benımkı daha 17 haftalık inş cekmez benımde yavrum bıde oyle dogup yasayanlar var ondan korkuomKorkma canım o kadar çok sancı verdilerki bana o küçük vucutları dayanmıyo malesef doğumdan 1 saat önce kalbi durmuştu benim bebeğimin, 25 haftalıktık bizde .. Bende çok dua ettim kendi çektiğim acıları unuttum bi ara elimi karnıma koydum Allahım bu sancılara nasıl dayanır benim minik bebeğim, zaten çok hasta nolur daha fazla yanmasın canı diye ağladım o doğumhanede ..
amin ınsallah canım rabbım kımseye yasatmasın bu acıyıbenımde oluyordu canım kasık batmaları egılıp kaltıgımda nefesım daralıyordu çarpıntı oluyordu ıns sağlıklı olur bundan sonra bebeklerımız bızde rahat oluruz onlarda
rabbı sabır versın ben daha once 2 cocugumuda normal dogum yaptıgım ıcın kolay olcanı dusunuyorum ıns dusundugum gıbı olurKorkutmak istemiyorum ama benimde ters geldi doktorları çağardım hemen onların yardımıyla doğum oldu .. Allah yardımcın olsun seninki küçük gerçi 4 aylık belki daha kolay olur 6 aylıktı benim
Korkma canım küçük seninki daha benimkine de yaşar belki yaşarsa kuveZe alıcaz dediler ama dedim ya o sancıya dayanamıyolar zaten minik kalpleri duruyo ..benımkı daha 17 haftalık inş cekmez benımde yavrum bıde oyle dogup yasayanlar var ondan korkuom
Canım çok zor Allah sabır vErsin.ben 20 Kasım'da operasyon geçirdim sezeryan oldum ben sancılanmamıştım olması çok azdı suni Sancı verildikten 10 saat sonra sezeryan oldum.sezeryanı spiral istedim ben kendimdeydim aslında ama bana bir iğne yapacak oldular nedir o dedim sadece sakinleştirici gözlerin açık olacak ama Çakır keyif gibi olacaksın dedi palavra.tamam gözüm açıktı ama doktorum ameliyathaneden gidene kadar hiç bir şey duymadım bilincim yerine geldiğinde Gözlerim açıktı bir noktaya bakıyordum bitti mi dedim bitti dediler ki Kızın biri benimle sohbet ederek dikti beni.bebeğim yaşıyormuşuz dedim yok doğarken ölüyorlar zaten yaşayamazlar dediler.ben yukarı çıkar çıkmaz eşim yoğun Bakım ünitesine gitti küçük bir küveze koymuşlar eşim görmek isteyince.eşime sordum tabi ki de yaşamıyordu dedi.sonra zaten sanırım morga koydular çünkü sezeryan olunca bir gece hastanede kaldık ertesi gün çıkarken Aldı eşimin Arkadaşı o kendi Arabasına koymuş ben hiç görmedim.lütfen acını yaşa ama yıpratma kendini Ağla mesela Sıkma boşalt içini,ben çok sıktım kendimi annemin yanında hiç ağlamadım eşim üÜlmesin diye elimden geleni yapsamda onun yanında Ağladım ama kendimi çok sıktım o kadar çok telefon geldi ki Konuşmak istemeyip meşgale attığım kişiler bile üst üste üç kez Israrla aradılar hiç kimseye ağlamadım telefonda hiç nübir şey yokmuş gibi konuştum.ama sonra sinşrselmi spiral anesteziden mi bilmiyorum vücudumda en çok ayak parmağımda zaman zaman seyirmeler oluyor ki çok sinirimi bozuyor bu durum.yani en az hasarla çıkmalıyız ki bu durumdan diğer gebeliğimize ruhen ve vücudun hazır olalım.rabbı sabır versın ben daha once 2 cocugumuda normal dogum yaptıgım ıcın kolay olcanı dusunuyorum ıns dusundugum gıbı olur
başın saolsun rabbım bı daha yasatmasın bu acıyı sureklı mılletın benı oyalamaya calısması bıle canımı sıkar halde bi eşimin yanında bıde yanlızken aglıyorm aslında bebek hala ıcımde oldugu ıcın bu kadar acı cekıyorum cunku kasıldıgı zaman canının acıdıgını bılıyorum ıns bıan once hayırlısıyla bıterde melegım acı cekmekten kurtulurCanım çok zor Allah sabır vErsin.ben 20 Kasım'da operasyon geçirdim sezeryan oldum ben sancılanmamıştım olması çok azdı suni Sancı verildikten 10 saat sonra sezeryan oldum.sezeryanı spiral istedim ben kendimdeydim aslında ama bana bir iğne yapacak oldular nedir o dedim sadece sakinleştirici gözlerin açık olacak ama Çakır keyif gibi olacaksın dedi palavra.tamam gözüm açıktı ama doktorum ameliyathaneden gidene kadar hiç bir şey duymadım bilincim yerine geldiğinde Gözlerim açıktı bir noktaya bakıyordum bitti mi dedim bitti dediler ki Kızın biri benimle sohbet ederek dikti beni.bebeğim yaşıyormuşuz dedim yok doğarken ölüyorlar zaten yaşayamazlar dediler.ben yukarı çıkar çıkmaz eşim yoğun Bakım ünitesine gitti küçük bir küveze koymuşlar eşim görmek isteyince.eşime sordum tabi ki de yaşamıyordu dedi.sonra zaten sanırım morga koydular çünkü sezeryan olunca bir gece hastanede kaldık ertesi gün çıkarken Aldı eşimin Arkadaşı o kendi Arabasına koymuş ben hiç görmedim.lütfen acını yaşa ama yıpratma kendini Ağla mesela Sıkma boşalt içini,ben çok sıktım kendimi annemin yanında hiç ağlamadım eşim üÜlmesin diye elimden geleni yapsamda onun yanında Ağladım ama kendimi çok sıktım o kadar çok telefon geldi ki Konuşmak istemeyip meşgale attığım kişiler bile üst üste üç kez Israrla aradılar hiç kimseye ağlamadım telefonda hiç nübir şey yokmuş gibi konuştum.ama sonra sinşrselmi spiral anesteziden mi bilmiyorum vücudumda en çok ayak parmağımda zaman zaman seyirmeler oluyor ki çok sinirimi bozuyor bu durum.yani en az hasarla çıkmalıyız ki bu durumdan diğer gebeliğimize ruhen ve vücudun hazır olalım.
