İçi kan ağlayan melek anneleri

Ben internetten indirdim okumaya başladım bile...
Allah kabul etsin canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah ...bende 2. Mens bitsin başlıycam inşallah okumaya . İçin daraldığında inşirah suresini okumanı tavsiye ederim anlamıyla birlikte oku ama bana çok iyi geliyor . Depresyon , sıkıntıya bire birmiş ...

B
O nasıl oluyor canım
Bazı arkadaşlar dua grubu tarzı grup kurmuşlar Facebook ta , kapalı bir grupmuş ordan konuşuyorlarmış ve dua ediyorlarmış vb . Bu sayfayı her ziyaret ettiğimde karşıma gelen gebelik haftası takip proğramı bile benim içimi acıtıyor. Hala gebe birini görmek , gebelik ve ve doğum haberleri beni çok acıtıyor . Ne zaman diner bu acılar , yardımcımız ol Allah ım , sana sığındık ...

Nasıl kurulduğunu bilmiyorum kapalı bşr gurup olması ve başkalarının görmemesi güzel ama dediğim gibi nasıl Yapılıyor bilmiyorum eğer biri gurubu kurar ve davet ederse katılırım canım

Allah sabır versin canım dayanma gücü versin . İlk bebekse ilk gebelikse acı dahada katmerli oluyor . Allah en kısa zamanda tüm melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah ...
Yook ikinci bebekti ilkini de 15+3 de kaybetmistim

sagol canım benım cok gecmıs olsun hemen hemen aynı zmanlarda kaybetmısız kızlarımızı evet kavuşacaktık nasıp olmadı canım rabbım böyle uygun görmüş elden bırsey gelmiyor amın ıns tez zaman da yenıden annelıgı tatmak nasıp olur canım sen neden kaybetmıstın bebegını

Teşekkürler canım sana iyi gelen bana da iyi gelir zaten...

Kızmaz canım vardı zaten ben istemediğim için uzun zaman önce ikimizde kapattık, bu tür birşey için açabilirim tekrar belki olabilir ..
anlıorum senı bende etrafımdakı tanıdıklardan uzaklasmayı cok ıstıyorum bazen cunku tesellı edecez dıye benı daha çok kırıyorlar gercı bende cok hassasım bahane arıyorum kırılmaya ama olsun

anlıorum senı bende etrafımdakı tanıdıklardan uzaklasmayı cok ıstıyorum bazen cunku tesellı edecez dıye benı daha çok kırıyorlar gercı bende cok hassasım bahane arıyorum kırılmaya ama olsun
Aynen bende öyle, o yüzden ben yakınımdakilere açıkça söyledim kimse teselli etmesin diye yinede işte bahane arıyoruz kırılmak için ağlamak için ..

Yok canım ya seni yalnız bırakılmıştım ben merak etme öyle bir gurup olsa bile burada Olacağım hep
Çok sağol canım, insan annesiyle eşiyle bile bazen konuşamadığı şeyleri burda hiç tanımadığı görmediği kişileri kendine sıcak bulup anlatıyo, yani ben öyleyim en azından .. Çok sıcak samimi buluyorum siZleri, ne de olsa acılarımız aynı birbirimizi daha iyi anlıyoruz ..

Yok canım ya seni yalnız bırakılmıştım ben merak etme öyle bir gurup olsa bile burada Olacağım hep
Bugün doktora gittim kontrole ilk defa, rahimin toparlamış yunurtalıkların falanda iyi durumda dedi moral oldu söyledikleri, hemen bebek düşünüyorum dedim, bu ay sadece bekle vucudun normale dönsün iyice adet ol bittikten sonra gel yumurta takibi yaparız öbür ay kontrol altında hamile kalabilirsin dedi .. Allah ın takdiri Tabi ne zaman hamile kalacağımız .. Hamile kalınca zaten hemen 10.haftada harmony testi yaptırıcam başka hiçbişeyle uğraşmicam .. Allah nasip etsin hepimize inşallah o günleri görmeyi sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı ..

haarmony testı ne canım

haarmony testı ne canım
10.haftadan itibaren yapılıyo canım, gelab labratuvar da, amniyosentezin ağrısız sızısız risksiz olanı. Koldan 1 2 tüp kan alınıyo amerika ya yollanıyo orada inceleme yapılıyo bebekte anomali varsa down, trizomi 13-18 gibi rahatsızlıklar 10 gün içinde belli oluyor .. Ben mecburum yaptırmaya trizomi 18 vardı bebeğimde .. Bu gebelikte tekrarlamazmış biliyorum ama yinede yaptırıcam mecbur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…