Aynen öyle hemn unuttu sanki yaşadıklarımı, hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar daha çok sıkılıyorum .. Allah yardımcımız olsun ne diyim ..rabbım sabır versın canım ınsallah bıdaha yasatmasın oyle bıseyı eşinin düşünce tarzı tamam bı bakıma dogru olsada senı desteklemesı gerekırdı o anda senın yasadıgın acıyı anlaması gerekırdı rabbım evlatlarımızla sınamasın bı daha bu yük cok agır yaşadıklarımızda oyle erkekler hemen atlatıyolar ama bız yaşadıgımız hıssettıgımız ıcın atlatamıyoruz
benım esımde benı ayakta tutmak ıcın yapıyo bılıyorum ama yınede ben bu kadar acı cekerken onun bu kadar sakin kalması sınırlerımı bozuyoAynen öyle hemn unuttu sanki yaşadıklarımı, hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar daha çok sıkılıyorum .. Allah yardımcımız olsun ne diyim ..
Valla ilginç 22 haftalık bebeğin ciğerleri bile oluşmamış oluyo nasıl ağlayabilirki bence onlar ya başka bebeğin ağlama sesini duymuşlardır yada psikolojiktir. Sancı vermeye başladıktan 22 saat sonra doğum oldu canım benim ama yavaş yavaş verdiler 4 saatte bir sancı dil altı verdiler 2 kere de alttan sancı verdiler, 16 saat sonra benim suyum geldi hemen doğumhaneye indim 6 saat doğumhanede kaldım, 3 kere suyum geldi benim amniyo sıvım çok fazlaydı ama, 6 saat boyunca serum sancı verdiler 2 saatte bir artırdılar hiç açılmam yoktu çünkü suyum bitmişti ve bebek kaçıyodu yukardaydı hep ama son saatlerde aşağıya indi sancılar sıklaşınca .. Ters geldi hemen doktorlar müdahele etti eliyle içerden düzeltip aldılar .. Benimki zor oldu ama dediğim gibi suyum fazlaydı bitti ve normalde bebeklerin kalbini durduruyolar aynı amniyosentez yapar gibi bebeğin kesesinin içine ilaç verip, çok denediler ama bana yapamadılar onu çünkü çok hareketliydi oğlum o gün hiç yüzünü göstermedi hep ters döndü küsmüştü belkide annesinebugun nette okuyunca şaşırdım 2 kısının bebegıde aglamıs kaç saat suruyo dogumu
Canım benim bende öyleydim hala da öyleyim sinirim bozuluyo, çok sakin hiçbirşey olmamış gibi davranıyo sanki hiç böyle bişey yaşanmamış .. Bellli etmiyorum diye benimde unuttuğumu falan sanıyo galiba ama belli edicem artık kusura bakmasın tek başıma yaşayamam acımı .. Mezarına gitmek istiyorum izin vermiyo sonra birlikte gideriz diyip duruyo kestirip atıyo sanki gitmek istemiyo, yarın gidicem ben ama karar verdim tek başıma gidicem haber de vermicem ..benım esımde benı ayakta tutmak ıcın yapıyo bılıyorum ama yınede ben bu kadar acı cekerken onun bu kadar sakin kalması sınırlerımı bozuyo
Allah razı olsun canım duaların ıcın benım bu ucuncu normal dogumum olcak bebegın kucuk olmasıda var tabıkı ınsallah hemence bıter o dedıgım kadının bebegı yasamıs kuveze koymuslar 3 dakıka sonra ölmüş yavrunun sana küstünü dusunme o bılıyo onun ıcın bu kararı aldıgınıValla ilginç 22 haftalık bebeğin ciğerleri bile oluşmamış oluyo nasıl ağlayabilirki bence onlar ya başka bebeğin ağlama sesini duymuşlardır yada psikolojiktir. Sancı vermeye başladıktan 22 saat sonra doğum oldu canım benim ama yavaş yavaş verdiler 4 saatte bir sancı dil altı verdiler 2 kere de alttan sancı verdiler, 16 saat sonra benim suyum geldi hemen doğumhaneye indim 6 saat doğumhanede kaldım, 3 kere suyum geldi benim amniyo sıvım çok fazlaydı ama, 6 saat boyunca serum sancı verdiler 2 saatte bir artırdılar hiç açılmam yoktu çünkü suyum bitmişti ve bebek kaçıyodu yukardaydı hep ama son saatlerde aşağıya indi sancılar sıklaşınca .. Ters geldi hemen doktorlar müdahele etti eliyle içerden düzeltip aldılar .. Benimki zor oldu ama dediğim gibi suyum fazlaydı bitti ve normalde bebeklerin kalbini durduruyolar aynı amniyosentez yapar gibi bebeğin kesesinin içine ilaç verip, çok denediler ama bana yapamadılar onu çünkü çok hareketliydi oğlum o gün hiç yüzünü göstermedi hep ters döndü küsmüştü belkide annesineAllah kolaylıkla çabucak doğurmanı nasip etsin dua edicem senin için .. Ama benden önce biri vardı 1 kez doğum yapan, inan bana o kadar kolay olduki a dedim hatta benimde böyle olur heralde ama tabiki olmadı ilk doğum olduğu için ..