Offfff içim acıdıselam canım doktordan geldım malesef benım doktorumda onayladı bebegımın hastalıgını fakulteye gıttım normalde fakultede 1 aydan aşşa randevu alınmazken raporu gorur gormez 2 gun sonraya randevu verdıler pazartesı gunude heyet toplanıyomus heyetten cıkcak kararla kızımı alcaklar
Ben beceremedim bu grup kurma işini galibagrubu bende bulamadım kızlar
sözün bittiği yercok korkuyorum dogdugunda sesı cıkarsa hareket ederse dıye Allahım bu nasıl bır acı yarabbım ınsan evladının kalbı kendılıgınden dursun dıye dua edermı ya o hale geldım
Çok geçmiş olsun. Öncelikle kendini folik asit için üzme. ben 2010 yılında ikizlerime hamile kaldım. Planlı bir hamilelikti. Hamilelik öncesi 4 ay folik asit içim. Ancak 15. Haftada ikizlerden birinde nöral tüp defekti fark edildi. 16. Haftada heyet raporu ile sonlandırıldı. Çok şükür diğerinde bir şey yoktu şimdi 4 yaşında bir kızım var. Bana da herkse folik asit içmedin mi dedi. Daha doktorumun isteği ile genetik test yaptırdım. Bende MTFHFR1298 Polimorfizmi-Homozigot mutant mışım. Bu durum maalesef nöral tüp defektine neden olabiliyormuş. Folik asiti dönüşümü olmuyormuş galiba.şimdi kuzenımle konustum canım bu nöral tüp defektı sonrakı gebelıgımde tekrarlama ıhtımalı dahada yukselmıs yenıden aynı durumu yasama ıhtımalım yuksekmıs uzun bı sure ara ver folık asıt tuket gıdalardan almaya calıs dedı ben balık yemıyodum folık asıt balıkta cok bulunurmus gerekırse tiksinsem bıle balık yemeye baslarım yeterkı bu acıyı yenıden yasamıyım
Allah razı olsun canım dualarınıza gercekten ıhtıyacım var ya vucudum kendını dılendırıyo bebek alındıgı zamanki yıkıma yada kafayı yedım arada aglamalarım oluyo ama onun harıcınde cok ıyıyım herseye guluyorumOfffff içim acıdıçok üzüldüm , başımdan geçenleri tekrar yaşadım sanki . Rabbim yardımcın olsun , güç kuvvet versin . Birbirimize destek için buradayız arkadaşım , dualarım seninle...
Allah kaybettıgın bebegın ıcın sabır kızın ve karnındakı melegıne saglık uzun omur versın ınsallah rabbım bı daha yasatmasın acısını genetıkse bı daha bebek yapmaya cesaretım olcanı sanmıyorumÇok geçmiş olsun. Öncelikle kendini folik asit için üzme. ben 2010 yılında ikizlerime hamile kaldım. Planlı bir hamilelikti. Hamilelik öncesi 4 ay folik asit içim. Ancak 15. Haftada ikizlerden birinde nöral tüp defekti fark edildi. 16. Haftada heyet raporu ile sonlandırıldı. Çok şükür diğerinde bir şey yoktu şimdi 4 yaşında bir kızım var. Bana da herkse folik asit içmedin mi dedi. Daha doktorumun isteği ile genetik test yaptırdım. Bende MTFHFR1298 Polimorfizmi-Homozigot mutant mışım. Bu durum maalesef nöral tüp defektine neden olabiliyormuş. Folik asiti dönüşümü olmuyormuş galiba.
