- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.559
- 548
Ne mutlu kuzunmmmAyy Evet kuzu kendime hep hatırlatıyorum,sen oruclusun ağzından çıkanı kulağın duysun diye bebegim
HahahahahaahahaaaYav ben dicektım Linoşummm
Yokk kuzumm silme aman diyim ban sebebiiiiiSilemiyorum da hahahahaha
HahahahahaaYokk kuzumm silme aman diyim ban sebebiiiii
Aynen canım benim çok onemliNe mutlu kuzunmmmhep böyle olalım inşallah kirazım
Senin gibi tatlı bir kirazdan da ne biliyim kötü bir söz çıksın be balımAynen canım benim çok onemli
Linoşummmm bendeee bendeeeTinnimmm çok seviliyorsunnnn çokk yerimmm seniiii
Ooyyy çok iii kuzumm
Türkiyede değilim deyince bende şakayla karışık diyon sandımBen balkanlardayım kuzum Romanya
Oyyy cansın yaa allah razı olsun kuzummm, ınş öyle olur hepimiz içinSenin gibi tatlı bir kirazdan da ne biliyim kötü bir söz çıksın be balım
Senin kalbin kadar güzel istediğin şeyler yola çıkmış geliyorlar çok yakında güzel haberler alacaksın bebeğim
Canımmm geçen gün etiketine dönemedim kusura bakma, çok özledim seni gözükmedin. Nasılsın, hayırlı ramazanlar
Türkiyede değilim deyince bende şakayla karışık diyon sandımvalla gerci basta doğru anlayıp sonradan acaba ne anlamda dedin diyerek düzeltmistim
Oyyy cansın yaa allah razı olsun kuzummm, ınş öyle olur hepimiz içinseni yirim minnoş kalplim
Hahahahah her zaman ilkler tahminler doğru oluyor
Türkiyede değilim deyince bende şakayla karışık diyon sandımvalla gerci basta doğru anlayıp sonradan acaba ne anlamda dedin diyerek düzeltmistim
Olsun balım sağlık işi sonuçta. Kışın tutarsın. İnşallah her şey yolunda gitsin balım kavuşun bu ay minik mucize ileAyy inşallah kurabiyem
Oruç tutamıyorım ama yaa ilaçlar Saatli
Dedim hocam oruç tutcam iftar gece sahur olarak içsem olur mu dedim tutma biraz Bi düzenini bozma benim üstüme at diyo
Ona üzüldüm ama bu hafta belli olur inşallah hayırlısıyla transfer olsun tutcm
Haha kız ı ile değil de i ile yazılınca başka ablamlara gidiyi oe kız valla bende ilk duydugumda saşırmıstimvalla öyle denmis kalmis adı bıllık heralde balık gibi benzetme mi yapılmış bilemiyorum ama hep gülerim
Ayyy tinnoşummmm abartısız iftardan sonra bu bendim işte
Canımmmm hayırlı ramazanlar sosyalim iyiyim şükürler olsunCanımmm geçen gün etiketine dönemedim kusura bakma, çok özledim seni gözükmedin. Nasılsın, hayırlı ramazanlar
AhahahHahahahah her zaman ilkler tahminler doğru oluyor
Şaşırttımm seniiüstümde
Ayy kubişimOlsun balım sağlık işi sonuçta. Kışın tutarsın. İnşallah her şey yolunda gitsin balım kavuşun bu ay minik mucize ileno stres no panik her şey çok güzel olacak inşallah
Haha kız ı ile değil de i ile yazılınca başka ablamlara gidiyi odehşetü vahşet
Ayyy tinnoşummmm abartısız iftardan sonra bu bendim işte
Hayırlı sahurlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?