- 17 Aralık 2012
- 361
- 384
- 108
Ben tesadüfen gördüm yazılarımızı gördüm melek anneleri çünkü giremiyordum içim dayanmıyordu yazılanlara bende bir melek annesi olarak yazmak istedim.geçen sene 12 aralıkta verdim yavrumu toprağa temmuzda tekrar hamile kaldım acıları untulmuyor ama hafifliyor.korkuşarım hep var ama rabbime sığınıyorum başka çarem yok.sabır ve zaman herşeyin ilacı ama yeni bir bebek umut oluyor insana çok iyi geliyor.ne olur vazgeçmeyin umut etmekten meleklerimiz elbet gönderecek kardeşlerini bize...
başın saolsun bende suan 4 aylık hamıleyım bebegımın kafasında kist var omurgasında acıklık var ensefalosel denen bı hstalıgı varmıs yavrumun heyet kararıyla alıncak bende kızımı anneannesının koynuna koycam 15 gun ıcınde cok zor ıkı gun once ogrendım perişan bı haldeyım evlat acısı hıc bıseye benzemıyomus rabbım dusmanıma bıle yasatmasın bu acıyıcanım basın sagolsun rabbım bır daha yasatmasın bebegını de sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın allahım bende 3 ay önce verdım kızımı toprağa cok zordu rabbım ıns yenıden nasıp eder
Canım çok zor 20 Kasım'da gebeliğim sonlandı benimde çok zor Allah güç sabır versin inşallah zor ama allah sabrını veriyor.kendine iyi bak allah en kısa zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin inşallahbaşın saolsun bende suan 4 aylık hamıleyım bebegımın kafasında kist var omurgasında acıklık var ensefalosel denen bı hstalıgı varmıs yavrumun heyet kararıyla alıncak bende kızımı anneannesının koynuna koycam 15 gun ıcınde cok zor ıkı gun once ogrendım perişan bı haldeyım evlat acısı hıc bıseye benzemıyomus rabbım dusmanıma bıle yasatmasın bu acıyı
amin canım cumlemıze ıns senınde basın saolsun rabbım evlat acısıyla sınamasınCanım çok zor 20 Kasım'da gebeliğim sonlandı benimde çok zor Allah güç sabır versin inşallah zor ama allah sabrını veriyor.kendine iyi bak allah en kısa zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah
başın saolsun bende suan 4 aylık hamıleyım bebegımın kafasında kist var omurgasında acıklık var ensefalosel denen bı hstalıgı varmıs yavrumun heyet kararıyla alıncak bende kızımı anneannesının koynuna koycam 15 gun ıcınde cok zor ıkı gun once ogrendım perişan bı haldeyım evlat acısı hıc bıseye benzemıyomus rabbım dusmanıma bıle yasatmasın bu acıyı
henuz ne sekılde yapılcagını bılmıyorum ama parcalanmasını ıstemıyorum parca parca cekıp acı cektırmesınler zaten mınıcık kafasında o kıstle cok acı cektıgını bılıyoru hamılelıgım boyunca gecmeyen bas agrılarım oldu bebegımın agrısı oldugunu onun agrısını hıssettıgımı dusunuyorum o yuzden sancıyla normal dogum seklınde alınmasını ıstıyorum rabbım sabır versın sanada senın melegın dahada buyukmus nasıl anlamıyo bu doktorlar bu kadar karnımızda buyutup hayaller kurarken ortaya cıkıyo anlamıyorum ıkı oglumdan sonra kızım olcak dıye cok mutluydum ona ojeler surcektım mınıcık bbek gelınlıklerı alcaktım sac bantları nasıp deılmıs yavruma dusundugum hıc bıseyı yapmakcanım okuyunca cok duygulandım cok gecmıs olsun sagol canım evet cok zor bır durum bende duyduğumda ınanmak ıstemedım 6 aylık olmuştu cunku ona alışmıştım hayallerım vardı kızıma herseyı alacaktım vs hepsı yarım kaldı nasıp olmadı bızde esımın anneannesının koynuna koyduk düşünüyorum bebegım mınıcık kızım orda ne yapar dıye ama elden hıcbırsey gelmiyor rabbım bır daha yasatmasın ıns sana da. kürtaj mı olacaksın sansı ıle normal doğum mu ??
