İçi kan ağlayan melek anneleri

Oh maşallah canım :) mantıklı aslında .. Görürsün inşallah inançlı olduktan sonra dilimizde dualarımız oldukça Allah basip eder bir gün elbet
elbet eder bı gun dualar gerı cevrılmez de ne zaman kabul olacagını bılemeyız

doktor kontrolün de mı ovulasyon testıyle mı takıp etmıstın canımm
Doktor kontrolü canım 2 kere gittim sadece birincisinde 2 tane yumurtlamışsın demişti 2.kez gittim yumurtam olgunlaşmış çatlamış 24 saat içinde ilişki olsun demişti, hamile kalmıştım ..

Doktor kontrolü canım 2 kere gittim sadece birincisinde 2 tane yumurtlamışsın demişti 2.kez gittim yumurtam olgunlaşmış çatlamış 24 saat içinde ilişki olsun demişti, hamile kalmıştım ..

anladım canım ıns hayırlısı olur sabırsızlıkla bekliyorum pazartesıyı

Aynen canım bende yaptıracağım harmony testi en mantıklısı ikiliyle üçlüye uğraşmaya gerek yok.hemde daha net sonuç veriyor.ha bebeğimizi sağlıklı kucağımıza verecek Allahu Teala biz yalnızca bir kaç hastalığı araştıran bir test yaptıracağız yani tedbir bizden takdir Allah tan inşallah her şey normal gelişir kafamızı bozacak en ufak bir şey yaşamayız inşallah.ya benim merak ettiğim diyelim ki ben dört beş ay adet olmadım korunmayı bırakmayacakmıyım o zaman yani illa ki adet olup bitmesi öi gerekiyor.yani kızımda altı ay adet olmadım ben yani hamile kalmak için adet olma koşulu mu var.

Bence yok ben olsamda olmasam Da Doktor bana rahim in temiz 6 ay Korun dedi bende okadar bekleyemem dedim ozamn 3 ay sonra başla yani ocağın sonun da iş yeri doktorum da 1 ay geçerse yeter dedi.

Sanırım evet canım ilk adeti olmak gerekiyo, doktor bana bugün dedi bu ay bile hamile kalabilirsin ama ilk adetini ol yumurtlaman rahmin kendine gelsin herşey daha kolay olur dedi bence sende ilk adetini bekle ya bide senin 5.5 aylıktı sonuçta ve emzirmiyosunda bide sende dostınex içtin, o hormonları düzenleyici ilaçmış, bence sende bi iki ay içinde adet olursun ..

Bence yok ben olsamda olmasam Da Doktor bana rahim in temiz 6 ay Korun dedi bende okadar bekleyemem dedim ozamn 3 ay sonra başla yani ocağın sonun da iş yeri doktorum da 1 ay geçerse yeter dedi.
Ya banada rahmin temiz herşey iyi ama bekle dedi adetini ol, 1 ay içinde olurum zaten inşallah sonra hemen denicem ..

Bana öyle birşey koşullmadi illa olsa ondan sonra kalırsın Diye Heralde 1.5 aya kadar olurum .
Sen adet olmayı beklemicek misin canım, ya korkuyorum ben yumurtlama olucakmış ama işte o kadar suni sancılar serumlar ilaçlar verdiler kalitesiz yumurta olabilir yani demişti doktor, korkuyorum yine aynı şeyler olursa diye şimdi folik asit bide kan ilacı kullanıyorum ağrı kesici bile içmicem bu 2 ay içinde, vucuttan anca atılır o kadar ilaç zaten, adet olduktan sonra başlicam denemeye zaten yumurta takibi yaptırıcam .. 1 ay var adet olmama beklerim 1 ay anca toparlar vucut zaten

E yani bemde 1.5 ay daha Beklicem işte ondan sonra heralde ilk adet günüm bugün kanama var az az ama bilmiyorum adet mi değilmi

o zaman bende adet Olmayı illa ki bekleyeceğim inşallah beni çok bekletmez adetim yani en yakın zamanda adet olursam inşallah 3 adetten sonra bende başlarım.ama adetim çok geçilirse o zaman stres Olacağım iyice o zaman çok gecikir

Bir ay sonra adet olsam bile yeter benim için benim kanamam bitti artık gelmiyor inşallah çok bekletmez beni.

Eskiye dalıyor gözüm dalmasın da ne yapsın.
Bugün günlerden o gün sanki döndün ayaktasın.
Eskiye dalıyor gözüm dalmasın da ne yapsın.
Bugün günlerden o gün sanki döndün ayaktasın.
Bak güneş batıyor işte bir gün daha yakınız.
Bu yağmur sensin işte ordasın gökyüzünde.
Bak güneş batıyor işte bir gün daha yakınız.
Bu yağmur sensin işte ordasın gökyüzünde.
Aklıma düşüyor yüzün gülümser gibi ayrılışın.
Artık sayılı zaman değil müebbet yalnızlığım.
Aklıma düşüyor yüzün gülümser gibi ayrılışın.
Artık sayılı zaman değil müebbet yalnızlığım.

Bu ara dinlediğim şarkı Zakkum un .. Her dinlediğimde o ayrıntılı ultrasonlardaki yüzü geliyo aklıma ..

Olur olur merak etme sen strese girme yeter herseyin başı stres canim
Doğru söylüyorsun bir kaç gündür ayak parmağım seğiriyordu aklıma tüm nörolojik hastalıklar geldi sonra kızkardeşin ben doğum yaptıktan sonrada aynısı oldu Vücudumun başka yerlerinde de seğirme olmuştu deyince rahatladım.yoksa acaba als belirtisini diye Kafayı yiyecektim ben bu olaydan sonra biraz panik atak oldum ya herseye endişeleniyorum eşim için Çocuğum için kendim için acaba evdeyim çıkamadım bu olaydan sonra diye mi böyle oldum ama evde olmakla ilgisi yok olay sarstı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…