İçi kan ağlayan melek anneleri

Gelir canım sütün, benim 2.gün gelmeye başladı napsam geçmedi sıkı sıkı sardım soğuk tuttum olmadı aktıkça kahroldum çok aktı benim günlerce ve hep daha fazla akmaya devam etti dayanamadım acile gidip ilaç yazdırdım DOSTINEX diye bi ilaç 2 gün içtim hemen kesildi seninde aklında bulunsun ..

saol canım gelırse bende ıstıyım benım dogumlarımda aşırı sutum gelıyo normalde ama bunda gelıp gelmıycenı bılmıyorum

amin canım sağol büyük ihtimal sütün gelecek benimki 4 gün sonra geldi ilk günler üzüntüden kesildi sanmıştım ama maalesef ki geldi 22 gün oldu bi sıktım ki halada süt var sana bi ilaç verecekler onu iç yinede süt geliyo dediğim gibi bol bol salla göğüslerini soğuk bezi de koy ki geri çekilsin ben hiç sağmadım ama kendiliğinden biraz aktı dişini sık normal doğurmaya çalış sezeryan olunca kötü bekleme süresi var Allah bidaha kimseye yaşatmasın ama hakkında azalıyor onun için elinden geleni yap ve normal doğur (canını tehlikeye atmadan)

nasıpse normal dogum seklınde olcak canım 2 oglum var normal dogumla cok zorlancamı dusunmuyorum ama yınede Allah bılır

Benim de ikisi sezeryan bende suni Sancı için ilaç aldım ama kontrole gelen ebe baktı rahim çok sert çok zor açılır üç dört günü bulabilir diyince evde bşr kızım var okula giden bir gece idare ettik hadi daha fazla açıklama yapmadan olmazdı ben zaten 35 yaşındayım daha önceki de sezeryan normal doğum yapmadığım için ebenin dediği doğru olabilir o Yüzden bende iyi seEryan olsun dedim.birde küçük değil ki yani 23 haftalıktı 13 haftalık felan olsa beklerdim belki ama bu nerdeyse 9 aylık bir bebek doğurmak gibi olabilir diye korktum

banada hem devlette ki hemde özeldeki hemen sezeyan dedi ben ölü olanı her türlü acıya katlanıp doğurmak istedim rahim duvarına zarar verirsin diyince sustum

banada hem devlette ki hemde özeldeki hemen sezeyan dedi ben ölü olanı her türlü acıya katlanıp doğurmak istedim rahim duvarına zarar verirsin diyince sustum
Yani normal doğum yapmak için herkesin seni desteklemesi gerekiyor eşim bile sezeryan Olmasını istemişti bebeği görmemi ve öyle bir acı olayı yaşamamı ve beklememi istemedi

Yani normal doğum yapmak için herkesin seni desteklemesi gerekiyor eşim bile sezeryan Olmasını istemişti bebeği görmemi ve öyle bir acı olayı yaşamamı ve beklememi istemedi

Bi taraftan eşinde haklı canım sağlam çocuğu doğurmak başka bide ölü veya öleceğini bilerek doğurmak başka sağlam olunca hadi dişini sık şimdi bebeğine kavuşacaksın der ve gayret edersin diğer türlü olunca çok yıpranırdık

bugun bızım gıbı bebeklerını kaybeden annelerın yazılarını okurken 2 kısının 20 22 haftalık bebeklerının dogunca agladıgını ogrendım cok korkuyorum ses cıkarcak dıye doktoruma dıycem bana hıc bı sekılde gostermeyın dıye normal bebek olsa gormeyı ıstıyorumda kist yuzunde deısıklık yapıysa gormeye dayanamam