henuz ne sekılde yapılcagını bılmıyorum ama parcalanmasını ıstemıyorum parca parca cekıp acı cektırmesınler zaten mınıcık kafasında o kıstle cok acı cektıgını bılıyoru hamılelıgım boyunca gecmeyen bas agrılarım oldu bebegımın agrısı oldugunu onun agrısını hıssettıgımı dusunuyorum o yuzden sancıyla normal dogum seklınde alınmasını ıstıyorum rabbım sabır versın sanada senın melegın dahada buyukmus nasıl anlamıyo bu doktorlar bu kadar karnımızda buyutup hayaller kurarken ortaya cıkıyo anlamıyorum ıkı oglumdan sonra kızım olcak dıye cok mutluydum ona ojeler surcektım mınıcık bbek gelınlıklerı alcaktım sac bantları nasıp deılmıs yavruma dusundugum hıc bıseyı yapmak
benımde en son gordugum doktor kisti gormeden once bak annesı bebegının parmakları dedı mınıcık parmaklarını gosterdı bana kalbını gosterdı rabbımden sureklı sabır dılıyorum ogullarım normal dogum oldugu ıcın kolay olcanı dusunuyorum ıns rabbım yardımcımız olur ınsallah sabır verır bıze bızım durumumuzda olanlarada amnıosentezlık bı durumu yok benım kızımın omurgasındakı acıklık yuzunden bedensel kafasındakı kıst yuzunden zıhınsel engellı ıyıce ıncelendı kıstın ıcıne akmıs yavrumun beynıanladım canım ne dıyecegımı bılmıyorum cok cok duygulandım suan benım kızım buyuk olduğu ıcın kürtajın bana zarar verecegını soylemıstı doktor bende cok korkuyordum zaten kürtajdan ıns senınde sancı ıle olur korkma daha kolay olur senın doğum kucuk cunku melegın benım bebegımın de beynının bır tarafı gelısmemıstı ve kalbı delıktı doğum yapmadan once amnıyosentez yapıldı cok sukur temız cıktı sende yaptır ıstersen neden kaynaklandığını ogrenırsın bılıyorum cok zor cok ağlıyorum suan dayanamadım benım gözümde gordugum en son kare bebegım parmağını emıyordu o son gorusum oldu dua et bol bol ne güzel ıkı oğlun varmış bu bır sınav rabbım deniyor bızı böyle dusun
benım bebegıme ne olduysa hamıle oldugumu bılmeden cektırdıgım rontgen oldu bobrek tası dusuruyodum hıcte supelenmemıstım kendımden hamıle olabılırım dıye cunku 1,5 sene korunmuyoduk ve kalmıyodum bobrek sancısı yuzunden sanıyodum bulantılarımı kasıktakı agrılarımı meger melegım varmıs o rontgenı cektırdım ve bebegım skaat kaldı ısyan etmıyorum Allaha ama ıcım cok acıyoanladım canım ne dıyecegımı bılmıyorum cok cok duygulandım suan benım kızım buyuk olduğu ıcın kürtajın bana zarar verecegını soylemıstı doktor bende cok korkuyordum zaten kürtajdan ıns senınde sancı ıle olur korkma daha kolay olur senın doğum kucuk cunku melegın benım bebegımın de beynının bır tarafı gelısmemıstı ve kalbı delıktı doğum yapmadan once amnıyosentez yapıldı cok sukur temız cıktı sende yaptır ıstersen neden kaynaklandığını ogrenırsın bılıyorum cok zor cok ağlıyorum suan dayanamadım benım gözümde gordugum en son kare bebegım parmağını emıyordu o son gorusum oldu dua et bol bol ne güzel ıkı oğlun varmış bu bır sınav rabbım deniyor bızı böyle dusun
benım bebegıme ne olduysa hamıle oldugumu bılmeden cektırdıgım rontgen oldu bobrek tası dusuruyodum hıcte supelenmemıstım kendımden hamıle olabılırım dıye cunku 1,5 sene korunmuyoduk ve kalmıyodum bobrek sancısı yuzunden sanıyodum bulantılarımı kasıktakı agrılarımı meger melegım varmıs o rontgenı cektırdım ve bebegım skaat kaldı ısyan etmıyorum Allaha ama ıcım cok acıyo
rabbım meleklerı gorevlendırırken azraıle ınsanların canını almayı emretmıs azraıl senın kulların bana beddua eder demıs ıstememıs gorevı rabbım ben onlara öyle sebepler verırımkı sen akıllarına bıle gelmezsın demıs aynende oyle sebepsız ölen yok ıns sende bıan once saglıklı bı bebege hamıle kalırsın en azından azda olsa acımız hafıfleranlıyorum canım ıste bırseyler sebep oluyo nasıp olmayınca bana da doktor enfeksıyon gecırdın mı dedı bılmıyorum kı grıp olmadım cıddı bı sekılde hastalanmadım bende bılmıyorum olacağı var mıs dıyorum 1 yıllık evlıyım 3 ay once kaybettım kızımı yenıden ıstıyorum rabbım ıns yenıden nasıp eder sende uzulme ıns yenıden hamıle kalırsın yeterkı sağlıklı olsun
