İçi kan ağlayan melek anneleri

Şu an hala harmony test özel labratuvarlarda yüksek rakamlarda yapılıyo ama ben hastanedeyken bebeğim alınmadan kan aldılar benden kesin sonuç trizomi 18 olduğu için .. Harmony testi Türkiyede de denenmeye başlamış yani çalışmalar yapılıyomuş genetikçi öyle söylemişti, bu çalışma için bize kan verirmisiniz demişti bende verdim yardımcı olma amaçlı ..

ucretı cok fazladır her yerde de yapılmaz herhalde

merhaba canım cok sevındım doktorun soyledıklerıne bana da aynı seylerı soyledı doktorum pazartesı yumurta takıbı ıcın gıdecegım ıns ıyı sonuçlar alırım

İstanbul-Nişantaşında gelab labratuvar da yapılıyo diye biliyorum ben başka nerde var bilmiyorum canım
netten baktım bıraz orası cıkıo da ben hamıleyken gıdememkı oralara tuvalete zor kalkıcam ınsallah gerek olmaz oyle bırseye

Valla canım 1600-2000 lira arası bi fiyatı var, ben dünyanın parasını verdim 6 aylık gebeliğimde doktora testine vs. O yüzden bu rakamı da vericem mecbur ..
bebek saglıklı olsun kucagına al da 2000 tl bulunmayacak bı para degıl

merhaba canım cok sevındım doktorun soyledıklerıne bana da aynı seylerı soyledı doktorum pazartesı yumurta takıbı ıcın gıdecegım ıns ıyı sonuçlar alırım
Hadi inşallah canım ilk güzel haberi senden alırız o zaman inşallah :) sıra sıra hamile haberlerimiz olur inşallahhhh ..

netten baktım bıraz orası cıkıo da ben hamıleyken gıdememkı oralara tuvalete zor kalkıcam ınsallah gerek olmaz oyle bırseye
Yok canım buraya gelmene yok aslında iyi bir özel hastane bul görüş doktorlarla senin kanını alıp direk yollayabiliyolar ..

Aynen inşallah dualar ediyorum, adak bile adamayı düşünüyorum valla artık herşeyden korkuyorum ..
bız adadık bile 7 kurban adadım bırı hamıle oldugumda bırı dogdugunda 5i de her sene doğum zamanında kesılecek ınsallah rabbım ızın verır ahh hayırlısıyla gorebılsem o gunlerı

Hadi inşallah canım ilk güzel haberi senden alırız o zaman inşallah :) sıra sıra hamile haberlerimiz olur inşallahhhh ..

ıns canım benım amın hepımız sıra sıra verırız haberlerı ıns evde test yaptım ama koyuluğu yakalamadım daha 14. gunum gec yumurtlama mı olacak acaba o bıraz uzdu benı ama doktor ne diyecek bakalım

bız adadık bile 7 kurban adadım bırı hamıle oldugumda bırı dogdugunda 5i de her sene doğum zamanında kesılecek ınsallah rabbım ızın verır ahh hayırlısıyla gorebılsem o gunlerı
Oh maşallah canım :) mantıklı aslında .. Görürsün inşallah inançlı olduktan sonra dilimizde dualarımız oldukça Allah basip eder bir gün elbet

En
en iyisi zaten doktor kontrolünde olması, benim geçen hamilelikte 13.günümde yumurtlama olmuştu şimdi Allah a emanet tabi bakalım nasıl olacak ..

Bu arada ben hamile kalmayı istediğim ay yumurta takibiyle kalmıştım 13.gün yumurtlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…