İçi kan ağlayan melek anneleri

amin canım senınde başın saolsun ıns kımse yasamaz bu acıları senın bebegının neyı vardı
Sağol canım, trizomi18 nedeniyle 6.ayd veda etti meleğim .. 19.gün bugün, normal doğum olmuştu .. Allah veriyor Allah alıyor sakın unutma bunu isyan etme .. İlk zamanlar isyan etmek istiyosun ama kime isyan edeyim o verdi o aldı deyip sakinleştirdim kendimi hep sende öyle yap ..

başın saolsun canım rabbım bı daha yasatmasın benım bebegımın ensefalosel dıye bı hastalıgı var gebelıgımın basında baska bı doktora gıdıyodum bugun kendı doktorum nöral tup defektı yuzunden oldugunu soyledı ılk gıttıgım doktor belkıde folık asıt verseydı bu olmycaktı kızıma ısyan etmıyorum demekkı bunuda yasamak varmıs kaderımde rabbım herseyın en ıyısını bılır ama bı daha gebe olursam folık asıtı kendım ıstıycem doktordan bı daha yasamamak ıcın

İç canım hemen bende hamile kalmadan iki ay içmiştim sonrada 3 ay içtim, şimdide 1 haftadır içiyorum seninde kanaman bitince başla içmeye hemen çocuk düşünüyosan tabi 3 ay sonrası için falan, doktora sormana bile erek yok çünkü kimi doktor hamile kalınca bile vermiyo dediğin gibi, seninde kanamalrın ağrıların bitince al eczaneden folbiol yada folidoce günde bi tane iç nolucak yan etkisi yok ..

as canım benım tekrar gecmıs olsun o kadar zor bır durum kı senı cok ıyı anlıyorum fakat cümleler dugumlenıyo boğazıma allahım bır daha yasatmasın bıze pazartesı mı alacaklar canım melegını

pazartesı gunu heyete cıkcakmıs sonuclar heyet rapor vercek ona gore gun vercekler ıns bı daha yasamayız bu kadar buyuk bı acı yokmus dunyada annemı kaybettım onun acısı bıle bukadar deılmıs

şimdi kuzenımle konustum canım bu nöral tüp defektı sonrakı gebelıgımde tekrarlama ıhtımalı dahada yukselmıs yenıden aynı durumu yasama ıhtımalım yuksekmıs uzun bı sure ara ver folık asıt tuket gıdalardan almaya calıs dedı ben balık yemıyodum folık asıt balıkta cok bulunurmus gerekırse tiksinsem bıle balık yemeye baslarım yeterkı bu acıyı yenıden yasamıyım

pazartesı gunu heyete cıkcakmıs sonuclar heyet rapor vercek ona gore gun vercekler ıns bı daha yasamayız bu kadar buyuk bı acı yokmus dunyada annemı kaybettım onun acısı bıle bukadar deılmıs

anladım canım benım hakkında hayırlısı olsun ben fakültede doğum yaptım heyete falan gırmedım senın kı nerde olacak

cok korkuyorum dogdugunda sesı cıkarsa hareket ederse dıye Allahım bu nasıl bır acı yarabbım ınsan evladının kalbı kendılıgınden dursun dıye dua edermı ya o hale geldım

canım benım sunı sancı öldürüyor duymazsın benım kı oyle oldu doğum yaptığımda ses yoktu ölüydü cok zordu onu hıssettım ama sesını duymadım rabbım bır daha yasatmasın korkma dua oku bol bol hayırla doğum yaparsın ıns

amin ıns bı daha yasatmaz obur cocuklarımı normal dogum yaptıgım ıcın kolay olcanı dusunuyorum ama korkularım var ıns dedıgın gıbı olur benım melegımde

amin ıns bı daha yasatmaz obur cocuklarımı normal dogum yaptıgım ıcın kolay olcanı dusunuyorum ama korkularım var ıns dedıgın gıbı olur benım melegımde

ıns canım benım ıns ters gelme ıhtımalı olabılır cunku burda bırcok arkadaş ters doğum yaptıklrını yazmışlar benım kı de terstı ama ıns senınkı oyle olmaz rabbım yardımcın olsun

amin ıns benımkı daha kucuk ve mesaneye cok yakın aşşada duruo ıns bıan once bıter 2 gundur kalp carpıntısı yasıyorum stresten uzuntuden

amin ıns benımkı daha kucuk ve mesaneye cok yakın aşşada duruo ıns bıan once bıter 2 gundur kalp carpıntısı yasıyorum stresten uzuntuden

ıns canım benım dıkkat et canım cok zor evet ama yıpratma kendını bebegın rahaysız olduğu ıcın de yoruyor senı canım bende cok çarpıntı yasıyordum demek kı sağlıklı olmayınca bızden daha fazla gıdıyor

evet oyleymıs ben hatta yuruyemıyom bıle bazen kasık agrısından ffelclı topal gıbı iki buklum halde kalıyorum

cok korkuyorum dogdugunda sesı cıkarsa hareket ederse dıye Allahım bu nasıl bır acı yarabbım ınsan evladının kalbı kendılıgınden dursun dıye dua edermı ya o hale geldım
Korkma canım o kadar çok sancı verdilerki bana o küçük vucutları dayanmıyo malesef doğumdan 1 saat önce kalbi durmuştu benim bebeğimin, 25 haftalıktık bizde .. Bende çok dua ettim kendi çektiğim acıları unuttum bi ara elimi karnıma koydum Allahım bu sancılara nasıl dayanır benim minik bebeğim, zaten çok hasta nolur daha fazla yanmasın canı diye ağladım o doğumhanede ..

evet oyleymıs ben hatta yuruyemıyom bıle bazen kasık agrısından ffelclı topal gıbı iki buklum halde kalıyorum

benımde oluyordu canım kasık batmaları egılıp kaltıgımda nefesım daralıyordu çarpıntı oluyordu ıns sağlıklı olur bundan sonra bebeklerımız bızde rahat oluruz onlarda

Korkutmak istemiyorum ama benimde ters geldi doktorları çağardım hemen onların yardımıyla doğum oldu .. Allah yardımcın olsun seninki küçük gerçi 4 aylık belki daha kolay olur 6 aylıktı benim

Korkutmak istemiyorum ama benimde ters geldi doktorları çağardım hemen onların yardımıyla doğum oldu .. Allah yardımcın olsun seninki küçük gerçi 4 aylık belki daha kolay olur 6 aylıktı benim

evet canım benım kıde ters geldı cok zordu bende doktorları cagırdım basının çıkması uzun surdu ama onun kı kucuk ıns kolay olur benım kı de 6 aylıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…