İçi kan ağlayan melek anneleri

Bizimde anamoli maalesef trizomi 21 Ve kalp , böbrekler gelişememişti . Allah kızımın kardeşlerini sağlıklı hayırlı ömürlü en uygun zamanda nasip eder inşallah . Sabrımızı arttırsın Rabbim , hepimize dayanma gücü versin ...

Ben kullanmıyorum sosyal medya, yalnız bırakmayın beni burda buraya da uğrayın ..
Canım bizi bizden başkası gerçekten anlamıyor , burda birbirimize manen destek oluyoruz , hiç yalnız bırakmayız seni . Daha güzel haberlerimizi paylaşıcaz inşallah . Bi gün güneşin en güzel doğduğu günlerde gelecek , hep kış olmayacak inşallah .iyiki varsınız arkadaşlar ...

Aynen canım Rabbim izin verirse bende inşallah ya prena testi yada Harmony testi yaptıracağım ense kalınlığı 2 li 3 lü offffff kabus gibi geliyor şimdi geriye dönüp bakınca ilk heyecan böyle hüsran olunca sanki yeni bi gebeliğe sevinemicekmişim gibi geliyor çok korkuyorum yine aynı şeyler başıma gelir diye Allah düşmanıma yaşatmasın ...

All
Allah bunları unutacak acı vermesin canım inşallah iyi haberlerini alacağız senin de lütfen ferah tutalım içimizi Allah bize ve eşlerimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin Önceliğimiz bu sonra da sağlıklı bebişler konar göbüşümüze inşallah

Amiiinnn Canımm aminnn İnşallahh hayırlısı olur hakkımızda .Allah hepimize yardım etsin , sabır ve güç versin ...

amın canım benım kızım gelısmedı kalbı delıktı doğunca hemen ölür dedı karnında da ölür dedı ama cok sukur amnıyosentez temız cıktı zor günler gecırdım 3 ay oldu rabbım sabır versın bır daha yasatmasın canım senın ne kadar oldu kaybedelı gecmıs olsun

Bir ay sonra adet olsam bile yeter benim için benim kanamam bitti artık gelmiyor inşallah çok bekletmez beni.

canım merhaba,
40 gun dolmusmuydu senın benım 40 günden tam 36 gun sonra adetım geldı bende cok sabırsızlandım doktora gıdegım gun adet oldum beklemek senı de zorlayabılır ama sıkıntı yapma vücut hazır olunca gelıyor

Saol canım Allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zor bir sınav Allah bizden rahmetini esirgemesin , bize merhamet etsin inşallah . 10 gün sonra 3. Ay bitecek

Aynen canım bende bazen düşünüyorum tamam elbet bi gün yine o güzel haberi sonucu alıcaz ama 10.haftaya gelene kadar içim içimi yicek ve sevinebilicekmiyim acaba hep soru işaretleri olucak kafamda .. 10.hafta biticek güzel sonuç alsak bile beklicem bu defa ayrıntılı ultrason vs. Galiba bebeklerimizi kucağımıza alana kadar içimiz rahat etmicek ..

Yok canım ben doğum yapalı 34 gün oldu daha kırkım dolmadı ama kızıma doğum yaptığımda 6 ay adet olmamıştım da o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…