İçi kan ağlayan melek anneleri

var tabı canım olmaz mı ama hep boyle dusunmek de bıze cok zarar verır allaha ınancımz var cok sukur ıns bır daha yasatmaz seytan ugrasıyor canım hıc getırme aklına oyle seyler sakınan goze cop batıyor ıns saglıklı bebıslerımız olacak

yok bıtanem kalırsın her gebelık bır olmuyo rabbım evlat acısı bı daha yasatmasın ama kaybettıgın bebegının ısmını verme canım benım anne annem ölen butun cocuklarına aynı ısmı vermıs 9 cocuk dogurmus 6 sı ölmüş en son annemede o ismi vermıs mıllet gobek adı koyalım kullanma o ısmı demıs gobek adıyla tanırdı herkez annemı bende kızımın adını vermıycem bı daha kızım olursa

EŞimde dedesinin yanına koyalım dedi de babamın Mezarı adana da ben antep te oturuyorum istemedim ne bileyim aynı Şehirde olalım istedim

EŞimde dedesinin yanına koyalım dedi de babamın Mezarı adana da ben antep te oturuyorum istemedim ne bileyim aynı Şehirde olalım istedim
kucagında olmasada ınsan yınede yakınında ıstıyo bi şekılde yakın olmak ıstıyo sankı anne dese koşup gıtcek gıbı ya bu ne bıcım bı acı dayanamıyom ya

Allah'a inancım tabI ki tam canım Allah şaşırtmasın dua ederken bile yanlış dua etmeyeyim eksik etmeyeyim diye kelimelerimi seçiyorum resmen ama işte bazen geliyor insanın aklına ilk 15 gün çok kötüydü zaten hep yakınlarıma sevdiklerime bir şey olacak korkusuyla yaşadım hatta kendim için bir aynı endişeyi taşıdım o biraz geçti şimdi.

ilk ogluma hamıleyken teyzemın 6 aylık bebegı ölmustu benımkıde ölcek dıye doguma kadar korkudan yerımde duramıyodum hatta adak adamıştım bebegım dogsun 1 yasına geldıgınde koç kestırcem dıye o korkular endişeler cok kotu ama saglıklı bebeklerı kucagımıza aldıgımızda bırazda olsa rahatlıycaz

kucagında olmasada ınsan yınede yakınında ıstıyo bi şekılde yakın olmak ıstıyo sankı anne dese koşup gıtcek gıbı ya bu ne bıcım bı acı dayanamıyom ya
Canım düşününce işin içinden çıkamıyorsun zaten şu sabır denilen şey olmazsa varya Kafayı yer insan.mesela eşim GÖRDÜ bebeği mutlaka sürekli geliyordur gözünün önüne ama bana Anlattı bazılarını ben sordum öyle güzel anlattıki eşlerini başının altına almış yan yatıyormuş uyuyor gibi dedi ama bacakları Sırt üstü yatar gibi duruyordu diyor dudaklarını vardı ben yüzü kötümüydü dedim hayır Hiçte kötü değildi dedi.hatta 23haftalık OLMASINA rağmen yanakları tombikti dedi yanağını ve başını parmağımda sevdim dedi.şimdi sanki eşim bunları yaparken ben yanındaydım ve yüzünü bende Görmüş gibi oldum boyuna uzundu dedi.şimdi ilk anlatırken nasıl anlattıysa hep öyle hayal ediyorum yavrumu Bayağı büyük bir bebekti işte hatta pipisine kadar herşeyiyle tamamlanmış bir bebekti diyor eşim.ama görünürde ki hasarı dudak damak yarığı kulakların biraz ufak olması ve bir bacağı içe bakıyormuş.bunlar görünürde olan birde iç organlar var tabi beyindeki suyun Sınırda olması kalpte problem bağırsakta problem ama işte sonuçta eli ayağı herşeyiyle tam bir bebek tabi yanlış Şeyler düşünüyoruz sonuçta hiç bir problemi olmayıpta kordon dolanması sonucu bebeklerini kaybedenlerde var bu kolay bir şey mi ama verende Allah alanda yapılacak hiç bir şey yok.

Inşallah Haziran Ayında burda ki herkes hamile kalmış olur ve kendimize ayrı bir sayfa açarız orada herşeyi paylaşırız canlar.hele elifeva da atlatsın inşallah bu durumu ve yola devam.

