- 18 Kasım 2020
- 20.762
- 49.947
- 548
Burdayız uyandık yedik çay içiyoruz ezan bekleniyor
Bugün herkes erkenden uyanmış da biz geç kalmışız gibi hissettimBurdayız uyandık yedik çay içiyoruz ezan bekleniyor
Siz kaçta uyandınızBugün herkes erkenden uyanmış da biz geç kalmışız gibi hissettim
Ay inşallah artık yaOlsun balım sağlık işi sonuçta. Kışın tutarsın. İnşallah her şey yolunda gitsin balım kavuşun bu ay minik mucize ileno stres no panik her şey çok güzel olacak inşallah
Haha kız ı ile değil de i ile yazılınca başka ablamlara gidiyi odehşetü vahşet
Ayyy tinnoşummmm abartısız iftardan sonra bu bendim işte
Bebeğim transfer mı oluyorsun şimdi gördüm mucizemmmmAyy inşallah kurabiyem
Oruç tutamıyorım ama yaa ilaçlar Saatli
Dedim hocam oruç tutcam iftar gece sahur olarak içsem olur mu dedim tutma biraz Bi düzenini bozma benim üstüme at diyo
Ona üzüldüm ama bu hafta belli olur inşallah hayırlısıyla transfer olsun tutcm
Sanırım bu hafta belli olcak boncuğummBebeğim transfer mı oluyorsun şimdi gördüm mucizemmmm
Yaaaa ama bu çok güzel haber mucizem hadi hayırlısı olsun çok ama çok sevindim minnoşummmmSanırım bu hafta belli olcak boncuğumm
Heyyooo çok sevindim mucizkommmBebeğim transfer mı oluyorsun şimdi gördüm mucizemmmm
Hadi bakalım canım benim güzel haberler ile gelSanırım bu hafta belli olcak boncuğumm
Yaaaa ama bu çok güzel haber mucizem hadi hayırlısı olsun çok ama çok sevindim minnoşummmm
Heyyooo çok sevindim mucizkommmHayırlı pozitif haberler almayı bize nasip ett aminn
Ay inşallah artık şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla kavuşuruz birbirimize canlarımHadi bakalım canım benim güzel haberler ile gel
İnşallah balımmAy inşallah artık şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla kavuşuruz birbirimize canlarım
Evet kurbisim son anda yetişmiş olabilirim
Sen iyi ol canım herşey yolunda olsun da biz buradayızCanımmmm hayırlı ramazanlar sosyalim iyiyim şükürler olsuncanın sağolsun birtanem vallahi gelen giden cok oluypr ya dede evi olunca kalabaliktan anca ayirt edebiliyorsun kendini ramazanda da sakin olunca şükür girebildim kk ya
Aayyy allahımmm inşaallahhhhSanırım bu hafta belli olcak boncuğumm
Yaaaaaaaaa mucışkomm rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşSanırım bu hafta belli olcak boncuğumm
Kuzuummm sen sağlığına bakk allah görüyorr günah olmazzz kazasını edersin bigün sen şimdi kendin sağlığını ve bebeğinin tutunacığını düşün düzenli içmek cok daha önemliAyy inşallah kurabiyem
Oruç tutamıyorım ama yaa ilaçlar Saatli
Dedim hocam oruç tutcam iftar gece sahur olarak içsem olur mu dedim tutma biraz Bi düzenini bozma benim üstüme at diyo
Ona üzüldüm ama bu hafta belli olur inşallah hayırlısıyla transfer olsun tutcm
Hele kimsecikler yoktuEvet kurbisim son anda yetişmiş olabilirim
Uyku modHele kimsecikler yoktu
Ben 1 veya 2 den sonra dayanamıyoreeeeHele kimsecikler yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?