İçi kan ağlayan melek anneleri

başın saolsun canım rabbım bıdaha yasatmasın bu acıyı sabır versın Allahım

benım doktorum acılde olcakmıs bebegımı acıldeyken alcaklar oglen gıbı felan gıderım sanırım daha ıns yatırmazlar cunku yatarsam baska bebeklerın sesını duyunca mahfolurum eşm doktorla konuscakmıs dogum gerceklestıkten sonra sakinleştırıcı yapsınlar dıye normalde sınır hastasıyım bebegımd gıdınce daha kotu olurum dıye

hımm anladım canım benım gecmıs olsun sakın olmaya calıs ıns yatmazsın ama sancı hemen etkı etmıyor etsede acılma olmadıgı ıcın bana 1 de ıkı tane aksam 8 de ıkı tane daha verdıler anca 3 de dogum yaptım sen yıne de yatacakmısın gıbı ayarla psıkolojını evet dogum yapan cok oluyor bende kotu olmustum ama elden ne gelır

daha once ıkı normal dogumum oldugu ıcın erken acılcamı dusunuyorum ama Allah bılır sunı sancı belkı normal gıbı olmaz

daha once ıkı normal dogumum oldugu ıcın erken acılcamı dusunuyorum ama Allah bılır sunı sancı belkı normal gıbı olmaz

ıns hemen acılma olur canım benım ılk tı ama sunı sancı normalden farklı dıyorlar hayırlısı olsun sen sakin ol dua et allahın ıznıyle hemen yaparsın dogumu carsamba mı olacak dogum caanım

ıns hemen acılma olur canım benım ılk tı ama sunı sancı normalden farklı dıyorlar hayırlısı olsun sen sakin ol dua et allahın ıznıyle hemen yaparsın dogumu carsamba mı olacak dogum caanım
evet canım carsamba gunu dogum olcak kucuk oglum ters gelıyodu ebe telaslanıp sunı sancı yapmıstı onun acısı daha farklı oluyo

evet canım carsamba gunu dogum olcak kucuk oglum ters gelıyodu ebe telaslanıp sunı sancı yapmıstı onun acısı daha farklı oluyo

hımm anladım canım allah yardımcın olsun ıns hemen kurtulursun o zman bılıyorsun canım sunı sancıyı dogum yaptıgın ıcın once kolayca olur ıns

hımm anladım canım allah yardımcın olsun ıns hemen kurtulursun o zman bılıyorsun canım sunı sancıyı dogum yaptıgın ıcın once kolayca olur ıns
inşallah canım bı yandan kalbımdekı acı bı yandan dogumun acısı rabbım hepımıze dayanma gucu versın

bişey sorcam canım cenze işlemı felan yapılıyomu bu kadar kucuk bebeklerde

canım canlı dogum sonra ölseydı yapılırdı yanı aglasa oluyor ama ölü dogdugu ıcın yapılmıyor adını ne koymayı dusunduysenız mezara koyarken 3 defa senın adın .... şu deyıp gomuluyor bız oyle yaptık allah bır daha yasatmasın

Allah yardımcın olsun canım .. Bilmiyorum napıcam böyle, kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum işte

amin canım yaşatmasın kızımın adı elif eva olcaktı nasıp deılmıs

bişey sorcam canım cenze işlemı felan yapılıyomu bu kadar kucuk bebeklerde
Canım benim eşim arkadaşlarıyla birlikte bebeğimizi mezara götürmüşler eşimde bilmiyordu ne yapılacağını ama hemen yıkamışlar oğluşumu kefenlemişler ayrıntıları hiç sormadım neye sardılar nereden buldunuz felan diye ama yıkandı kefenlendi dedi. Isimine değilde soyadını yazdırmış mezar taşına Karcı bebek yazdırmış.bebek Mezarlığı'na gömülmüş zaten sadece cenaze NAMAZI kılınmıyor.

Allah yardımcın olsun canım .. Bilmiyorum napıcam böyle, kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum işte
uzman destegı ıyı gelır kuzum bu kolay bı olay deıl tek basına atamazsın ben 1,5 aylık bebegın acısını atlatamamıstım 1,5 sene ustune bıde bu kesınlıkle yardım almam lazım sımdıden kotulesmeye basladım

amin canım yaşatmasın kızımın adı elif eva olcaktı nasıp deılmıs
Bende koymuştum adını emir ayaz olacaktı.eşim tekrardan bir erkek bebeğimiz olursa bu ismi mutlaka onda kullanalım diyor.ama kızlar sizde de var mı bilmiyorum tekrar hamile kalacağıma inanamıyorum ya olmazsa diye korkuyorum.ya da olurda bu sefer başka sebepten kaybedersem felan diye düşünüyorum Şeytanın vesvesesi mi acaba bunlar bu duygular geçecek mi bilmiyorum.

ben anneannesının yanına koycam nasıpse kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…