Inşallah Haziran Ayında burda ki herkes hamile kalmış olur ve kendimize ayrı bir sayfa açarız orada herşeyi paylaşırız canlar.hele elifeva da atlatsın inşallah bu durumu ve yola devam.
inşallah canım hep bırlıkte ınsallah yep yenı bı sayfa acıp endişelerımızı sevınclerımızı paylasırız

canım benim de 4yaşında bir oğlum var geçen şubatta bir oğlumu 3aylıkken düşürdüm 20 kasımda da ikiz oğullarımı kan transfüzyonu yüzünden kalpleri durunca suni sancıyla doğurdum. Eve ilk geldiğim gece oğlumla yattım. Bütün gece Egenin nefesini saydım bişey olcak diye. Beşiğinde yatıramıyorum ben ayrı odada uyurken duymam onu diye. Ya beraber uyuyoruz yada beşiğin altındaki yavru yatağa yatıyorum bende. Perşembe gecesi birden öksürük nöbeti başladı hemen hastaneye gittik ama o yol bitmedi sanki. Çünkü bütün kayıplarımda ben o yoldan gittim hastaneye ve hep ellerim bomboş döndüm. Allahıma bin şükür iyileşiyo. Söylediğim ters gelebilir ama kayıplarınıza çok fazla üzülmeyin ki Allah daha büyük acılar vermesin. O bebekleri biz kendi isteklerimizle vermedik toprağa. Allahım sadece daha erken aldı yanına

bişey sorcam canım cenze işlemı felan yapılıyomu bu kadar kucuk bebeklerde

Cenaze işlemi derken ölüm raporunda zaten herşey yazıyo ana adı baba adı ölüm nedeni falan ismi ve tc si yazmıyo sadece bizimkinde soyadı bölümünde soyadımız yazıyo adresi falan herşeyi yazıyo kilosu ölüm gün saati herşey yazıyo yani gömülürken de eşimin babası Muhammed demiş 3 kere falan öyle gömmüşler aslında nefes almadığı için gerek yokmuş ama yinede yapmış kulağına söylemiş Muhammed diye, bende hep Mirza koymak istemiştim adını, Muhammed Mirza olarak kaldı bebeğim, gittiğimde yazdırıcam mezar taşına yada tahtasına, ismi soyismi belli olsun bebeğimin ..

Şeytanın vesvesi canım banada çok oluyo sonra Allahım sana sığınıyorum sen yol göster diyorum hep rahatlıyorum .. Olucak inşallah ya ben inanıyorum, arada bi gelgit lerim olduğunda diyorum olmicak ama normal düşündüğümde olucağına inanıyorum ..

Bakalım ya deniyorum şu an eğer geçmezse düzelmezse mecbur destek alıcam bi şekilde, yalnız kalmamaya çalışıcam artık evde kalınca tek olunca bol bol düşünüyorum çok şükür saçma saçma şeyler düşünüp ağlıyorum sonra hemen geçiyo .. Yalnız kalmamaya çalışıcam bakalım nolucak ..

Ayy inşallah .. Haziranda kalmıştım hamile bende insallah hazirana ayına kadar bebeğim karnımda olur yine .. Hepimiz bu üzüntüleri acıları paylaştığımız gibi o sevincimizide paylaşıcaz inşallahhh :) bakalım ilk kim yapıcak açılışı .. Sırayla güzel haberler duyalım artık ..

benim kızımda çocuk mezarlığına gömüldü.ama 21 saat yaşadığı için tam bi cenaze gibi oldu işlemleri.adını kulağına daha okuyamamıştık.ama ölüm raporunda ve mezarında yazıyor ismi.
Allahım kimselere vermesin böle bi acı.ama malesef her gittiğimizde doluyor çocuk mezarlığı.allahım evlatlarımızı korusun.

inşallah...en kısa zamanda .ve sağlıklı sıhhatli inşallah rabiim....

Doğru söylüyorsun canım hak veriyorum sana

Allah sabır versin canım, bizim bebeklerimiz hiç nefes almadı ama dedim ya eşimin babası belkide bilmeyerek okumuş kulağına öyle gömmüşler iyikide öyle yapmışlar ismi olsun çok istiyodum bende .. Allah evlat acısını yaşatmasın kimseye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…