ucretı cok fazladır her yerde de yapılmaz herhalde10.haftadan itibaren yapılıyo canım, gelab labratuvar da, amniyosentezin ağrısız sızısız risksiz olanı. Koldan 1 2 tüp kan alınıyo amerika ya yollanıyo orada inceleme yapılıyo bebekte anomali varsa down, trizomi 13-18 gibi rahatsızlıklar 10 gün içinde belli oluyor .. Ben mecburum yaptırmaya trizomi 18 vardı bebeğimde .. Bu gebelikte tekrarlamazmış biliyorum ama yinede yaptırıcam mecbur ..
Valla canım 1600-2000 lira arası bi fiyatı var, ben dünyanın parasını verdim 6 aylık gebeliğimde doktora testine vs. O yüzden bu rakamı da vericem mecbur ..ucretı cok fazladır her yerde de yapılmaz herhalde
İstanbul-Nişantaşında gelab labratuvar da yapılıyo diye biliyorum ben başka nerde var bilmiyorum canımucretı cok fazladır her yerde de yapılmaz herhalde
Bugün doktora gittim kontrole ilk defa, rahimin toparlamış yunurtalıkların falanda iyi durumda dedi moral oldu söyledikleri, hemen bebek düşünüyorum dedim, bu ay sadece bekle vucudun normale dönsün iyice adet ol bittikten sonra gel yumurta takibi yaparız öbür ay kontrol altında hamile kalabilirsin dedi .. Allah ın takdiri Tabi ne zaman hamile kalacağımız .. Hamile kalınca zaten hemen 10.haftada harmony testi yaptırıcam başka hiçbişeyle uğraşmicam .. Allah nasip etsin hepimize inşallah o günleri görmeyi sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı ..
netten baktım bıraz orası cıkıo da ben hamıleyken gıdememkı oralara tuvalete zor kalkıcam ınsallah gerek olmaz oyle bırseyeİstanbul-Nişantaşında gelab labratuvar da yapılıyo diye biliyorum ben başka nerde var bilmiyorum canım
bebek saglıklı olsun kucagına al da 2000 tl bulunmayacak bı para degılValla canım 1600-2000 lira arası bi fiyatı var, ben dünyanın parasını verdim 6 aylık gebeliğimde doktora testine vs. O yüzden bu rakamı da vericem mecbur ..
Hadi inşallah canım ilk güzel haberi senden alırız o zaman inşallah :) sıra sıra hamile haberlerimiz olur inşallahhhh ..merhaba canım cok sevındım doktorun soyledıklerıne bana da aynı seylerı soyledı doktorum pazartesı yumurta takıbı ıcın gıdecegım ıns ıyı sonuçlar alırım
Yok canım buraya gelmene yok aslında iyi bir özel hastane bul görüş doktorlarla senin kanını alıp direk yollayabiliyolar ..netten baktım bıraz orası cıkıo da ben hamıleyken gıdememkı oralara tuvalete zor kalkıcam ınsallah gerek olmaz oyle bırseye
Aynen inşallah dualar ediyorum, adak bile adamayı düşünüyorum valla artık herşeyden korkuyorum ..bebek saglıklı olsun kucagına al da 2000 tl bulunmayacak bı para degıl
bız adadık bile 7 kurban adadım bırı hamıle oldugumda bırı dogdugunda 5i de her sene doğum zamanında kesılecek ınsallah rabbım ızın verır ahh hayırlısıyla gorebılsem o gunlerıAynen inşallah dualar ediyorum, adak bile adamayı düşünüyorum valla artık herşeyden korkuyorum ..
puff yasadıgım yerde bır tane ozel hastane var ona mecburuzYok canım buraya gelmene yok aslında iyi bir özel hastane bul görüş doktorlarla senin kanını alıp direk yollayabiliyolar ..
Hadi inşallah canım ilk güzel haberi senden alırız o zaman inşallah :) sıra sıra hamile haberlerimiz olur inşallahhhh ..
Oh maşallah canım :) mantıklı aslında .. Görürsün inşallah inançlı olduktan sonra dilimizde dualarımız oldukça Allah basip eder bir gün elbetbız adadık bile 7 kurban adadım bırı hamıle oldugumda bırı dogdugunda 5i de her sene doğum zamanında kesılecek ınsallah rabbım ızın verır ahh hayırlısıyla gorebılsem o gunlerı
Nerde yaşıyosun canım, sen bir görüş bence hamile kalınca orayla, hastaneler labratuvarlarla iletişim halinde çünkü ..puff yasadıgım yerde bır tane ozel hastane var ona mecburuz
en iyisi zaten doktor kontrolünde olması, benim geçen hamilelikte 13.günümde yumurtlama olmuştu şimdi Allah a emanet tabi bakalım nasıl olacak ..ıns canım benım amın hepımız sıra sıra verırız haberlerı ıns evde test yaptım ama koyuluğu yakalamadım daha 14. gunum gec yumurtlama mı olacak acaba o bıraz uzdu benı ama doktor ne diyecek bakalım
Bu arada ben hamile kalmayı istediğim ay yumurta takibiyle kalmıştım 13.gün yumurtlamıştımıns canım benım amın hepımız sıra sıra verırız haberlerı ıns evde test yaptım ama koyuluğu yakalamadım daha 14. gunum gec yumurtlama mı olacak acaba o bıraz uzdu benı ama doktor ne diyecek bakalım
En
en iyisi zaten doktor kontrolünde olması, benim geçen hamilelikte 13.günümde yumurtlama olmuştu şimdi Allah a emanet tabi bakalım nasıl olacak ..
Bu arada ben hamile kalmayı istediğim ay yumurta takibiyle kalmıştım 13.gün yumurtlamıştım
tokatta cnm gebelık olunca bı goruseyım benNerde yaşıyosun canım, sen bir görüş bence hamile kalınca orayla, hastaneler labratuvarlarla iletişim halinde çünkü ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?