amin canım cok saol rabbım bı daha yasatmasın evlat acısı kımseye bebegımı parcalamasınlar amnıosentez yapsınlar dha ıyı o zaman doktoruma salı gunu gıtcem o zaman konusurum onunlaSonra acaba dememek için bence amniyosentez yaptırın rontgenden olabilir olmayadabilir ben bisey yaptirmadim diye düşünüyorum ama neden bilemiyorum islem sonrasi kafaniz cok karışıyor pataloji yaptirmak yerine amniyosentez yapılmalı ama dr onemli benim dr sans dedi yasadigima. Insallah herseyi cabuk atlatirsin allah ogullarina uzun saglikli omurler versin tekrar saglikli bir bebek nasip etsin insallah. Insallah bende saglikla alirim kucağıma .
ıns tez zmaanda kalırsında saglıklı bı bebege acın azda olsa hafıfler canım20 gundur ıcıyorum canım bende okumuştum o yüzden başladım lohusalıktan bır ay sonra adet oldum yarın bı doktora gıdecegım ıns kontrole hamıle kalmayı cok ıstıyorum yenıden
ıns tez zmaanda kalırsında saglıklı bı bebege acın azda olsa hafıfler canım
aynen oyle oluyo canım 1.5 sene once bı bebegımı kaybettım onun acısını 1,5 sene atlatamamıstım bu bebegıme hamıle kaldıgımda hafıflemıstı bıraz yenı bı bebek geldıgınde acı hafıflıo ama kayıp yaşadıgımız ıcın ıcımızde hep endişe olcakıns canım ıns zaten suan bana en ıyı gelecek yenıden hamıle olmak oyle düşünüyorum bılmıyorum
aynen oyle oluyo canım 1.5 sene once bı bebegımı kaybettım onun acısını 1,5 sene atlatamamıstım bu bebegıme hamıle kaldıgımda hafıflemıstı bıraz yenı bı bebek geldıgınde acı hafıflıo ama kayıp yaşadıgımız ıcın ıcımızde hep endişe olcak
ne kadarda olsa yıne ıcımızde bı sancı gırse acabamı sorusu olcak tabıkı verende alanda Allah ama cocuklarımızı saglıkla kucagımıza alana kadar endişelerımız gecmıycekhaklısın canım ama bırsey olacak mı dıye düşünmek de bızı yıpratacak veren allah alan allah deyıp teslım olacağız dua edecegız ben başka care bulamıyorum
ne kadarda olsa yıne ıcımızde bı sancı gırse acabamı sorusu olcak tabıkı verende alanda Allah ama cocuklarımızı saglıkla kucagımıza alana kadar endişelerımız gecmıycek
amin inş canım ıns en yakın zamanda saglıklı bebeklere hamıle kalırızda azda olsa kalbımızdekı acı hafıflerevet canım geçer mı hıc rabbım bı daha yasatmasın sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı endıselerde onların guluslerıyle kaybolacak ıns
amin inş canım ıns en yakın zamanda saglıklı bebeklere hamıle kalırızda azda olsa kalbımızdekı acı hafıfler
Canım tekrar denermisin ? Niye olmadı acaba ? Eyrana da bulamamış ama tekrar dene istersen .Ben giremedim aramada çıkmıyor....
canım tekrar denermisin ? Fadikcan da bulamamış tekrar bi deneyin bakalım bu sefer olacak mı ?Ya ben facede umutlu melek anneleri yazdım çıkmadı birşey
Ahhhh inşallah görebiliriz o güzel günleri , Allah sağlıkla tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah ... Umut etmek , dua etmekten başka çaremiz yok , Rabbim hepimize yardım etsin inşallah ...Aynen canım bende bazen düşünüyorum tamam elbet bi gün yine o güzel haberi sonucu alıcaz ama 10.haftaya gelene kadar içim içimi yicek ve sevinebilicekmiyim acaba hep soru işaretleri olucak kafamda .. 10.hafta biticek güzel sonuç alsak bile beklicem bu defa ayrıntılı ultrason vs. Galiba bebeklerimizi kucağımıza alana kadar içimiz rahat etmicek ..
