İçi kan ağlayan melek anneleri

amin canım cok saol rabbım bı daha yasatmasın evlat acısı kımseye bebegımı parcalamasınlar amnıosentez yapsınlar dha ıyı o zaman doktoruma salı gunu gıtcem o zaman konusurum onunla

20 gundur ıcıyorum canım bende okumuştum o yüzden başladım lohusalıktan bır ay sonra adet oldum yarın bı doktora gıdecegım ıns kontrole hamıle kalmayı cok ıstıyorum yenıden
ıns tez zmaanda kalırsında saglıklı bı bebege acın azda olsa hafıfler canım

ıns canım ıns zaten suan bana en ıyı gelecek yenıden hamıle olmak oyle düşünüyorum bılmıyorum
aynen oyle oluyo canım 1.5 sene once bı bebegımı kaybettım onun acısını 1,5 sene atlatamamıstım bu bebegıme hamıle kaldıgımda hafıflemıstı bıraz yenı bı bebek geldıgınde acı hafıflıo ama kayıp yaşadıgımız ıcın ıcımızde hep endişe olcak

haklısın canım ama bırsey olacak mı dıye düşünmek de bızı yıpratacak veren allah alan allah deyıp teslım olacağız dua edecegız ben başka care bulamıyorum

haklısın canım ama bırsey olacak mı dıye düşünmek de bızı yıpratacak veren allah alan allah deyıp teslım olacağız dua edecegız ben başka care bulamıyorum
ne kadarda olsa yıne ıcımızde bı sancı gırse acabamı sorusu olcak tabıkı verende alanda Allah ama cocuklarımızı saglıkla kucagımıza alana kadar endişelerımız gecmıycek

ne kadarda olsa yıne ıcımızde bı sancı gırse acabamı sorusu olcak tabıkı verende alanda Allah ama cocuklarımızı saglıkla kucagımıza alana kadar endişelerımız gecmıycek

evet canım geçer mı hıc rabbım bı daha yasatmasın sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı endıselerde onların guluslerıyle kaybolacak ıns

evet canım geçer mı hıc rabbım bı daha yasatmasın sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı endıselerde onların guluslerıyle kaybolacak ıns
amin inş canım ıns en yakın zamanda saglıklı bebeklere hamıle kalırızda azda olsa kalbımızdekı acı hafıfler

Ahhhh inşallah görebiliriz o güzel günleri , Allah sağlıkla tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah ... Umut etmek , dua etmekten başka çaremiz yok , Rabbim hepimize yardım etsin inşallah ...

Allah sağ salim yavruna kavuştursun canım , çok geçmiş olsun , Allah daha büyük acılarla sınamasın , bu acımızı unutturacak daha büyük acılar yaşatmasın Rabbim . İnşallah bu acılarımız hafifler bi gün bizede bahar gelir , yüzümüz güler . O kadar çok seveceğim , öpeceğim koklayacağım ki yavrumu Allah nasip eder inşallah bigün bizede bu mutluluğu...

Canım benim çok üzüldüm , çok geçmiş olsun . Bende meleğimi 3 ay oluyor babasının doyamadığı 7 yaşında kaybettiği dedesinin yanına verdim . Dedesi oğullarına doyamamış torununu yanında istedi demekki Allah sabrını arttırsın , dayanma gücü versin ...

amin canım cumlemıze ıns başın saolsun senınde rabbım evlat acısı vermesın kımseye

ıns canım ıns zaten suan bana en ıyı gelecek yenıden hamıle olmak oyle düşünüyorum bılmıyorum
selam canım doktordan geldım malesef benım doktorumda onayladı bebegımın hastalıgını fakulteye gıttım normalde fakultede 1 aydan aşşa randevu alınmazken raporu gorur gormez 2 gun sonraya randevu verdıler pazartesı gunude heyet toplanıyomus heyetten cıkcak kararla kızımı alcaklar

Allah büyük sabırlar versin canım çok zor bir durum .. Burda böyle şeyler okuyunca daha çok üzülüyorum dua ediyorum Aalh ım başka kimseye yaşatma artık bu acıları diye .. Acılarımız aynı malesef keşke olmasaydı ama oldu elden gelen birşey yok sadece sabır dilemekten başka ..

amin canım senınde başın saolsun ıns kımse yasamaz bu acıları senın bebegının neyı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…