Rabbim sabır versin bu karari vermek zorunda olan bir anne olarak size tavsiyem kimseye bu durumu anlatmayin ve kendinize dert edinmeyin olmadi gereken neyse o oluyor ilk aylar yedim bitirdim kendimi hastaliktan başka bisey gelmedi başıma umarim sezeryan olmazsiniz bide oyuzden korunma suresi uzuyor mumkunse universite hastanesinde sonlandirin ve arastirsinlar bebegimde sorun vardi ama genetikmiydi bilmiyoruz doktorun ihmali maalesef simdi tekrar hamileyim ve sanirim cvs yaptiricam genetik bi sorun varmi diye. Sabredin dua edin bu bizim imtihanimiz rabbim bundan büyük aci yaşatmasın insallah.başın saolsun bende suan 4 aylık hamıleyım bebegımın kafasında kist var omurgasında acıklık var ensefalosel denen bı hstalıgı varmıs yavrumun heyet kararıyla alıncak bende kızımı anneannesının koynuna koycam 15 gun ıcınde cok zor ıkı gun once ogrendım perişan bı haldeyım evlat acısı hıc bıseye benzemıyomus rabbım dusmanıma bıle yasatmasın bu acıyı
benımde en son gordugum doktor kisti gormeden once bak annesı bebegının parmakları dedı mınıcık parmaklarını gosterdı bana kalbını gosterdı rabbımden sureklı sabır dılıyorum ogullarım normal dogum oldugu ıcın kolay olcanı dusunuyorum ıns rabbım yardımcımız olur ınsallah sabır verır bıze bızım durumumuzda olanlarada amnıosentezlık bı durumu yok benım kızımın omurgasındakı acıklık yuzunden bedensel kafasındakı kıst yuzunden zıhınsel engellı ıyıce ıncelendı kıstın ıcıne akmıs yavrumun beynı
rabbım meleklerı gorevlendırırken azraıle ınsanların canını almayı emretmıs azraıl senın kulların bana beddua eder demıs ıstememıs gorevı rabbım ben onlara öyle sebepler verırımkı sen akıllarına bıle gelmezsın demıs aynende oyle sebepsız ölen yok ıns sende bıan once saglıklı bı bebege hamıle kalırsın en azından azda olsa acımız hafıfler
amin cok saol ıns bu bebegını sag saglım kucagına alırsın benım bebegımdekı genetık bı sorun deıl hamıle oldugumu bılmedn cektırdıgım rontgen oldu cunku 2 tane saglıklı oglum varRabbim sabır versin bu karari vermek zorunda olan bir anne olarak size tavsiyem kimseye bu durumu anlatmayin ve kendinize dert edinmeyin olmadi gereken neyse o oluyor ilk aylar yedim bitirdim kendimi hastaliktan başka bisey gelmedi başıma umarim sezeryan olmazsiniz bide oyuzden korunma suresi uzuyor mumkunse universite hastanesinde sonlandirin ve arastirsinlar bebegimde sorun vardi ama genetikmiydi bilmiyoruz doktorun ihmali maalesef simdi tekrar hamileyim ve sanirim cvs yaptiricam genetik bi sorun varmi diye. Sabredin dua edin bu bizim imtihanimiz rabbim bundan büyük aci yaşatmasın insallah.
ederım canım cok saolcok doğru canım evet sebepsız ne var kı su dünyada amın canım amın ıns rabbım nasıp eder sende durumundan haberdar edersen sevınırım sımdıden gecmıs olsun canım benımm
normal dogum seklınde alırlarsa zaten korunmayı dusunmuyorum ama sana tavsıyem var eger gebelık dusunuyosan folık asıte doktorunla konus basla canım ben bu bebegımde kullanmadım bu tip anomalılerı ortadan kaldırıyomus bu sefer ben kullanıcamanladım canım allahım sabır versın amın canım ıns sabrımız bol olsun ben ılk kez yasadıgım ıcın doğumu falan cok zordu bırde ters gelmıstı kızım ama bılırsın bu aylarda bas asagı olmuyor mus o yüzden ters geliyor
Sonra acaba dememek için bence amniyosentez yaptırın rontgenden olabilir olmayadabilir ben bisey yaptirmadim diye düşünüyorum ama neden bilemiyorum islem sonrasi kafaniz cok karışıyor pataloji yaptirmak yerine amniyosentez yapılmalı ama dr onemli benim dr sans dedi yasadigima. Insallah herseyi cabuk atlatirsin allah ogullarina uzun saglikli omurler versin tekrar saglikli bir bebek nasip etsin insallah. Insallah bende saglikla alirim kucağıma .amin cok saol ıns bu bebegını sag saglım kucagına alırsın benım bebegımdekı genetık bı sorun deıl hamıle oldugumu bılmedn cektırdıgım rontgen oldu cunku 2 tane saglıklı oglum var
normal dogum seklınde alırlarsa zaten korunmayı dusunmuyorum ama sana tavsıyem var eger gebelık dusunuyosan folık asıte doktorunla konus basla canım ben bu bebegımde kullanmadım bu tip anomalılerı ortadan kaldırıyomus bu sefer ben kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?