- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
amiinnnn sosyalim aminnnn kocccammaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYaaaaaaaaa mucışkomm rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş
yaaaa canımm benimmmm tutarım Allahn izniyleeeKuzuummm sen sağlığına bakk allah görüyorr günah olmazzz kazasını edersin bigün sen şimdi kendin sağlığını ve bebeğinin tutunacığını düşün düzenli içmek cok daha önemliallahımm hayırlısıylaaa senden cok ama çooookk güzel haberler alalımm ne zaman oluyorsun benide etiket et
Olurrr olurrr niye olmasınnn sen orucu düşünme şimdiki tedavini düşün allah tutmayın diyor zaten görüyorda biliyorr ne olduğunu kazasını yaparsın hele bi olda embriyoamiinnnn sosyalim aminnnn kocccammaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaaaa canımm benimmmm tutarım Allahn izniyleee
yeterki sağlıkla kavuşalım sağlıkla tutup ilerlesin kucağımıza bi alalımm allahm olur mu ki
Ayy hadi inşallah Rabbim yüzünü güldürsün mucizemmSanırım bu hafta belli olcak boncuğumm
Sağolun sosyalim iyiki varsınızSen iyi ol canım herşey yolunda olsun da biz buradayız
evet bitanem Rabbim kolaylaştırsın inşallah artıkOlurrr olurrr niye olmasınnn sen orucu düşünme şimdiki tedavini düşün allah tutmayın diyor zaten görüyorda biliyorr ne olduğunu kazasını yaparsın hele bi olda embriyo
amin allah razı olsun canm maveram inşallah güzel olsun herşeyAyy hadi inşallah Rabbim yüzünü güldürsün mucizemm❤❤❤
Sağolun sosyalim iyiki varsınız❤ napiyosun nasıl gidiyor
Aminnn ParemmmmBugün ramazan ayının ikinci günü rabbim bu aya dil uzatmak için pusuda bekleyenlere fırsat vermesin
Bide bunları inançlı olup destekleyenler var ya neyse yaAminnn Paremmmm
Kız hele niye öyle dedinBide bunları inançlı olup destekleyenler var ya neyse ya
Koskocaaaammaaannn aaammmiiiinnnnevet bitanem Rabbim kolaylaştırsın inşallah artık
amin allah razı olsun canm maveram inşallah güzel olsun herşey
Amiiiiinnnnnnnnnnevet bitanem Rabbim kolaylaştırsın inşallah artık
amin allah razı olsun canm maveram inşallah güzel olsun herşey
Boş ver canımKız hele niye öyle dedin
Olucak kuzum olucak rabbim vericek deniyor bizi sınıyor imtihan ediyor yeter ki ümidini kesmeen çok da ne istiyorum biliyo musunuz kızlar
şuraya nickimin altına gebelik takvimi eklemeyi çok isitiyorum
bigün birileri benim gibi çaresiz hisseder ve benim yazdıklarımı görürse doğumdan şu kadar gün geçti diye görüp umut olmayı çok istiyorum
bak onun bile olmuş benim niye olmasın diye içlerine ümit dolsun çok istiyorum
Mucizemmm o kadar bensin kii Allah korusun hep böyle kalacağım diye aklım gidiyor içim daralıyor.en çok da ne istiyorum biliyo musunuz kızlar
şuraya nickimin altına gebelik takvimi eklemeyi çok isitiyorum
bigün birileri benim gibi çaresiz hisseder ve benim yazdıklarımı görürse doğumdan şu kadar gün geçti diye görüp umut olmayı çok istiyorum
bak onun bile olmuş benim niye olmasın diye içlerine ümit dolsun çok istiyorum
Tinnosum tatlım benim rabbim diyor ya geciktiyorsa guzellesiyordur inşallah öyledirMucizemmm o kadar bensin kii Allah korusun hep böyle kalacağım diye aklım gidiyor içim daralıyor.
Hani kalben o kadar istiyorum ki sizlerin ve kendim için kızlar evet hamileyim zamanı buguneymiş beklediğimize değdi demeyi Rabbim bu mübarek zamanlarda bizi beklediklerimize kavuştur hayallerimizi yaşamayı nasip etsiinbazen o gebelik takvimine gidip gelip bakarım
Canımm paremmm öyle güzel hissediyorsun ki bizlerii Allahım senden de razı olsun vesile oluyorsun sayende okuyoruzTinnosum tatlım benim rabbim diyor ya geciktiyorsa guzellesiyordur inşallah öyledir
Inşallah kuzum bitanem müjdeli haberleri alalim inanın dua hazırlarken bile bu konular için hazırlıyorum
Bizim duamızı kabul etmiyorsa mevlam duası kabul olan kullarının dualarının içine katsın inşallah
Aminn bozacımm Allah razı olsunnSelâm kızlar. Komik bı emoji ile selam veremeye gelmiştim. Son yazılanlara gözüm çarptı. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?