Allah sağ salim yavruna kavuştursun canım , çok geçmiş olsun , Allah daha büyük acılarla sınamasın , bu acımızı unutturacak daha büyük acılar yaşatmasın Rabbim . İnşallah bu acılarımız hafifler bi gün bizede bahar gelir , yüzümüz güler . O kadar çok seveceğim , öpeceğim koklayacağım ki yavrumu Allah nasip eder inşallah bigün bizede bu mutluluğu...Ben tesadüfen gördüm yazılarımızı gördüm melek anneleri çünkü giremiyordum içim dayanmıyordu yazılanlara bende bir melek annesi olarak yazmak istedim.geçen sene 12 aralıkta verdim yavrumu toprağa temmuzda tekrar hamile kaldım acıları untulmuyor ama hafifliyor.korkuşarım hep var ama rabbime sığınıyorum başka çarem yok.sabır ve zaman herşeyin ilacı ama yeni bir bebek umut oluyor insana çok iyi geliyor.ne olur vazgeçmeyin umut etmekten meleklerimiz elbet gönderecek kardeşlerini bize...
Canım benim çok üzüldüm , çok geçmiş olsun . Bende meleğimi 3 ay oluyor babasının doyamadığı 7 yaşında kaybettiği dedesinin yanına verdim . Dedesi oğullarına doyamamış torununu yanında istedi demekkibaşın saolsun bende suan 4 aylık hamıleyım bebegımın kafasında kist var omurgasında acıklık var ensefalosel denen bı hstalıgı varmıs yavrumun heyet kararıyla alıncak bende kızımı anneannesının koynuna koycam 15 gun ıcınde cok zor ıkı gun once ogrendım perişan bı haldeyım evlat acısı hıc bıseye benzemıyomus rabbım dusmanıma bıle yasatmasın bu acıyı
amin canım cumlemıze ıns başın saolsun senınde rabbım evlat acısı vermesın kımseyeCanım benim çok üzüldüm , çok geçmiş olsun . Bende meleğimi 3 ay oluyor babasının doyamadığı 7 yaşında kaybettiği dedesinin yanına verdim . Dedesi oğullarına doyamamış torununu yanında istedi demekkiAllah sabrını arttırsın , dayanma gücü versin ...
selam canım doktordan geldım malesef benım doktorumda onayladı bebegımın hastalıgını fakulteye gıttım normalde fakultede 1 aydan aşşa randevu alınmazken raporu gorur gormez 2 gun sonraya randevu verdıler pazartesı gunude heyet toplanıyomus heyetten cıkcak kararla kızımı alcaklarıns canım ıns zaten suan bana en ıyı gelecek yenıden hamıle olmak oyle düşünüyorum bılmıyorum
Allah büyük sabırlar versin canım çok zor bir durum .. Burda böyle şeyler okuyunca daha çok üzülüyorum dua ediyorum Aalh ım başka kimseye yaşatma artık bu acıları diye .. Acılarımız aynı malesef keşke olmasaydı ama oldu elden gelen birşey yok sadece sabır dilemekten başka ..selam canım doktordan geldım malesef benım doktorumda onayladı bebegımın hastalıgını fakulteye gıttım normalde fakultede 1 aydan aşşa randevu alınmazken raporu gorur gormez 2 gun sonraya randevu verdıler pazartesı gunude heyet toplanıyomus heyetten cıkcak kararla kızımı alcaklar
amin canım senınde başın saolsun ıns kımse yasamaz bu acıları senın bebegının neyı vardıAllah büyük sabırlar versin canım çok zor bir durum .. Burda böyle şeyler okuyunca daha çok üzülüyorum dua ediyorum Aalh ım başka kimseye yaşatma artık bu acıları diye .. Acılarımız aynı malesef keşke olmasaydı ama oldu elden gelen birşey yok sadece sabır dilemekten başka ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?