İçi kan ağlayan melek anneleri

Aynen öyle hemn unuttu sanki yaşadıklarımı, hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar daha çok sıkılıyorum .. Allah yardımcımız olsun ne diyim ..

Aynen öyle hemn unuttu sanki yaşadıklarımı, hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar daha çok sıkılıyorum .. Allah yardımcımız olsun ne diyim ..
benım esımde benı ayakta tutmak ıcın yapıyo bılıyorum ama yınede ben bu kadar acı cekerken onun bu kadar sakin kalması sınırlerımı bozuyo

bugun nette okuyunca şaşırdım 2 kısının bebegıde aglamıs kaç saat suruyo dogumu
Valla ilginç 22 haftalık bebeğin ciğerleri bile oluşmamış oluyo nasıl ağlayabilirki bence onlar ya başka bebeğin ağlama sesini duymuşlardır yada psikolojiktir. Sancı vermeye başladıktan 22 saat sonra doğum oldu canım benim ama yavaş yavaş verdiler 4 saatte bir sancı dil altı verdiler 2 kere de alttan sancı verdiler, 16 saat sonra benim suyum geldi hemen doğumhaneye indim 6 saat doğumhanede kaldım, 3 kere suyum geldi benim amniyo sıvım çok fazlaydı ama, 6 saat boyunca serum sancı verdiler 2 saatte bir artırdılar hiç açılmam yoktu çünkü suyum bitmişti ve bebek kaçıyodu yukardaydı hep ama son saatlerde aşağıya indi sancılar sıklaşınca .. Ters geldi hemen doktorlar müdahele etti eliyle içerden düzeltip aldılar .. Benimki zor oldu ama dediğim gibi suyum fazlaydı bitti ve normalde bebeklerin kalbini durduruyolar aynı amniyosentez yapar gibi bebeğin kesesinin içine ilaç verip, çok denediler ama bana yapamadılar onu çünkü çok hareketliydi oğlum o gün hiç yüzünü göstermedi hep ters döndü küsmüştü belkide annesine Allah kolaylıkla çabucak doğurmanı nasip etsin dua edicem senin için .. Ama benden önce biri vardı 1 kez doğum yapan, inan bana o kadar kolay olduki a dedim hatta benimde böyle olur heralde ama tabiki olmadı ilk doğum olduğu için ..

benım esımde benı ayakta tutmak ıcın yapıyo bılıyorum ama yınede ben bu kadar acı cekerken onun bu kadar sakin kalması sınırlerımı bozuyo
Canım benim bende öyleydim hala da öyleyim sinirim bozuluyo, çok sakin hiçbirşey olmamış gibi davranıyo sanki hiç böyle bişey yaşanmamış .. Bellli etmiyorum diye benimde unuttuğumu falan sanıyo galiba ama belli edicem artık kusura bakmasın tek başıma yaşayamam acımı .. Mezarına gitmek istiyorum izin vermiyo sonra birlikte gideriz diyip duruyo kestirip atıyo sanki gitmek istemiyo, yarın gidicem ben ama karar verdim tek başıma gidicem haber de vermicem ..

Allah razı olsun canım duaların ıcın benım bu ucuncu normal dogumum olcak bebegın kucuk olmasıda var tabıkı ınsallah hemence bıter o dedıgım kadının bebegı yasamıs kuveze koymuslar 3 dakıka sonra ölmüş yavrunun sana küstünü dusunme o bılıyo onun ıcın bu kararı aldıgını

Biliyorum ama bazen inan bana mantıklı düşünemiyorum çok suçluyorum kendimi eşimi, kahroluyorum. Halbuki o hastalığı ona Allah verdi biliyorum ama yapamıyorum durduramıyorum bazen kendimi, çok yalnız hisseidyorum kendimi bu şekilde devam ederse pailojik yardım alıcam sanırım dişlerimi sıkmaktan dişlerim ağrıyo artık

benım esımın oyle bısey yapma şansı yok sadece gömulurken orda olmamı ıstemıyo bende orda olmak ıstıyorum bılmıyorum bakalım ne olcak

sana dıyorum ama bende aynı sekıldeyım az once kızım oynuyodu karnımda acaba yanlısmı yapıyorum dıye gecırdım ıcımden diş sıkma olayı bendede varmıs uykumda eşim pıskolog ayarladı bebegım gıdınce tedavı olcam bence sende destek al cok agır bu yuk

ah canım neler yaşamışsın çok üzüldüm ama bide şu tarafından bak bebeğimizin acısı ömür boyu içimizde olacak ama doğum acıları bitti bak geçti hafızandan asla silinmeyecek o anki yaşadıkların ama çok beklemeden bebek sahibi olabilirsin Allahın izniyle sezeryan doğumun bir sürü sakıncası var ben hep tedirginim Erkeklere gelince bizim kadar hissedemezler bende benimkine sinir oluyorum ben ağlıyor üzülüyorum kendiyle konuşmak istiyorum onun cevabı Allah büyük dua et bunu bende biliyorum elbette dua ediyoruz ve Allah büyük ama bana destek ol bişey söyle yok dediğin gibi geçiştirmeye çalışıyolar onlarda üzülmüyo demiyorum ama bizim kadarda kahrol mu yor lar bak gece saat 01.00 ben uyuyamıyorum ama o içerde mışıl mışıl uyuyor

canım içindekileri anlat biz anlarız seni. inan ki bak benim ilk çocuk sezerya diye mecburen sezeryan oldum yoksa ölü çocuğu doğurmaya çalışırdım çünkü karnımızda kocaman yırtık ama elimiz boş ilk doğumda da sezeryan olmuştum ama bebek herşeyi unuttur muştu o kesiği gözüm görmüyor du şimdi kesiği her gördüğümde kahroluyorum bi taraftanda yaşamamışta olsa bebeğim için çektiğim bütün acılar helali hoş olsun diyorum duygular herkeste olduğu gibi bende de çok karışık.