Biliyorum ama bazen inan bana mantıklı düşünemiyorum çok suçluyorum kendimi eşimi, kahroluyorum. Halbuki o hastalığı ona Allah verdi biliyorum ama yapamıyorum durduramıyorum bazen kendimi, çok yalnız hisseidyorum kendimi bu şekilde devam ederse pailojik yardım alıcam sanırımAllah razı olsun canım duaların ıcın benım bu ucuncu normal dogumum olcak bebegın kucuk olmasıda var tabıkı ınsallah hemence bıter o dedıgım kadının bebegı yasamıs kuveze koymuslar 3 dakıka sonra ölmüş yavrunun sana küstünü dusunme o bılıyo onun ıcın bu kararı aldıgını
benım esımın oyle bısey yapma şansı yok sadece gömulurken orda olmamı ıstemıyo bende orda olmak ıstıyorum bılmıyorum bakalım ne olcakCanım benim bende öyleydim hala da öyleyim sinirim bozuluyo, çok sakin hiçbirşey olmamış gibi davranıyo sanki hiç böyle bişey yaşanmamış .. Bellli etmiyorum diye benimde unuttuğumu falan sanıyo galiba ama belli edicem artık kusura bakmasın tek başıma yaşayamam acımı .. Mezarına gitmek istiyorum izin vermiyo sonra birlikte gideriz diyip duruyo kestirip atıyo sanki gitmek istemiyo, yarın gidicem ben ama karar verdim tek başıma gidicem haber de vermicem ..
sana dıyorum ama bende aynı sekıldeyım az once kızım oynuyodu karnımda acaba yanlısmı yapıyorum dıye gecırdım ıcımden diş sıkma olayı bendede varmıs uykumda eşim pıskolog ayarladı bebegım gıdınce tedavı olcam bence sende destek al cok agır bu yukBiliyorum ama bazen inan bana mantıklı düşünemiyorum çok suçluyorum kendimi eşimi, kahroluyorum. Halbuki o hastalığı ona Allah verdi biliyorum ama yapamıyorum durduramıyorum bazen kendimi, çok yalnız hisseidyorum kendimi bu şekilde devam ederse pailojik yardım alıcam sanırımdişlerimi sıkmaktan dişlerim ağrıyo artık
Valla ilginç 22 haftalık bebeğin ciğerleri bile oluşmamış oluyo nasıl ağlayabilirki bence onlar ya başka bebeğin ağlama sesini duymuşlardır yada psikolojiktir. Sancı vermeye başladıktan 22 saat sonra doğum oldu canım benim ama yavaş yavaş verdiler 4 saatte bir sancı dil altı verdiler 2 kere de alttan sancı verdiler, 16 saat sonra benim suyum geldi hemen doğumhaneye indim 6 saat doğumhanede kaldım, 3 kere suyum geldi benim amniyo sıvım çok fazlaydı ama, 6 saat boyunca serum sancı verdiler 2 saatte bir artırdılar hiç açılmam yoktu çünkü suyum bitmişti ve bebek kaçıyodu yukardaydı hep ama son saatlerde aşağıya indi sancılar sıklaşınca .. Ters geldi hemen doktorlar müdahele etti eliyle içerden düzeltip aldılar .. Benimki zor oldu ama dediğim gibi suyum fazlaydı bitti ve normalde bebeklerin kalbini durduruyolar aynı amniyosentez yapar gibi bebeğin kesesinin içine ilaç verip, çok denediler ama bana yapamadılar onu çünkü çok hareketliydi oğlum o gün hiç yüzünü göstermedi hep ters döndü küsmüştü belkide annesineAllah kolaylıkla çabucak doğurmanı nasip etsin dua edicem senin için .. Ama benden önce biri vardı 1 kez doğum yapan, inan bana o kadar kolay olduki a dedim hatta benimde böyle olur heralde ama tabiki olmadı ilk doğum olduğu için ..
