- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 53
- 41
evet canım isim çok önemliymiş.hamile kalır kalmaz belli olsun deniyor bu yüzden.kızımın adını serra koymuştuk.ömrü o kadarmış.canım yavrum meleğim benim.Allah sabır versin canım, bizim bebeklerimiz hiç nefes almadı ama dedim ya eşimin babası belkide bilmeyerek okumuş kulağına öyle gömmüşler iyikide öyle yapmışlar ismi olsun çok istiyodum bende .. Allah evlat acısını yaşatmasın kimseye ..
Allah yeni gelicek bebişlerimize uzun ömürler versin ne diyelim .. Sanada geçmiş olsun canım çok güzelmiş meleğinin ismievet canım isim çok önemliymiş.hamile kalır kalmaz belli olsun deniyor bu yüzden.kızımın adını serra koymuştuk.ömrü o kadarmış.canım yavrum meleğim benim.
ben geçenlerde bı yazı okumustum dusuk dogan bebeklerınıze ısım verınız cunku kıyamet gunu geldıgınde bebegınız bunlar bana ısım vermeyerek benden elde edecekleri sevabı kaçırdılar dermiş okuması kulagına ısmını daha ıyı olmus rabbım meleklerımızle bulustursun bızı cennetındeCenaze işlemi derken ölüm raporunda zaten herşey yazıyo ana adı baba adı ölüm nedeni falan ismi ve tc si yazmıyo sadece bizimkinde soyadı bölümünde soyadımız yazıyo adresi falan herşeyi yazıyo kilosu ölüm gün saati herşey yazıyo yani gömülürken de eşimin babası Muhammed demiş 3 kere falan öyle gömmüşler aslında nefes almadığı için gerek yokmuş ama yinede yapmış kulağına söylemiş Muhammed diye, bende hep Mirza koymak istemiştim adını, Muhammed Mirza olarak kaldı bebeğim, gittiğimde yazdırıcam mezar taşına yada tahtasına, ismi soyismi belli olsun bebeğimin ..
aynen canım yanlızlık cok etkılıyo bide ne hıssedıyosan eşinle paylaş içine atarsan duzelemezsın ben ıkı gundur aşırı sınırlıyım sureklı eşime saldırmaya basladım saolsun alttan alıyo ama ben nedense onu sucluyorum benım kadar acısını bellı etmedıgı ıcınBakalım ya deniyorum şu an eğer geçmezse düzelmezse mecbur destek alıcam bi şekilde, yalnız kalmamaya çalışıcam artık evde kalınca tek olunca bol bol düşünüyorum çok şükür saçma saçma şeyler düşünüp ağlıyorum sonra hemen geçiyo .. Yalnız kalmamaya çalışıcam bakalım nolucak ..
Ee biz daha verememiştik isimlerini buluşamayacak mıyız o zamanben geçenlerde bı yazı okumustum dusuk dogan bebeklerınıze ısım verınız cunku kıyamet gunu geldıgınde bebegınız bunlar bana ısım vermeyerek benden elde edecekleri sevabı kaçırdılar dermiş okuması kulagına ısmını daha ıyı olmus rabbım meleklerımızle bulustursun bızı cennetınde
bende sizin gibi doğuma 4 gün kala bebeğimi kaybettim kızımın kalbi karnımda durmuş.benimde 6 ay oldu.bende hayırlııs ile hamile kalmayı çok istiyorum.Rabbim sabrını artırsın canım.Ben de 5 ay önce kaybettim bebeğimi.Doğuma iki gün kala kaybettim.Kalbi durmuştu.5aydır günleri sayıyorum .Tekrar hamile kalabilmek için.Her adet olduğumda yaşadığım acının en başına dönüyorum.Her defasında yıkıldığım anda toparlanmak beni yeniden yıpratıyor.İLKzamanlar daha güçlüydüm yeni bir hamileliği tadamadıkça gücümü kaybediyorum sonra diyorum ki toparlanayım.Ama artık iyice zorlandığımı farkediyorum.Psikolojik destek almaya başladım.Rabbim e dua ediyorum biliyorumki bizler Rabbimin cennetine koymakiçin bir melekle imtihan ettiği özelkullarıyız. Bu günler de gecek insaallah.Kulun BİTTİM YA RABBİ.dediği anda rabbim YETİŞTİM EY KULUM DİYECEKTİR.bu bir imtihan süreci .sabretdelim ki imtihanı kazanabilmiş olalım.
Mrn cnm evt bze isim konmz hç aglamadgı içn dedilr mezarı oluo ama tasına isim konmuo dedilr bnm yavrumn mezarı vr ama dka ism yazdrmdk ama bn yazdrk istiyrmarkadaşlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum belki bilgisi olan vardır.bende 6 ay önce bebeğimi doğuma 4 gün kala kalbi durduğu için kaybettim.bize dedilerki dışarıda nefes almadığı için kabiri olmaz.bizde bebeğimizi eşimin annesinin üzerine gömdük.imam dua edip gömmüş.şimdi ben mezar taşı yaptırmak istiyorum ancak yine duyduğuma göre nefes almadığı için mezar taşı olmazmış.kızımın ismini duru koymuştuk.dupduru gitti kıızm adı gibi.bilgisi olan varmı ?
Ne kdr oldu cnm kaybedeliİŞTE BİZEDE ÖLE DEDİLER BİZDE BABANESİNİN ÜZERİNEYATIRDIK MELEĞİMİ BABANESİYLE YATIO KIZIMİSMİNİ BİZ EŞİMLE KOYDUK.AMA MEZAR TAŞI BABANESİNİNKİ.
6 AY OLDU HAZİRAN AYIYDI.Ne kdr oldu cnm kaybedeli
SENİN DAHA FAZLA OLMUŞ.ZAMANLA ALIŞIYOR İNSAN ACI GEÇMİYOR ACIYA ALIŞIOSUN.BAŞKA BEBEĞİN VEYA HAMİLELİK VARMI11 ay olduocak ayıydı
Dogru unutmuosn ama hala içim yanıo hrgn aglıorm ck özlyrm. Hyr bska hamilelk yk dha dgrusu ugrasıorm ama olmuo esmde sorn cktıSENİN DAHA FAZLA OLMUŞ.ZAMANLA ALIŞIYOR İNSAN ACI GEÇMİYOR ACIYA ALIŞIOSUN.BAŞKA BEBEĞİN VEYA HAMİLELİK VARMI
yok cnm ya ne sakıncası olucak 32.yasındayım. karnımdaameliyat izi var ama elim boş evim boş.yinede çok şükür halimize sağlığımız yerinde yeni umutlarımız var.ama yaşanılanlar cok zor rabbim sabrını veriyor ama.her gün dua ediyorum ahirettde kıızm göreyim öpeyim koklayım die.Bazen karnım kıpırdıo hmm elimi karnıma koyuormpki sormamda saknca yksa yasn kç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?