Kimle gidiceksin canım, yanında birileri bulunsun mutlaka gece bile gerekebilir yani bişeyler benim eşim annem falan kalmıştı hem moral oluyorlr, iç çamaşırı al canım 3 4 tane en az, gecelik al uzun pamuklu 2 takım vardı benim, alt üst pijama takımı almıştım ben 2 takım, terlik al yanına sancılar gelince bol bol yürüceksin o hastane koridorunda, ben götürdüğüm herşeyi kirletmiştim yani sürekli değiltirdim üstümü sıkıntıdan 2 gün kalmıştım bide doğum esnasında iki geceliğimde mahvoldu aşırı suyum varmış benim 3 kere gelmişti .. Sen yinede tedbirli ol yani diş fırçanı diş macunu koyabilirsin çantana bi tane sabun koyabilirsin, ıslak mendil, peçete, kolonya, telefonun şarj aleti .. Aklıma gelince yazarım yinecanım doktor esyalarınla gelırsın dedı ama sormadım o moral bozukluguyla ne gerekcek yanıma alım
saol canım dedıklerını ayarlamaya baslıyım ben sımdıdenCanım çorap patik falan, benim sancılar sıklaşınca ne çorap vardı ne bişey gerçi çünkü doğum yaklaşınca ateş basıyo ateşin yükseliyo biraz aklında olsun ..doğumdan sonra ama hemen kalın kalın çoraplar giy ve ilk bi hafta 10 gün çok dikkat et sakın üşütme hep karnın ağrır, karnını sar göğsünüde sararlar zaten hastane sütün gelicek 1 gün sonra..
zaten gelcek kımsem yok canım kayınvalıdem felclı kayın pederım ona bakıyo benım zaten annem babam yok bıtek esım olcak yanımdaElifeva, bide canım sizin aile yapınızı bilmiyorum ama bizimkiler düşkünler böyle kötü günlerde bile hastaneye gitme merakları var yani geçmiş olsuna bide sonra eve gelmeye, benim aklımda olsaydı hem annemlerin hem eşimin ailesine söylerdim kimse gelmesin diye, çünkü kimisi moral değil iyice moralini bozup sinirlerini bozabiliyor neden böyle olduki diye saçma saçma sorular sorup, bence söyle ne hastaneye ne eve gelmesinler bi süre ..
Anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah uzun sürmez çok kalmazsın hastanede ..zaten gelcek kımsem yok canım kayınvalıdem felclı kayın pederım ona bakıyo benım zaten annem babam yok bıtek esım olcak yanımda
inşallah canım ıns sorunsuz bıterAnladım canım Allah yardımcın olsun inşallah uzun sürmez çok kalmazsın hastanede ..
Ne zaman hastaneye yatıyorsun caNI'minşallah canım ıns sorunsuz bıter
pazartesı gunu heyet raporu cıkcak carsamba gunu raporla baska hastaneye gıtcem canım kendı doktorumaNe zaman hastaneye yatıyorsun caNI'm
Kimle gidiceksin canım, yanında birileri bulunsun mutlaka gece bile gerekebilir yani bişeyler benim eşim annem falan kalmıştı hem moral oluyorlr, iç çamaşırı al canım 3 4 tane en az, gecelik al uzun pamuklu 2 takım vardı benim, alt üst pijama takımı almıştım ben 2 takım, terlik al yanına sancılar gelince bol bol yürüceksin o hastane koridorunda, ben götürdüğüm herşeyi kirletmiştim yani sürekli değiltirdim üstümü sıkıntıdan 2 gün kalmıştım bide doğum esnasında iki geceliğimde mahvoldu aşırı suyum varmış benim 3 kere gelmişti .. Sen yinede tedbirli ol yani diş fırçanı diş macunu koyabilirsin çantana bi tane sabun koyabilirsin, ıslak mendil, peçete, kolonya, telefonun şarj aleti .. Aklıma gelince yazarım yine