Bende hastanede son ana kadar normal dedim ama o sancılar gittikçe arttı ve vazgeçtim nolur başka hastaneye gidelim sezeryana alsınlar dayanamıyorum diye yalvardım ama kimsenin umrunda olmadım :) doktorlar tutturdu orda normal olması için hiç bir engel yok diye eşim de doktorların dediğine uydu dinlemedi bile beni, mahvoldum o doğumhaneye indikten sonra zaten psikolojim gitti benim ya, o anlar aklıma geliyo bazen çıldırıcak gibi oluyorum gözyaşlarıma engel olamıyorum .. Yan odalardan insanlar sağlam bebeklerini kucaklarına almak için ıkınıyolardı bağırıyolardı ben ise .. :) yalvardım orda doktorlara hemşirelere eşime söyleyin gelsin beni alsın burdan nolur dayanamıyorum dedim ama kimsenin umrunda değilsin o an onlar gelip kontrol edip gidiyolardı .. Eşim bu konuda çok anlayışsızdı, benim normal doğumdan korktuğumu bile bile yaptı demek istemiyorum, o hep bir sonraki çocuklarımız için 1 sezeryan hakkını kaybetme diyip durdu .. Ne denirki bilmiyorum ne kadar şanslısınız, gözünü kapattınız açtınız herşey bitmişti bense canlı canlı bebeğimle mezara girmiş gibi hissediyorum bazen .. İçimdekileri döküyorum böyle işte ya kusura bakmasın nolur kimse, daha neler var kimseyle konuşamadığım anlatamadığım, yaşadıklarım çok zordu yeni yeni düşünüp anlıyorum ..
Aynen canım ya bu uyku problemi sizde de varmı, 3 ten önce uyuyamıyorum en erken 3 te uyuyorum tabiki benim eşimde mışıl mışıl uyuyo. Allah büyük yeni bebek vericek bize sağlıklı diyip duruyo teselli ettiğini sanıyo galiba, unuttu gitti sanki herşeyi keşke bende onun yerinde olsaydım. Doğum konusu da evet canım bazen iyikide öyle olmuş diyorum çünkü sezeryan olsaydı hepten ortada kalırdım heralde kimse yok burda yakınım herkes uzakta bi tek eşimin ailesi var onlarda bi iki gün uardımcı olup çekildiler haliyle ben 3.gün yemeğimi işimi kendim yaptım hep, çok şükür iyikide normal olmuş diyorum bazen ama bazende eşime kızıyorum işte bu acıları bana yaşattığı içinah canım neler yaşamışsın çok üzüldüm ama bide şu tarafından bak bebeğimizin acısı ömür boyu içimizde olacak ama doğum acıları bitti bak geçti hafızandan asla silinmeyecek o anki yaşadıkların ama çok beklemeden bebek sahibi olabilirsin Allahın izniyle sezeryan doğumun bir sürü sakıncası var ben hep tedirginim Erkeklere gelince bizim kadar hissedemezler bende benimkine sinir oluyorum ben ağlıyor üzülüyorum kendiyle konuşmak istiyorum onun cevabı Allah büyük dua et bunu bende biliyorum elbette dua ediyoruz ve Allah büyük ama bana destek ol bişey söyle yok dediğin gibi geçiştirmeye çalışıyolar onlarda üzülmüyo demiyorum ama bizim kadarda kahrol mu yor lar bak gece saat 01.00 ben uyuyamıyorum ama o içerde mışıl mışıl uyuyor
Tek gitmeme kesinlikle izin vermiyo hafta sonu birlikte gideriz dedi. Bebeğimi görmeme bile hakkım yok sanki ..benım esımın oyle bısey yapma şansı yok sadece gömulurken orda olmamı ıstemıyo bende orda olmak ıstıyorum bılmıyorum bakalım ne olcak
