırılmışsınız ama benim de annem babam kardeşimin düğününden sonra covid olsa ben de sert tepki verirdim sanırım. Üstelik zor zamanlarda yanlarında olunca daha çok dolmuştur. Bi süre tepki vermeyin durum yatışsın konuşursunuz tekrar düzeltirsiniz aranızı. Dua edin bi şey olmamış.
Yapmadım aslında. Evden gelin çıkarma, takı gibi birşey yaptık. Kalabalık oynamalı temaslı bir düğün olmadı.Sanırım bu dönemde düğün yapmanıza bozulmuş o. Benim kardeşim de yapsa bir şey demezdim yüzüne sanırım ama içimden ne derdim bilmiyorum. Neyse boşverin düzelir araniz
Aramayayim öyle diyorum kendime ama neden yani bir şey yapmadım. Birseyine karışmam. Bir beklentim yok. Sonuçta tek kardeşim. Neden kini var neden ilişkimizi bitirmek istiyor anlayamıyorum. Düşünüyorum yemin ederim asla büyük munakasalara girmedim ağır bir şekilde kalbini kırmadım.Kardeşiniz çok ayıp etmiş gerçektende.. Gözünü resmen kin bürümüş ya. Sizde onu aramayın direk anne babanızı arayın bundan sonra
Demem eşime de diyemiyorum. Tuvalette kendi kendime ağlıyorum.Hopsss destur. Orası benim annem ile babamın evi, benim büyüdüğüm ev. Oraya.girip girmeyeceğime sen karışamazsın. Çok rahatsız olursan odanda oturursun.. Kendi evine çıkarsın oraya da ben gelmem zaten diyebilseydin keşke
Babanız korona olsaydı biten konuyu görürdüm. Babanız pek iyilikten anlayan biri değil sanırım üzüldüm ablanıza, yazık.Haddini bilsin onun evi mi ?
Benim ablam abime gelmeyin korona var dedi
Babamda burası benim evim sana noluyo bunun kararını ben veririm dedi ablama.
Bitti gitti konu
Böyle kendi kendini yer bitirirsin.. Ben tam 4 yl abim ile sevgilisinin bana yaptklarını kimseye anlatamadım.. Ünide onlan yüzünden ağlaya ağlaya sunuma.girdim.. Neler nelerrr.. En sonunda hem onlara patladım hem herşeyi aileme anlattım.. En ufak saldrmalarında hemen dişimi gösterdim .. Bıraktılar yakamı. Sessiz kalnca daha çok üzerine gelir. Sen onun kardeşisin öylesine bir insan değilsin haddini bilecek.. Tamam bu zamanda düğün yapmş olmanızı doğru bulmuyorum. Ama düğününüzde bulaşmamış covit ailenize .. Haddini bilsin kafi.Yapmadım aslında. Evden gelin çıkarma, takı gibi birşey yaptık. Kalabalık oynamalı temaslı bir düğün olmadı.
Aramayayim öyle diyorum kendime ama neden yani bir şey yapmadım. Birseyine karışmam. Bir beklentim yok. Sonuçta tek kardeşim. Neden kini var neden ilişkimizi bitirmek istiyor anlayamıyorum. Düşünüyorum yemin ederim asla büyük munakasalara girmedim ağır bir şekilde kalbini kırmadım.
Demem eşime de diyemiyorum. Tuvalette kendi kendime ağlıyorum.
Düğün dediğime bakmayın düğün olmadı aslında takı gibi birşey uzaktan takı atan gitti. Halay oyun müzik yoktu. Ayrıca 1 ay kuluckada kalir mi virus?Sizi anlıyorum kırılmışsınız ama benim de annem babam kardeşimin düğününden sonra covid olsa ben de sert tepki verirdim sanırım. Üstelik zor zamanlarda yanlarında olunca daha çok dolmuştur. Bi süre tepki vermeyin durum yatışsın konuşursunuz tekrar düzeltirsiniz aranızı. Dua edin bi şey olmamış.
Hasta olan anne babanın yanında olmak ve olmamak aynı şey değil. Yanlarında olmalıydınız demiyorum tabiki salgın bu ama kardeşiniz kadar zorlanmamışsınızdır bu süreçte.Düğün dediğime bakmayın düğün olmadı aslında takı gibi birşey uzaktan takı atan gitti. Halay oyun müzik yoktu. Ayrıca 1 ay kuluckada kalir mi virus?
Neyse önemli değil velev ki öyle oldu. Ben erteleyip düğün yapmak istedim ailem istemedi uzatmak yaptık hatta yapmadık. Ama bulasti bende böyle yapardım dediğiniz için soruyorum. Uzakta zaten aile ozleminde olan üzgün tedirgin olan kardeşimize bunları der miydiniz ? Anne baba sadece sizin mi.
Bilmiyorum ben diyemem yüreğim elvernez zaten onun üzüntüsü ona yeter der geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?