Kesinlikle Katılıyorum sana bende pişman Değilim Rabbim nasip etmişse ikinciyi hatta üçüncüyü yine olur benim doktorum 4 sezeryan olabilir hiç sakıncası yok dedi

olmaZ inşallah öyle bir şey ya ben spinal oldum ama bana iğne Yaptılar yani göZlerim açıktı ama doktorum gidene kadar hiç bir şey hatırlamıyorum sordum onlara bebeğim canlımıydı diye yok dediler bende anlamıyorum canlı bir benek karından çıkınca en azından Göbek bağı kesilinceye kadar canlı olması Lazım ama karından çıkarken ölüyormuş bana öyle dediler sen yinede Endişe etme yani anlayacağını sanmıyorum ağlamak için çok Küçükler ya Allah sabır versin canım ya sana da bize de iki tane normal doğumum var boşuna kestirme kendini bence

yok canım ıstekle hıc bı zaman sezeryanı tercıh etmem cunku korkuyorum hemde normal dogumun daha temız oldugunu dusunuyorum hem ayaga kalkma acısından hemde o suyun kanın ıcerde kalmaması açısından işte tek korkum bebegın ses vermesı heyet raporu ıcın ultrasona alan doktora sordugumda alttan ılac verılcek o sancıya dayanamıyolar öluyolar dogmadan once dedi 2 gundur felaket bı sancım var inşallah bana gerek kalmadan rabbım alır yanına

inşallah

Bende hastanede son ana kadar normal dedim ama o sancılar gittikçe arttı ve vazgeçtim nolur başka hastaneye gidelim sezeryana alsınlar dayanamıyorum diye yalvardım ama kimsenin umrunda olmadım :) doktorlar tutturdu orda normal olması için hiç bir engel yok diye eşim de doktorların dediğine uydu dinlemedi bile beni, mahvoldum o doğumhaneye indikten sonra zaten psikolojim gitti benim ya, o anlar aklıma geliyo bazen çıldırıcak gibi oluyorum gözyaşlarıma engel olamıyorum .. Yan odalardan insanlar sağlam bebeklerini kucaklarına almak için ıkınıyolardı bağırıyolardı ben ise .. :) yalvardım orda doktorlara hemşirelere eşime söyleyin gelsin beni alsın burdan nolur dayanamıyorum dedim ama kimsenin umrunda değilsin o an onlar gelip kontrol edip gidiyolardı .. Eşim bu konuda çok anlayışsızdı, benim normal doğumdan korktuğumu bile bile yaptı demek istemiyorum, o hep bir sonraki çocuklarımız için 1 sezeryan hakkını kaybetme diyip durdu .. Ne denirki bilmiyorum ne kadar şanslısınız, gözünü kapattınız açtınız herşey bitmişti bense canlı canlı bebeğimle mezara girmiş gibi hissediyorum bazen .. İçimdekileri döküyorum böyle işte ya kusura bakmasın nolur kimse, daha neler var kimseyle konuşamadığım anlatamadığım, yaşadıklarım çok zordu yeni yeni düşünüp anlıyorum ..

Canım ağlasa benimki ağlardı ya 25 haftalıktı ve son ana kadar dayandı çok güçlüydü inat etti sanki bana ama doğana yakın bi zamanda bence durdu kalbi .. Doktorlarda öyle demişti zaten ..

rabbım sabır versın canım ınsallah bıdaha yasatmasın oyle bıseyı eşinin düşünce tarzı tamam bı bakıma dogru olsada senı desteklemesı gerekırdı o anda senın yasadıgın acıyı anlaması gerekırdı rabbım evlatlarımızla sınamasın bı daha bu yük cok agır yaşadıklarımızda oyle erkekler hemen atlatıyolar ama bız yaşadıgımız hıssettıgımız ıcın atlatamıyoruz

Canım ağlasa benimki ağlardı ya 25 haftalıktı ve son ana kadar dayandı çok güçlüydü inat etti sanki bana ama doğana yakın bi zamanda bence durdu kalbi .. Doktorlarda öyle demişti zaten ..
bugun nette okuyunca şaşırdım 2 kısının bebegıde aglamıs kaç saat suruyo dogumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…