Âmin canım âminOffffffff canımmm içim acıdı , içim kanadı yeniden. Öyle düşünme nolur , artık onlar melek oldu . Allah hepimize güç kuvvet sabır versin merhamet etsin bize . Aklımıza mukayyet etsin inşallah . ...
Perinatoloji dir canım, bende nefret ettim o bölümden bir daha gitmek istemiyorum ama mecburuz artık bizler bir sonraki gebeliklerimizi oradaki doktorların takip etmesi gerekeckmiş ..amin yarın gıdıyorum fakulteye bı bölum var adını unuttum p ıle baslıyodu orda muayne olcam ıns bıan once bıterde kızım daha cok acı cekmez
aa gercektenmı :S bak bunu ılk defa duydum Allah oralara dusurmesınPerinatoloji dir canım, bende nefret ettim o bölümden bir daha gitmek istemiyorum ama mecburuz artık bizler bir sonraki gebeliklerimizi oradaki doktorların takip etmesi gerekeckmiş ..
Valla ben özele gideceğim daha önce bahsetmiştim ya hastaneye bağlı çalışmıyor tamamen özel ve çok övgü alan bir doktor ayrıca perinetologa gitmeyeceğim ama 10. Haftadan sonra harmony test yaptıracağım daha ne yapayım ki ve Allah'a havale edeceğim sonrada Detaylı içinde yine bu dolarda ki doktora gideceğim oğlumun tüm hastalıklarımı gören doktor.Rahman ve Rahim olan Allah'ım aynı acıları tekrar Yaşatma yücebrabbim sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almamı nasip etsin.rabbim sizinde hiç bir sorunla karşılaşmaksızın en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahPerinatoloji dir canım, bende nefret ettim o bölümden bir daha gitmek istemiyorum ama mecburuz artık bizler bir sonraki gebeliklerimizi oradaki doktorların takip etmesi gerekeckmiş ..
amin canım ınsValla ben özele gideceğim daha önce bahsetmiştim ya hastaneye bağlı çalışmıyor tamamen özel ve çok övgü alan bir doktor ayrıca perinetologa gitmeyeceğim ama 10. Haftadan sonra harmony test yaptıracağım daha ne yapayım ki ve Allah'a havale edeceğim sonrada Detaylı içinde yine bu dolarda ki doktora gideceğim oğlumun tüm hastalıklarımı gören doktor.Rahman ve Rahim olan Allah'ım aynı acıları tekrar Yaşatma yücebrabbim sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almamı nasip etsin.rabbim sizinde hiç bir sorunla karşılaşmaksızın en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Aynen canım benim planımda o yönde özel bi doktora gidicem gidiyorum şu an ama perinatolojiye de gidicem aynı zamanda kesinlikle çünkü artık beni tanıdılar zaten geçmişimide biliyolar artık bu saatten sonra korkuyla yaklaşıyorum doktorlara ..Valla ben özele gideceğim daha önce bahsetmiştim ya hastaneye bağlı çalışmıyor tamamen özel ve çok övgü alan bir doktor ayrıca perinetologa gitmeyeceğim ama 10. Haftadan sonra harmony test yaptıracağım daha ne yapayım ki ve Allah'a havale edeceğim sonrada Detaylı içinde yine bu dolarda ki doktora gideceğim oğlumun tüm hastalıklarımı gören doktor.Rahman ve Rahim olan Allah'ım aynı acıları tekrar Yaşatma yücebrabbim sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almamı nasip etsin.rabbim sizinde hiç bir sorunla karşılaşmaksızın en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Evet canım bundan sonraki gebeliklerinde riskli sayılıyosun dedi bana doktor, risk olmasa bile ölü doğum geçmişin her zaman karşına çıkacak ve gebeliğini perinatologların takip etmesi gerekli dedi öyle yapıcam ben mecburen kimseye güvenemem artık en azından perinatologlar işlerini en iyi şekilde yapıyolar ..aa gercektenmı :S bak bunu ılk defa duydum Allah oralara dusurmesın
canım gıttım fakulteye folık asıt eksıklıgındenmıs bu hastalık pazartesı gunu rapor cıkcak carsamba gunu kendı doktoruma gıdıp kızıma veda etcem 3 ay yuksek doz folık asıt kullancakmısım sımdı netten bakarken aşerdıgım seylerın ıcınde hep folık asıt oldugunu gordum demekkı ınsanlar cınsıyete gore deıl eksıklıge gore aş erıyolarmısEvet canım bundan sonraki gebeliklerinde riskli sayılıyosun dedi bana doktor, risk olmasa bile ölü doğum geçmişin her zaman karşına çıkacak ve gebeliğini perinatologların takip etmesi gerekli dedi öyle yapıcam ben mecburen kimseye güvenemem artık en azından perinatologlar işlerini en iyi şekilde yapıyolar ..
canım doktor esyalarınla gelırsın dedı ama sormadım o moral bozukluguyla ne gerekcek yanıma alımEvet canım bundan sonraki gebeliklerinde riskli sayılıyosun dedi bana doktor, risk olmasa bile ölü doğum geçmişin her zaman karşına çıkacak ve gebeliğini perinatologların takip etmesi gerekli dedi öyle yapıcam ben mecburen kimseye güvenemem artık en azından perinatologlar işlerini en iyi şekilde yapıyolar ..