Ah canım benimBugün kızımın rehberlik öğretmeniyle randevum vardı okula gittim öğretmeni dedi ki herkesin en çok sevdiği şeylerin resmini çizmesini söylemiş sonra toplayacağım resimleri Demiş işte çocuklar park çizmiş kimi araba çizmiş kimi çiçek böcek. Benim kızımın çizdiği resmi önüme koydu babasını çizmiş beni çizmiş kendini çizmIl ve Kardeşini çizmiş Yanlarına ÖĞRETMEN isimleri Yazmış baba anne Eylül naz Kardeşinin adı belli mi Demiş öğretmEn emir ayaz Demiş öğretmeni emir ayaz Yazmış kundakta çizmiş Kardeşini Görünce Boğaz'ım düğümlendi tarihine baktım Kasım'ın 10 Unda yapmış.ben detaylıya Kasım 14 te girdim o gün öğrendik Kasım 20 de de kaybettim bebeğimi.nerden bilsin kuzum 10 gün sonra Kardeşini kaybedeceğini Allah yardımcımız olsun
Ya bende toparlandım da bugün bunla karşılaşınca körü oldum.birde kızıma ilk söylediğimde videoyu çekmiştim o videoyu izleyenin gözü dolardı kızım oturduğu koltuktan havalara sıçramıştı çılgına dönmüştü hala o video duruyor silemiyorumda tekrar iLemem mümkün değil en iyisi silmek Kızımın asla o videoyu görmemesi gerekiyor zaten ya ben bu kayıpta meleğime üzüldüğüm kadar kızım adında üzüldüm.ilk anlattığımda anne babam bana annen hamile üzme demiştin ben üzdüğüm için mi öldü kardeşim dedi.sonra bize dedi ki siz hep beni çok sevdini onu sevmiyordunuz kardeşimde ölmeye karar verdi dedi şimdi merde bebek görse içine Düşüyor KARDEŞ sevgisi çok fazla Rabbim kızıma sağlıklı sıhhatli hayırlı afiyetle bir KARDEŞ nasip etle diyorum senin duaların için de çok teşekkür ederim.rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir bebek kucağına versin inşallah zaten beklemene gerekte yok inşallah en kısa zamanda en hayırlı zamanda hamile kalırsınAh canım benimnasıl da çok istemiş kardeşini başka çocuk olsa kıskançlık krizlerine girerdi istemezdi bile belki, nasıl zor onun için bu durum bu yaşında kardeşinin ölüm acısıyla karşı karşıya kaldı .. Allah hep güldürsün o minik kızının yüzünü, erkek kardeş nasip etsin Allah ona, sanada hayırlı bir evlat .. Canım artık üzülme sende ben atlatıyorum galiba acımı içimde yaşıyorum yani ağlama krizlerim falan bitti hep güçlü olucam güçlü olmalıyım diye konuşuyorum kendimi, kendi kendimi sakinleştirip avutuyorum yani .. Sende kızın için toplamalısın kendini en yakın zamanda ..
Bencede sil canım o videoyu, inşallah tekrar kardeşi alunca yine alırsınız videoya ya. Amin dualarımızı kabul etsin Allah ım ..Ya bende toparlandım da bugün bunla karşılaşınca körü oldum.birde kızıma ilk söylediğimde videoyu çekmiştim o videoyu izleyenin gözü dolardı kızım oturduğu koltuktan havalara sıçramıştı çılgına dönmüştü hala o video duruyor silemiyorumda tekrar iLemem mümkün değil en iyisi silmek Kızımın asla o videoyu görmemesi gerekiyor zaten ya ben bu kayıpta meleğime üzüldüğüm kadar kızım adında üzüldüm.ilk anlattığımda anne babam bana annen hamile üzme demiştin ben üzdüğüm için mi öldü kardeşim dedi.sonra bize dedi ki siz hep beni çok sevdini onu sevmiyordunuz kardeşimde ölmeye karar verdi dedi şimdi merde bebek görse içine Düşüyor KARDEŞ sevgisi çok fazla Rabbim kızıma sağlıklı sıhhatli hayırlı afiyetle bir KARDEŞ nasip etle diyorum senin duaların için de çok teşekkür ederim.rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir bebek kucağına versin inşallah zaten beklemene gerekte yok inşallah en kısa zamanda en hayırlı zamanda hamile kalırsın
