İçi kan ağlayan melek anneleri

evet canım isim çok önemliymiş.hamile kalır kalmaz belli olsun deniyor bu yüzden.kızımın adını serra koymuştuk.ömrü o kadarmış.canım yavrum meleğim benim.

evet canım isim çok önemliymiş.hamile kalır kalmaz belli olsun deniyor bu yüzden.kızımın adını serra koymuştuk.ömrü o kadarmış.canım yavrum meleğim benim.
Allah yeni gelicek bebişlerimize uzun ömürler versin ne diyelim .. Sanada geçmiş olsun canım çok güzelmiş meleğinin ismi

ben geçenlerde bı yazı okumustum dusuk dogan bebeklerınıze ısım verınız cunku kıyamet gunu geldıgınde bebegınız bunlar bana ısım vermeyerek benden elde edecekleri sevabı kaçırdılar dermiş okuması kulagına ısmını daha ıyı olmus rabbım meleklerımızle bulustursun bızı cennetınde

aynen canım yanlızlık cok etkılıyo bide ne hıssedıyosan eşinle paylaş içine atarsan duzelemezsın ben ıkı gundur aşırı sınırlıyım sureklı eşime saldırmaya basladım saolsun alttan alıyo ama ben nedense onu sucluyorum benım kadar acısını bellı etmedıgı ıcın

Ee biz daha verememiştik isimlerini buluşamayacak mıyız o zaman

Arkadaslr mrb öncelikle basınz saolsn Allah sabır vrsn bnde acıızı paylasıorm cnkü 11ay once 7aylık hamilydm trafik kazası gecrdm bebegm karnmda öldü aksmdn sbaha kdr yasadı melegm devmlı sık sık mezarına gdiorm isme gelnce bz yavruma ecrn dusunuodk ama melek oldgu icn adı melek olsn dedknama kulagna okunmams sanrm çnkü onu topraga verdklrnde bn dha hastanedydm kefenlemşlr yavrumu ole koymslr suan 2. Benek içn ugrasorm ama olmuo

bende sizin gibi doğuma 4 gün kala bebeğimi kaybettim kızımın kalbi karnımda durmuş.benimde 6 ay oldu.bende hayırlııs ile hamile kalmayı çok istiyorum.

arkadaşlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum belki bilgisi olan vardır.bende 6 ay önce bebeğimi doğuma 4 gün kala kalbi durduğu için kaybettim.bize dedilerki dışarıda nefes almadığı için kabiri olmaz.bizde bebeğimizi eşimin annesinin üzerine gömdük.imam dua edip gömmüş.şimdi ben mezar taşı yaptırmak istiyorum ancak yine duyduğuma göre nefes almadığı için mezar taşı olmazmış.kızımın ismini duru koymuştuk.dupduru gitti kıızm adı gibi.bilgisi olan varmı ?

Mrn cnm evt bze isim konmz hç aglamadgı içn dedilr mezarı oluo ama tasına isim konmuo dedilr bnm yavrumn mezarı vr ama dka ism yazdrmdk ama bn yazdrk istiyrm

İŞTE BİZEDE ÖLE DEDİLER BİZDE BABANESİNİN ÜZERİNEYATIRDIK MELEĞİMİ BABANESİYLE YATIO KIZIM İSMİNİ BİZ EŞİMLE KOYDUK.AMA MEZAR TAŞI BABANESİNİNKİ.

yok cnm ya bende 3 aydır korunmuyorum.bizdede sebepsiz infertilite vardı.aşılama olmuştum sonra kendiliğinden hamile kalmıştım.bakalım Allah ne zaman uygun görüp vericek bekliyoruz.inş. eşinin problemide en kısa zamanda tedavi edilir.hepimiz bebeişlerimizi kucağımıza alırız.bend eçok özlüyorum bebeğimin hareketlerini.

Bazen karnım kıpırdıo hmm elimi karnıma koyuorm pki sormamda saknca yksa yasn kç

Bazen karnım kıpırdıo hmm elimi karnıma koyuorm pki sormamda saknca yksa yasn kç
yok cnm ya ne sakıncası olucak 32.yasındayım. karnımdaameliyat izi var ama elim boş evim boş.yinede çok şükür halimize sağlığımız yerinde yeni umutlarımız var.ama yaşanılanlar cok zor rabbim sabrını veriyor ama.her gün dua ediyorum ahirettde kıızm göreyim öpeyim koklayım die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…