Rabbim yardımcımız olsun arkadaşım , Allah hepimize yardımcı olsun inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde yavrularımıza kavuşuruz bir gün ,umut etmekten , sabretmekten , dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor elimizden . Allahım hakkımızda en hayırlısını nasip etsin hepimize ... Çok çok sabır diliyorum sanakızlar bebekte genetik sıkıntı olması bir sonrakinin de böyle olacağını göstermiyor benim ilk bebeğim genetiğe gitti normal çıktı ikincisi de gitti ama bu bebekte ense kalındı 13.haftasında kalbi durdu gittiğim bir dr bana ne dedi biliyor musunuz bunu aldırırsın bir dahaki normal olur sanki kesin hastalıklıymış gibi bebek konuşmalar ne kadar iğrenç ve bunu acıbademdeki bir doktor söyledi bana ya benim psikolojim zaten çökmüş söylenenlere bakın kendi gitti bebeğim cvs yapılacağı gün öğrendik ki kalbi durmuş kendi dr um hayırlısı böyleymiş dedi eminimki öyle tabi belki cvs yi yaptırsaydım ve kalbi dursaydı kendimi suçlayacaktım ben yaptım diye 1,5 yıldır istiyoruz 3.sü için cesaretimi toplamam lazım sizlere de çok geçmiş olsun tek umudum hamile kalabiliyo olmam rabbim hepimize yardım etsin
ela selam bişey sorcam bugun doktora sormayı unuttum carsamba gunu kızımı alcaklar normal dogum seklınde alıncakmıs yanında esyanı getır dedı ne lazım sormayı unuttum ne goturcem yanımdaRabbim yardımcımız olsun arkadaşım , Allah hepimize yardımcı olsun inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde yavrularımıza kavuşuruz bir gün ,umut etmekten , sabretmekten , dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor elimizden . Allahım hakkımızda en hayırlısını nasip etsin hepimize ... Çok çok sabır diliyorum sana
Canım iç çamaşırı , ped (gece uzun) , pijama çorap başkada aklıma bişey gelmiyorcanım doktor esyalarınla gelırsın dedı ama sormadım o moral bozukluguyla ne gerekcek yanıma alım
amin canım saol bebegım ıcın hayatla bagdaşmıyo dedıler dogsa bıle oksıjenı aldıgı anda ölurmus karnımda ölme ıhtımalıde yuksekmıs o sekılde olursa sezeryanla almak zorunda kalırlarmıs bıde bebek kucuk oldugu ıcın dogarken ıcımde parcalanma ıhtımalı varmıs cok korkuyorumCanım iç çamaşırı , ped (gece uzun) , pijama çorap başkada aklıma bişey gelmiyorAllah yardımcın olsun ...
Allah ın izniyle kolay bir doğumun olur inşallah canım ,Allah ım yardım etsin , sana ve hepimize sabır versin inşallah . Çaresizlik çok zor , Allah bizi bu şekilde sınıyor canım , inşallah minik meleğin ve sen çok acılar çekmezsiniz. Dualarım seninle , Allahım yar ve yardımcın olsun . Bol bol inşirah suresini oku canım , anlamı çok güzel insanın içini rahatlatıyor.amin canım saol bebegım ıcın hayatla bagdaşmıyo dedıler dogsa bıle oksıjenı aldıgı anda ölurmus karnımda ölme ıhtımalıde yuksekmıs o sekılde olursa sezeryanla almak zorunda kalırlarmıs bıde bebek kucuk oldugu ıcın dogarken ıcımde parcalanma ıhtımalı varmıs cok korkuyorum
amin canım cok saol Allah razı olsun ben acı cekmeye razıyım mlegım cekmesın yeterkıAllah ın izniyle kolay bir doğumun olur inşallah canım ,Allah ım yardım etsin , sana ve hepimize sabır versin inşallah . Çaresizlik çok zor , Allah bizi bu şekilde sınıyor canım , inşallah minik meleğin ve sen çok acılar çekmezsiniz. Dualarım seninle , Allahım yar ve yardımcın olsun . Bol bol inşirah suresini oku canım , anlamı çok güzel insanın içini rahatlatıyor.
başın saolsun rabbım bı daha yasatmasın bu acıyı sureklı mılletın benı oyalamaya calısması bıle canımı sıkar halde bi eşimin yanında bıde yanlızken aglıyorm aslında bebek hala ıcımde oldugu ıcın bu kadar acı cekıyorum cunku kasıldıgı zaman canının acıdıgını bılıyorum ıns bıan once hayırlısıyla bıterde melegım acı cekmekten kurtulur[/QUOT
evet isminizi yollayın ela sizi kaydettim ancak o kaydedebilir ;-)Face deki gruba katılmak isteyen arkadaşlar face deki kullanıcı isminizi bana özelden msj atarsanız sizi o şekilde gruba davet edebilirim . Fadikcan la öyle yaptık .
Benimde şekerim düşüktü hep, aşermeye başlayınca hep tatlı istedim yedim doktorda vücudun tatlı istiyo eksik olduğu demişticanım gıttım fakulteye folık asıt eksıklıgındenmıs bu hastalık pazartesı gunu rapor cıkcak carsamba gunu kendı doktoruma gıdıp kızıma veda etcem 3 ay yuksek doz folık asıt kullancakmısım sımdı netten bakarken aşerdıgım seylerın ıcınde hep folık asıt oldugunu gordum demekkı ınsanlar cınsıyete gore deıl eksıklıge gore aş erıyolarmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?