Senin gibi tatlı bir kirazdan da ne biliyim kötü bir söz çıksın be balım
Senin kalbin kadar güzel istediğin şeyler yola çıkmış geliyorlar çok yakında güzel haberler alacaksın bebeğim
Oyyy cansın yaa allah razı olsun kuzummm, ınş öyle olur hepimiz için seni yirim minnoş kalplim

Olsun balım sağlık işi sonuçta. Kışın tutarsın. İnşallah her şey yolunda gitsin balım kavuşun bu ay minik mucize ile no stres no panik her şey çok güzel olacak inşallah
e kız valla bende ilk duydugumda saşırmıstim valla öyle denmis kalmis adı bıllık heralde balık gibi benzetme mi yapılmış bilemiyorum ama hep gülerim
Haha kız ı ile değil de i ile yazılınca başka ablamlara gidiyi o dehşetü vahşet
Herkes kendinden geçmiş çiçeğimm
Eki Görüntüle 3039846
Ayyy tinnoşummmm abartısız iftardan sonra bu bendim işte

Canımmm geçen gün etiketine dönemedim kusura bakma, çok özledim seni gözükmedin. Nasılsın, hayırlı ramazanlar
Canımmmm hayırlı ramazanlar sosyalim iyiyim şükürler olsun canın sağolsun birtanem vallahi gelen giden cok oluypr ya dede evi olunca kalabaliktan anca ayirt edebiliyorsun kendini ramazanda da sakin olunca şükür girebildim kk ya
Hahahahah her zaman ilkler tahminler doğru oluyor
Şaşırttımm senii üstümde
Ahahah aynen valla hep ilk cevaplarim dogru oldu ama hep ikilemde kalip yanildim
Ayy kubişim
Hu huu herkes nerde bakimm
Uyanamadınız mı sahura
MssPARE
Minnosprenses
Cookiie
Lna16
ASSOSyal
Hayırlı sahurlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…