Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tipik kk kadını hoş geldin aramızaselam herkese bu ara içim sıkılıyor ya . Durup kendimi düşünmek istiyorum uzun uzun kendimi yazmak istiyorum hayallerimi hedeflerimi isteklerimi . Bunun için bile fırsat bulamıyorum Çok sıkıcı hayatım var galiba
Sizde yazın bende okurumSen yaz bacım biz okuruz , aaaaaah ah![]()
Birde ben 27 yaşındayım ama boyum 1.60 kilo 56 benim herkes çok çocuksu olduğumu söylüyor bunu duymak istemiyorum artık. Bunın önüne nasıl geçebilirim![]()
Sizde yazın bende okurum![]()
Boyun uzamaz kilo olayının da senin istediğine faydası olmazBirde ben 27 yaşındayım ama boyum 1.60 kilo 56 benim herkes çok çocuksu olduğumu söylüyor bunu duymak istemiyorum artık. Bunın önüne nasıl geçebilirim![]()
selam herkese bu ara içim sıkılıyor ya . Durup kendimi düşünmek istiyorum uzun uzun kendimi yazmak istiyorum hayallerimi hedeflerimi isteklerimi . Bunun için bile fırsat bulamıyorum Çok sıkıcı hayatım var galiba
Ne yapsak![]()
Kilo da yardımcı olurum 10 kilo verdim ben 68 i görmüştüm en son şimdi 56-57 arası gidip geliyorYavaş yavaş istediğim şeyleri yapmaya çalışcam ben..
Önce özgüven için kilo vermem gerek mesela, sonrası için şimdilik bir planım yok
Ama kilo canımı sıkan birşey, tek tek canımı sıkan şeylerden kurtulacağım inşaAllah..
Kilo da yardımcı olurum 10 kilo verdim ben 68 i görmüştüm en son şimdi 56-57 arası gidip geliyor
Boyun kısa diye zaarBirde ben 27 yaşındayım ama boyum 1.60 kilo 56 benim herkes çok çocuksu olduğumu söylüyor bunu duymak istemiyorum artık. Bunın önüne nasıl geçebilirim![]()