Kızlar okudukça içim daha da acıdı nasıl acılar cekiyoruz hepimiz nasıl ağır bir imtihan rabbim hepimize dayanma gucu versin

Aynen canım ya bu uyku problemi sizde de varmı, 3 ten önce uyuyamıyorum en erken 3 te uyuyorum tabiki benim eşimde mışıl mışıl uyuyo. Allah büyük yeni bebek vericek bize sağlıklı diyip duruyo teselli ettiğini sanıyo galiba, unuttu gitti sanki herşeyi keşke bende onun yerinde olsaydım. Doğum konusu da evet canım bazen iyikide öyle olmuş diyorum çünkü sezeryan olsaydı hepten ortada kalırdım heralde kimse yok burda yakınım herkes uzakta bi tek eşimin ailesi var onlarda bi iki gün uardımcı olup çekildiler haliyle ben 3.gün yemeğimi işimi kendim yaptım hep, çok şükür iyikide normal olmuş diyorum bazen ama bazende eşime kızıyorum işte bu acıları bana yaşattığı için

benım esımın oyle bısey yapma şansı yok sadece gömulurken orda olmamı ıstemıyo bende orda olmak ıstıyorum bılmıyorum bakalım ne olcak
Tek gitmeme kesinlikle izin vermiyo hafta sonu birlikte gideriz dedi. Bebeğimi görmeme bile hakkım yok sanki ..

Bende destek almak istiyorum ama ilaç verirlerse içemem, hemen bebek düşünüyorum çünkü kendimi bomboş değersiz yalnız hissetmeye başladım. Bebeğim varken daha güçlüydüm sanki o gelince yalnızlığım biticekti ama böyle olunca iyice boşluğa düştüm sanki ..

Tek başına git canım ben hiç lafını etmedim çünkü tek gitmek istiyorum.kendi de tek gidiyor zaten bana hiç teklif etmedi kendi Adının yazdığı Fenerbahçe atkısı vardı götürüp oğluşumun mezar taşına takmış ben yalnız gideceğim kararlıyım ama önce mezarlığın nerede olduğunu öğrenmem gerekiyor bugün hava kapalı yağmurlu böyle Günler'de ne kadar mutlu olurdum şimdi üzülüyorum hemde çok Dışarıya bakınca gözlerime yaşlar dolu veriyor insan acı bir olay yaşayınca ağlaması ne ladarda kolay oluyor

Bende daha önce yazdım ya bebeğim aşağıdYken ameliyathanede beklerken midemin hizasına çıktı nasıl kendimi Dışa doğru dürtüyordu gözümle gördüm karnımın nasıl yamulduğunu dışarı portakal gibi kaldırıyordu etimi çok gerginlik ondan mı yoksa Sancı ilaçlarından mı neyden bilmiyorum ama o Yaşadığım anı Hayatım boyunca unutamam çok zor çok şimdide benimde aklımdan geçiyor değişik Düşünceler hani o sizin şefaatçiniz olacak felan diyorlar ama kendi kendime diyorum ki acaba öyle olacak mı biz karar verdik yani atan kalbi varken durmasına sebep oldum diyorum acaba öyle e beklesemiydim ne bileyim o zamanda ya karnımda ölecekti yada doğunca ölecekti böyle bir hastalığı olduğunu yaşamayacağını bile bile gebeliğe devam etmek ne kadar mantıklı bilemiyorum Acının çoğalmasından başka bir şey olmayacaktı herkes karnıma acıyarak baka caktı kızım Kardeşinin umuduyla Günlerini geçirecekti dokuz ayı doldursak bile o kadar çok anomalisi vardı ki kızım kardeşiyle eve gitmek isteyecekti ama bebeğimizi eve götürmemizin imkanı olmayacaktı direk yoğun Bakım küvözüne koyulacaktı hepimiz acıdan mahfolacaktık bunların hepsini biliyorum ama gel Gör ki evladının kalbi atarken tekmelerini hissederken hergün onunla Konuşurken hastaneye gidip kalbinin durmasına onay vermek Allah bir daha Başımıza vermesin çok zor bir karar Hayatım boyunca yakacak yüreğimi Allah bunu unutturacak Yürek acısı vermesin inşallah

Artık böyle bir gün iyi olsak bir gün kötü olacağız aklıma gelmeyen bir günüm bile yok ancak yeniden hamile kalıpta sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırsak Kaybettiğimiz evladımızın yerine koyup çekersek mis kokularını içimize o zaman huzur buluruz inşallah

Canım çok iyi anlıyorum seni o ilk heyecanını normal doğumdan çok korkmama asla normal doğum yapamam diye düşünürken o doğumhaneden bomboş çıkmak , çaresizlik , yaşarken mezara girmek ahhhhhhh ne acı ne acılar yaşıyoruz hepimiz farklı farklı .Allah hepimize sabır versin , güç versin , yüreğimize Işık versin Rabbim

Kızlar okudukça içim daha da acıdı nasıl acılar cekiyoruz hepimiz nasıl ağır bir imtihan rabbim hepimize dayanma gucu versin
Amin Allah hepimize sabır , güç versin inşallah bigün mutlu haberlerimizide paylaşırız . Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…