Bende destek almak istiyorum ama ilaç verirlerse içemem, hemen bebek düşünüyorum çünkü kendimi bomboş değersiz yalnız hissetmeye başladım. Bebeğim varken daha güçlüydüm sanki o gelince yalnızlığım biticekti ama böyle olunca iyice boşluğa düştüm sanki ..sana dıyorum ama bende aynı sekıldeyım az once kızım oynuyodu karnımda acaba yanlısmı yapıyorum dıye gecırdım ıcımden diş sıkma olayı bendede varmıs uykumda eşim pıskolog ayarladı bebegım gıdınce tedavı olcam bence sende destek al cok agır bu yuk
Tek başına git canım ben hiç lafını etmedim çünkü tek gitmek istiyorum.kendi de tek gidiyor zaten bana hiç teklif etmedi kendi Adının yazdığı Fenerbahçe atkısı vardı götürüp oğluşumun mezar taşına takmış ben yalnız gideceğim kararlıyım ama önce mezarlığın nerede olduğunu öğrenmem gerekiyor bugün hava kapalı yağmurlu böyle Günler'de ne kadar mutlu olurdum şimdi üzülüyorum hemde çok Dışarıya bakınca gözlerime yaşlar dolu veriyor insan acı bir olay yaşayınca ağlaması ne ladarda kolay oluyorCanım benim bende öyleydim hala da öyleyim sinirim bozuluyo, çok sakin hiçbirşey olmamış gibi davranıyo sanki hiç böyle bişey yaşanmamış .. Bellli etmiyorum diye benimde unuttuğumu falan sanıyo galiba ama belli edicem artık kusura bakmasın tek başıma yaşayamam acımı .. Mezarına gitmek istiyorum izin vermiyo sonra birlikte gideriz diyip duruyo kestirip atıyo sanki gitmek istemiyo, yarın gidicem ben ama karar verdim tek başıma gidicem haber de vermicem ..
Canım çok iyi anlıyorum seni o ilk heyecanını normal doğumdan çok korkmama asla normal doğum yapamam diye düşünürken o doğumhaneden bomboş çıkmak , çaresizlik , yaşarken mezara girmek ahhhhhhh ne acı ne acılar yaşıyoruz hepimiz farklı farklı .Allah hepimize sabır versin , güç versin , yüreğimize Işık versin RabbimBende hastanede son ana kadar normal dedim ama o sancılar gittikçe arttı ve vazgeçtim nolur başka hastaneye gidelim sezeryana alsınlar dayanamıyorum diye yalvardım ama kimsenin umrunda olmadım :) doktorlar tutturdu orda normal olması için hiç bir engel yok diye eşim de doktorların dediğine uydu dinlemedi bile beni, mahvoldum o doğumhaneye indikten sonra zaten psikolojim gitti benim ya, o anlar aklıma geliyo bazen çıldırıcak gibi oluyorum gözyaşlarıma engel olamıyorum .. Yan odalardan insanlar sağlam bebeklerini kucaklarına almak için ıkınıyolardı bağırıyolardı ben ise .. :) yalvardım orda doktorlara hemşirelere eşime söyleyin gelsin beni alsın burdan nolur dayanamıyorum dedim ama kimsenin umrunda değilsin o an onlar gelip kontrol edip gidiyolardı .. Eşim bu konuda çok anlayışsızdı, benim normal doğumdan korktuğumu bile bile yaptı demek istemiyorum, o hep bir sonraki çocuklarımız için 1 sezeryan hakkını kaybetme diyip durdu .. Ne denirki bilmiyorum ne kadar şanslısınız, gözünü kapattınız açtınız herşey bitmişti bense canlı canlı bebeğimle mezara girmiş gibi hissediyorum bazen .. İçimdekileri döküyorum böyle işte ya kusura bakmasın nolur kimse, daha neler var kimseyle konuşamadığım anlatamadığım, yaşadıklarım çok zordu yeni yeni düşünüp anlıyorum ..
Amin Allah hepimize sabır , güç versin inşallah bigün mutlu haberlerimizide paylaşırız . Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ...Kızlar okudukça içim daha da acıdı nasıl acılar cekiyoruz hepimiz nasıl ağır bir imtihan rabbim hepimize dayanma gucu versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?