Ay canım ya ben hep keşke bir çocuğum olsa ona sarılır avunurdum diye ağlıyorum ama her durumun bir zorluğu var kiyamam ben ona[/QUOTE]Eyrana, post: 38414227, member: 618238"]Ya bende toparlandım da bugün bunla karşılaşınca körü oldum.birde kızıma ilk söylediğimde videoyu çekmiştim o videoyu izleyenin gözü dolardı kızım oturduğu koltuktan havalara sıçramıştı çılgına dönmüştü hala o video duruyor silemiyorumda tekrar iLemem mümkün değil en iyisi silmek Kızımın asla o videoyu görmemesi gerekiyor zaten ya ben bu kayıpta meleğime üzüldüğüm kadar kızım adında üzüldüm.ilk anlattığımda anne babam bana annen hamile üzme demiştin ben üzdüğüm için mi öldü kardeşim dedi.sonra bize dedi ki siz hep beni çok sevdini onu sevmiyordunuz kardeşimde ölmeye karar verdi dedi şimdi merde bebek görse içine Düşüyor KARDEŞ sevgisi çok fazla Rabbim kızıma sağlıklı sıhhatli hayırlı afiyetle bir KARDEŞ nasip etle diyorum senin duaların için de çok teşekkür ederim.rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir bebek kucağına versin inşallah zaten beklemene gerekte yok inşallah en kısa zamanda en hayırlı zamanda hamile kalırsın
Canım bende yalnız olsaydık daha kolay atlatırdık diye düşünmüştüm ilk başta Allah yokluğunu vermesin iyi ki bar o ayrı bir konu ama dediğim gibi biz ilk gece hastanede yavrumuza kaybetmenin Acısını bir tarafa bıraktık eşimle kızımız etlül naza nasıl söyleyeceğiz diye prova yaptık eşim hep dik durdu bana çok yardımcı oldu Karşımda hiç ağlamadı hep sıktı kendini.sonra eve döndük dedm ki ben söylerim çünkü eşim sürekli prova yaptığı için anladım buna gücü yoktu bebeğimize bakmış sevmiş okşamış onu sonra yıkandı kefenlendi ve defnettiniz ben söylerim dedim eşimi içeri almadım kızımla yalnız kaldık durumu anlattım çok ağladı o Yazdığım şeyleri söyledi işte bana kendini suçladı bizi suçladı sonra odadan çıktım eşim kapıda bizi dinlemiş elinde bir peçete gözleri kan çanağına dönmüş gerçekten KARDEŞ delisi bir çocuğa bu durumu anlatmak hepsinden zordu birde düşünsene ağlamadan söylemeye çalışıyorsun çok önemli değilmiş gibi yapmak zorundasın yeniden olacak felan diye geçiştirmeye çalışıyorsun ağlarken sıkı solo sarıldım kızıma ama kendimi o kadar çok kastım ki bu işi yaparken o gece dikişlerinin ağrısından sabaha kadar yaramadım yattığım yerde hiç kımıldamadığım halde kavruldu yaram çok zordu Allah'ım bir daha yaşatmasın[/QUOTE]Ay canım ya ben hep keşke bir çocuğum olsa ona sarılır avunurdum diye ağlıyorum ama her durumun bir zorluğu var kiyamam ben ona
zaten gelcek kımsem yok canım kayınvalıdem felclı kayın pederım ona bakıyo benım zaten annem babam yok bıtek esım olcak yanımda
Allah sabır ve güç versin doğumdan sonra sütün gelecek sakın sağma sırt üstü yat ve göğüslerini sağa sola öne arkaya sallaki sütün göğüste birikmesin ve dağılsın ıslak ve soğuk bez koy göğüslerine ki süt çekilsin Hayat bize neler öğretti maalesef[/QUO
benim sütüm 4 günde geldi ilk günler üzüntüden kesildi sanmıştım
bende bugunden berı onu arastırıyorum netten bı cevap bulamamıstım goguslerımde sızlama var dogum gerceklesınce sutum gelcekmı dıye merak edıyodum inşallah gelmez o aktıkca yavruma ıcıremedım dıye kahrolurum sanırm 3 gun kaldı kızımla vedalasmaya rabbımden sabır dılıyorum ama olmuyo senınde başın saolsun rabbım bı daha yasatmasınAllah sabır ve güç versin doğumdan sonra sütün gelecek sakın sağma sırt üstü yat ve göğüslerini sağa sola öne arkaya sallaki sütün göğüste birikmesin ve dağılsın ıslak ve soğuk bez koy göğüslerine ki süt çekilsin Hayat bize neler öğretti maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?