Şimdi yeniden hamileyim şu an için bir sorun yok gözüküyor. Omur kapanmış. Pazartesi amniyo senteze gireceğim her şey o zaman netleşecek. Çok şükür iki sağlıklı çocuğun var. Kanında ki folik asit miktarına baktır.
Allah sabır versin. Konuşmak istediğini bir şey olursa bana özelden mesaj at yardımcı olmak isterim.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım , Allah aklımıza mukayyet olsun , yardım etsin . Bak hemen toparlanman için sebeplerin var çok şükür 2 tane evladın var , eşin var , seni seven dostların akrabaların var. Allah'ın izniyle biran önce iileşirsin inşallah arkadaşım. Çok zor zamanlar , Allahım kendi sabrından versin , yardım etsin inşallah ...Allah razı olsun canım dualarınıza gercekten ıhtıyacım var ya vucudum kendını dılendırıyo bebek alındıgı zamanki yıkıma yada kafayı yedım arada aglamalarım oluyo ama onun harıcınde cok ıyıyım herseye guluyorum
amin canım ınsallah şeyı merak ettım dogum gerceklersınce yatırcaklarmı hastanede hemen taburcu edıyolarmıSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım , Allah aklımıza mukayyet olsun , yardım etsin . Bak hemen toparlanman için sebeplerin var çok şükür 2 tane evladın var , eşin var , seni seven dostların akrabaların var. Allah'ın izniyle biran önce iileşirsin inşallah arkadaşım. Çok zor zamanlar , Allahım kendi sabrından versin , yardım etsin inşallah ...
Canım benim ilk gebeliğimdi ve normal doğum yaptım . 2 gün suni sancı verdiler 2. Gün oldu doğum . Doğumu yaptıktan sonra 2-3 saat daha kaldım ve taburcu oldum eve geldim.1 gece kaldım ama o da ilk gün doğum olmadığı içindi. Allah ım yardım etsin , inşallah kolay olur senin canım 2 normal doğumun varmış önceden , muhtemelen benden daha kolay olur canım . Dualarım hep seninle olacak sende bol bol dua et canım elimizden başka hiçbirşey gelmiyor maalesefamin canım ınsallah şeyı merak ettım dogum gerceklersınce yatırcaklarmı hastanede hemen taburcu edıyolarmı
Offffffff canımmm içim acıdı , içim kanadı yeniden. Öyle düşünme nolur , artık onlar melek oldu . Allah hepimize güç kuvvet sabır versin merhamet etsin bize . Aklımıza mukayyet etsin inşallah . ...Ya kasılma nedir bilmiyorum.suni sancıyı bende aldım ameliyathaneye sedye ile gittim ve orada beni sedyesi Onbeş dakika beklettiler o bekleme süresinde karnımdaki örtü resmen hareket etti ve örtüyü kaldırıp baktığımda bebeğimin mideme kadar çıktığını ve resmen bir küçük top var içimde etimi yukarı kaldırdı daha 23 haftalık olduğu için biliyorum ki karnımı böyle sivri bir şekilde çıkarmak için karnımın Şekil değiştirmesi için sekiz aylık olması gerekiyor bu küçüklükteyken böyle bir hareket yapmaz bir bebek elimi üstüne koydum yusyuvarlak bir çıkıntı orada toplandı bir süre sonra sağ tarafa geçti sivrildi bir süre sonra sol tarafa çıktı sivrildi.bir de bebeğimi biliyorum ki çok aşağıdadır tüm hareketleri aşağıda hissediyordum ben.aklıma ilk gelen bebeğim yukarı doğru kaçacak yer arıyordu sanki anlarımı acaba dedim.allahım çok zor gerçekten Allah sabrını veriyor yoksa düşündükçe irdeledikte işin içinden çıkamıyorsun.bu dönemi atlatım sayılır fiziken ağrılarım yok artık şimdi bu bekleme süresinde artık kendimi oyalamam Lazım bir şeylerle uğraşmam Lazım.sizce Bebeğimin o haraketleri kasılmamıydı.peki kasılma sırasında bebeğin acı çektiğini nereden biliyorsunuz yani normal doğum sırasında da kasılma oluyormuş bebekler o kasılma sonucunda acı çekiyorsa nasıl sağlıklı bir şekilde doğuyorlar
Allah rzı olsun canım dualarını kabul etsın ınsallahCanım benim ilk gebeliğimdi ve normal doğum yaptım . 2 gün suni sancı verdiler 2. Gün oldu doğum . Doğumu yaptıktan sonra 2-3 saat daha kaldım ve taburcu oldum eve geldim.1 gece kaldım ama o da ilk gün doğum olmadığı içindi. Allah ım yardım etsin , inşallah kolay olur senin canım 2 normal doğumun varmış önceden , muhtemelen benden daha kolay olur canım . Dualarım hep seninle olacak sende bol bol dua et canım elimizden başka hiçbirşey gelmiyor maalesef
Amin canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin ...Allah rzı olsun canım dualarını kabul etsın ınsallah
amin yarın gıdıyorum fakulteye bı bölum var adını unuttum p ıle baslıyodu orda muayne olcam ıns bıan once bıterde kızım daha cok acı cekmezAmin canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?