Canım mevlam sabrını arttırsın inşallah , en hayırlı zamanda Allah bizede hayırlı , ömürlü , sağlıklı evlatlar nasip etsin . Allah yardımcımız olsun ...Yook ikinci bebekti ilkini de 15+3 de kaybetmistim
Evet bencede güzel olur ...Kuralim bence daha samimi oluruz birbirimizi daha iyi anlariz ve destek oluruz bizim gibiler nadir
Bizimde anamoli maalesefsagol canım benım cok gecmıs olsun hemen hemen aynı zmanlarda kaybetmısız kızlarımızı evet kavuşacaktık nasıp olmadı canım rabbım böyle uygun görmüş elden bırsey gelmiyor amın ıns tez zaman da yenıden annelıgı tatmak nasıp olur canım sen neden kaybetmıstın bebegını
Canım bizi bizden başkası gerçekten anlamıyor , burda birbirimize manen destek oluyoruz , hiç yalnız bırakmayız seni . Daha güzel haberlerimizi paylaşıcaz inşallah . Bi gün güneşin en güzel doğduğu günlerde gelecek , hep kış olmayacak inşallah .iyiki varsınız arkadaşlar ...Ben kullanmıyorum sosyal medya, yalnız bırakmayın beni burdaburaya da uğrayın ..
Aynen canım Rabbim izin verirse bende inşallah ya prena testi yada Harmony testi yaptıracağım ense kalınlığı 2 li 3 lü offffff kabus gibi geliyor şimdi geriye dönüp bakıncaBugün doktora gittim kontrole ilk defa, rahimin toparlamış yunurtalıkların falanda iyi durumda dedi moral oldu söyledikleri, hemen bebek düşünüyorum dedim, bu ay sadece bekle vucudun normale dönsün iyice adet ol bittikten sonra gel yumurta takibi yaparız öbür ay kontrol altında hamile kalabilirsin dedi .. Allah ın takdiri Tabi ne zaman hamile kalacağımız .. Hamile kalınca zaten hemen 10.haftada harmony testi yaptırıcam başka hiçbişeyle uğraşmicam .. Allah nasip etsin hepimize inşallah o günleri görmeyi sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı ..
Canım hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel haberler sırayla hepimize gelir , Allah yardımcımız olsun ...anladım canım ıns hayırlısı olur sabırsızlıkla bekliyorum pazartesıyı
Allah bunları unutacak acı vermesin canım inşallah iyi haberlerini alacağız senin de lütfen ferah tutalım içimizi Allah bize ve eşlerimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin Önceliğimiz bu sonra da sağlıklı bebişler konar göbüşümüze inşallahAynen canım Rabbim izin verirse bende inşallah ya prena testi yada Harmony testi yaptıracağım ense kalınlığı 2 li 3 lü offffff kabus gibi geliyor şimdi geriye dönüp bakıncailk heyecan böyle hüsran olunca sanki yeni bi gebeliğe sevinemicekmişim gibi geliyor çok korkuyorum yine aynı şeyler başıma gelir diye Allah düşmanıma yaşatmasın ...
Amiiinnn Canımm aminnn İnşallahh hayırlısı olur hakkımızda .Allah hepimize yardım etsin , sabır ve güç versin ...All
Allah bunları unutacak acı vermesin canım inşallah iyi haberlerini alacağız senin de lütfen ferah tutalım içimizi Allah bize ve eşlerimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin Önceliğimiz bu sonra da sağlıklı bebişler konar göbüşümüze inşallah
Canım hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel haberler sırayla hepimize gelir , Allah yardımcımız olsun ...
Bizimde anamoli maaleseftrizomi 21 Ve kalp , böbrekler gelişememişti . Allah kızımın kardeşlerini sağlıklı hayırlı ömürlü en uygun zamanda nasip eder inşallah . Sabrımızı arttırsın Rabbim , hepimize dayanma gücü versin ...
Bir ay sonra adet olsam bile yeter benim için benim kanamam bitti artık gelmiyor inşallah çok bekletmez beni.
Saol canım Allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zor bir sınavamın canım benım kızım gelısmedı kalbı delıktı doğunca hemen ölür dedı karnında da ölür dedı ama cok sukur amnıyosentez temız cıktı zor günler gecırdım 3 ay oldu rabbım sabır versın bır daha yasatmasın canım senın ne kadar oldu kaybedelı gecmıs olsun
Saol canım Allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zor bir sınavAllah bizden rahmetini esirgemesin , bize merhamet etsin inşallah . 10 gün sonra 3. Ay bitecek
Aynen canım bende bazen düşünüyorum tamam elbet bi gün yine o güzel haberi sonucu alıcaz ama 10.haftaya gelene kadar içim içimi yicek ve sevinebilicekmiyim acaba hep soru işaretleri olucak kafamda .. 10.hafta biticek güzel sonuç alsak bile beklicem bu defa ayrıntılı ultrason vs. Galiba bebeklerimizi kucağımıza alana kadar içimiz rahat etmicek ..Aynen canım Rabbim izin verirse bende inşallah ya prena testi yada Harmony testi yaptıracağım ense kalınlığı 2 li 3 lü offffff kabus gibi geliyor şimdi geriye dönüp bakıncailk heyecan böyle hüsran olunca sanki yeni bi gebeliğe sevinemicekmişim gibi geliyor çok korkuyorum yine aynı şeyler başıma gelir diye Allah düşmanıma yaşatmasın ...
Yok canım ben doğum yapalı 34 gün oldu daha kırkım dolmadı ama kızıma doğum yaptığımda 6 ay adet olmamıştım da o yüzdencanım merhaba,
40 gun dolmusmuydu senın benım 40 günden tam 36 gun sonra adetım geldı bende cok sabırsızlandım doktora gıdegım gun adet oldum beklemek senı de zorlayabılır ama sıkıntı yapma vücut hazır olunca gelıyor
amin diyorum tüm kalbimleCanım mevlam sabrını arttırsın inşallah , en hayırlı zamanda Allah bizede hayırlı , ömürlü , sağlıklı evlatlar nasip etsin . Allah yardımcımız olsun ...
Ben giremedim aramada çıkmıyor....Arkadaşlar ben kapalı bir grup kurdum Facebook ta , adı Umutlu Melek Anneleri .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?